ja neviem... kukal som teda viacej fotiek podobnych tiel, aj japonskych, pokial som nasiel...
druh jasena si fakt netrufam odhadnut, ci tazky alebo lahky alebo jaky. ale to frezovanie sa mi stale javi, ako original Fender, japonske tela co som nasiel fotky, tak vyzarali inac... respektive aby som pravdu povedal, hladal som tela Fernandes / Burny, pretoze napriklad Greco ani neviem, ci som vobec niekedy videl trojsrobak...
a to sa oplati robit takto skladacku ? neviem, ako idu komponenty, ale pokial tam osadis naozajstne fenderacke suciastky, tak to predsa nemoze byt nejak zasadne lacne a ci z tej gitary vymackas nejakeho vintage 70th ducha len preto, ze pouzijes stare dofrezovane telo, je tiez otazka... to by si tam musel dat dobovy krk, dobove snimace a dobove tremolo, aby to hralo +/- do nejakej miery dobovo ... si myslim
a co som kukal, tak napriklad "durindovky" (78-81) sa daju kupit pri troche strastia aj za 2 litre. a sice ich niektori nenavidia, ale maju aj mnohych fanusikov a na YT som videl kvanta videi, kde typkom hrali famozne.