Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 21:41:02
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Volume potenciometer  (Prečítané 1654 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
karolinka12345
nováčik
*
Príspevkov: 34

« kedy: 06. Apríl , 2011, 17:28:16 »

tiež sa mi už zasekol volume potenciometer, je nejaký rozdiel v tom či tam dám nový, ktorý stoji do 5 eur alebo z hudobnín, ktorý stojí cez 15?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #1 kedy: 06. Apríl , 2011, 20:29:23 »

tiež sa mi už zasekol volume potenciometer, je nejaký rozdiel v tom či tam dám nový, ktorý stoji do 5 eur alebo z hudobnín, ktorý stojí cez 15?
skus trochu specifikovat, rozober pozri aky volume potak tam mas ci 250k alebo 500k. ci zoberies gotoh, di marzio alebo no name je na tebe.

za 15 ewri ti ponukal aky volume pot, push pull?
Zaznamenané

karolinka12345
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #2 kedy: 07. Apríl , 2011, 14:19:41 »

no je to 500k, co som pozeral na nete v git shopoch, tak to bolo tak 15 eur cca. odrazi sa kvalita potaka na zvuku? lebo v obchode so suciastkami je to podstatne lacnejsie
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 07. Apríl , 2011, 14:23:50 »

pocuj.. kup si gotoh.. tie stoja nejak 4e z netu.. ja som kupoval teraz.. len, som asi nemal brat od sivcaka lebo ked som ho nahodil do gitary, tak som prisiel o polovicu vysok pomaly a totalne ubucany ton a kvazi ako ked chyba potaku tak este 1/4 drahy kym hra ako ma.. akurat som bol dobre nasraty na to ,takze ono je to take ze ked si to chces kupit priamo v shope nech ti to rovno premeraju ze ktory je dobry.. lebo ja ked sa pise ze 500k, tak to moze byt odost menej a nasledok je potom taky ako som pisal Žmurk
inak 15e za potak to je asi vtip nie?
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2011, 14:24:47 od kaolko » Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #4 kedy: 09. Apríl , 2011, 07:41:01 »

Tento stojí pod pol evri: http://www.gme.sk/sk/pc1621ak500-p113-155.html
Doporučujem ísť do obchodu osobne s gombíkom, aby sedel na osku, to môže byť problém, ak nie si z Blavy...
Rozdiel medzi kvalitným a nekvalitným poťákom je vo výdrži, na zvuk nemajú vplyv.
Zaznamenané
dave1979
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #5 kedy: 05. December , 2014, 15:33:32 »

chalani trošku využijem túto staršiu tému aby som sa niečo spýtal ...čiže mam gitaru s jedným poťakom volume (2xHB snímače).a odyšiel mi potenciometer.Origo od  výroby tam bol A500K tak som kúpil taký istý..lenže potom zisťujem že A sa davaju ako Tone nie pre Volume takže ked pridávam hlasitosť nieje to uplne plynulé sa mi zdá....takže dal som ho preč a objednal Gotoh B500K lenže ten mi zasa znížil dosť velas kreslenie že sa natom nedá hrať....tak potom ktorý tam má vlaste ísť ? lebo mám vtom už guláš..  Fuuha zíram ?§!. Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.