Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:07:24
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Struny cez telo vs. cez kobylku  (Prečítané 4894 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #15 kedy: 04. November , 2013, 13:50:02 »

Tak si potom asi este nehral na dobrom Tele. Vacsinou maju prave lepsi sustain ako Straty a aj z nich obcas nejaky prekvapi.

Asi tak. Ja som drzal starozitne zberatelske tele, ale aj nejake cinske co chlapec kupil za 80 a obidve zneli kurevsky dobre a sustain tiez velmi dobry.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 04. November , 2013, 13:50:56 »

.tak kvalitna kobyla bez ohladu na to, ci ma struny chytene na sebe alebo pokracuju do tela, sa na sustaine podiela asi najmenej.

trosku zmatene si to napisal. kobyla sa na sustaine podpisuje zasadnou mierou - viem to, lebo som uz vela krat menil zlu za dobru a ten rozdiel bol vzdy obrovsky... ty si napisal, ze kvalitna kobyla sa na sustaine podiela najmenej... to je taka divna formulacia - ked vymenim jednu kvalitnu kobylu za inu kvalitnu kobylu, tak asi naozaj nejaky zasadny rozdiel uz nenastane...  Neviem
Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #17 kedy: 04. November , 2013, 13:52:07 »

ked vymenim jednu kvalitnu kobylu za inu kvalitnu kobylu, tak asi naozaj nejaky zasadny rozdiel uz nenastane...  Neviem

No ved takto som to myslel, dobru za dobru, len uchytenie inde.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 04. November , 2013, 13:53:02 »

kobyla sa na sustaine podpisuje zasadnou mierou - viem to, lebo som uz vela krat menil zlu za dobru a ten rozdiel bol vzdy obrovsky

O akej kobyle sa ale bavime? O pevnej ala Gibson alebo Fender alebo?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 04. November , 2013, 13:55:20 »

O akej kobyle sa ale bavime? O pevnej ala Gibson alebo Fender alebo?

vo vseobecnosti - tenky pseudopliesok versus masivny celok. Jolana polozena na tele na heglavych nozickach versus normalna v tele uchytena konstrukcia, tak som to myslel...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 04. November , 2013, 13:57:36 »

Inak s tym sustejnom je este zaujimave, ze su myty ze skor maju lepsi sustain tazsie a menej rezonantne gitary (viac "huste" drevo, menej pohlcujuce vibracie strun), co sa mi prave vobec nie vzdy potvrdilo. Toto sa casto traduje u lespoolov aj Fendrov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.