Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 12:55:35
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nahravanie cez recording vystup na Marshall JCM900  (Prečítané 6817 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #15 kedy: 19. Február , 2015, 10:01:23 »

vsetky Marshally treba zapojit do boxu. nie je tam ziadna vynimka ani Load box zabudovany. Riskujete odpalenie trafa.
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #16 kedy: 19. Február , 2015, 10:15:14 »

vsetky Marshally treba zapojit do boxu. nie je tam ziadna vynimka ani Load box zabudovany. Riskujete odpalenie trafa.

ok, takže zaťažiť..

a ako to vlastne funguje?
recording compensated - signál ide niekam (to je teraz jedno) ale zvuk ide aj do boxu, či nie?

"direct" output - to isté.....  a nie je vhodné tam zapojiť do directu slúchadlá?
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 19. Február , 2015, 10:21:42 »

nepchaj tam sluchadla.

na cvicenie, tiche nahravanie, pocuvanie sluchatok a podobne ... je dnes X sikovnejsich a lepsich moznosti, ako velka lampova hlava s nejakymi takymito vystupmi... a rozmyslat k tomu, ako to zatazit a ci to zatazit a ci to ma speaker simulator alebo nie, to nestoji zato.

tema ma krasnych 10 rokov mimochodom. dnes sa ozaj nema zmysel podobnymi otazkami uz vobec zapodievat.
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #18 kedy: 19. Február , 2015, 10:27:15 »

nepchaj tam sluchadla.

na cvicenie, tiche nahravanie, pocuvanie sluchatok a podobne ... je dnes X sikovnejsich a lepsich moznosti, ako velka lampova hlava s nejakymi takymito vystupmi... a rozmyslat k tomu, ako to zatazit a ci to zatazit a ci to ma speaker simulator alebo nie, to nestoji zato.

tema ma krasnych 10 rokov mimochodom. dnes sa ozaj nema zmysel podobnymi otazkami uz vobec zapodievat.

OK, takže slúchadlá nie. OK. za opýtanie to stálo. Napadlo ma, že ak by to bolo v pohode mohol by som si z času na čas aj doma zahrať.

Na tie recording a direct som sa pýtal aj pre nahrávania - do budúcna, aby som vedel, že čo môžem od toho čakať, keďže nepoznám ten amp takto a zatiaľ som nemal nikdy taký amp, ktorý by mal direct linku..

no a samozrejme sa pýtam preto, lebo naozaj v tej brožúrke je nič o tomto... Amp zatiaľ nemám, preto sa pýtam, ale v nedeľu by som už mohol byť jeho majiteľom :) Takže trocha info sa hodí
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #19 kedy: 19. Február , 2015, 10:50:35 »

uplne narovinu ? hra to cez ten vystup nahovno a nepoznam nikoho, kto by tak kedy nahraval JCM marshall. JMP-1 bol pouzitelny direct, DRP-1 bol o nicom
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #20 kedy: 19. Február , 2015, 10:56:32 »

uplne narovinu ? hra to cez ten vystup nahovno a nepoznam nikoho, kto by tak kedy nahraval JCM marshall. JMP-1 bol pouzitelny direct, DRP-1 bol o nicom

toto je dobrá info. díky...
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.