Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 10:59:55
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Co je lepsie podla VAS.  (Prečítané 19481 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #75 kedy: 21. September , 2008, 10:42:58 »

vy stale riesite vaia, petruciho, malmsteena ze ako hraju. lenze oni musia hrat svoj styl ktory ich charakterizuje. inak by zahrali uplne hocico ze by ste sa z toho posrali 3x posebe taki su namakani po vsetkych strankach.

Ano, ale ved to je jasna vec, tiez suhlasim. Samozrejme, ze maju svoj styl, ktory ich charakterizuje... Aspon vidno, ze maju svoju tvar :)
Zaznamenané

Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #76 kedy: 22. September , 2008, 09:25:26 »

Vyjadrím sa... z osobnej skusenosti treba miešať všetko možné... je treba okukavať cuzdie sola a medzi nimi hľadať svoj štýl, treba cvičiť cvičenia a etudy aby sme boli flexibilní a taktiaž treba nad tým všetkým rozmýšľať... myslím tým harmoniu....ako sa spájajú akordy a ako ich nadvezuju gitaristi... kedysi povedal jeden bubenik vetu............. hudobník musí byť pripravený čokoľvek zahrať... to samozrejme platí aj pre gitaristov... snažíť sa načrieť čím viac a nebiť jednostranný... ozajstní punkači vedia zahrať aj metal a podobne... to je myslím všetko...
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #77 kedy: 22. September , 2008, 20:45:51 »

tumgunny: sory ale podla mna si napisal totalnu kravinu. Preco by mal byt "ozajstny hudobnik" schopny zahrat cokolvek? Ved staci ked hra dobre to co sa mu paci a co  robi. Ja si teda neviem predstavit nejakeho Toma Morella davat Giant Steps a ani Johna Scofielda valit presvedcivy dead metal. A ten priklad ze punkaci vedia hrat metal, to je akoze cokolvek? Ale je pravda ze je dobre mat prehlad aj v inych ako vo svojom zanri a vacsina profi muzikantov ho urcite ma, v tom s tebou suhlasim, ale nie som si isty ci su vsetci "pripraveni zahrat cokolvek"
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 22. September , 2008, 20:51:12 »

podla mna treba jedno, aby ked hras aby to aj nekdo pocuval a povedal ze je to dobre. ostatne je vpici

jeden z mojich najoblubenejsich gitaristov ma styri struny nevie hrat zadne solo, ale ked to pocuvam neriesim nic, paci sa mito a tak isto milion ludom po celom svete
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #79 kedy: 22. September , 2008, 20:53:47 »

ozaj aky je rozdiel v punku a metale v technike hry? rozhodne by som nedaval punkacov ako ukazku vsetstrannych hudobnikov... metal ti zahram aj ja, vid jednu moju starsiu nahravku ktoru som tu daval davnejsie s nazvom terrorfekal Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 22. September , 2008, 20:54:07 »

Preco by mal byt "ozajstny hudobnik" schopny zahrat cokolvek?
Nemusi. Ale ked zahra,nie je to na škodu. Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #81 kedy: 22. September , 2008, 20:54:21 »

podla mna treba jedno, aby ked hras aby to aj nekdo pocuval a povedal ze je to dobre. ostatne je vpici

jeden z mojich najoblubenejsich gitaristov ma styri struny nevie hrat zadne solo, ale ked to pocuvam neriesim nic, paci sa mito a tak isto milion ludom po celom svete

max cavalera holt vie nielen hrat ale hlavne skladat dobre songy. to je velky rozdiel oproti gitaristom co hraju virtuozne stupnice a nic ine.
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť

« Odpoveď #82 kedy: 22. September , 2008, 20:59:11 »

Nemusi. Ale ked zahra,nie je to na škodu. Na zdravie!

jasne, na skodu to nie je...ale nemusi :) Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 22. September , 2008, 21:05:00 »

jasne, na skodu to nie je...ale nemusi :) Na zdravie!
Raz mi ff puštal Skolnika ?/ neviem ani ako sa piše/    jak hra jazz a vzapäti jak mydlí metal. Obdivujem ho. Je to frajer
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #84 kedy: 22. September , 2008, 21:07:17 »

Raz mi ff puštal Skolnika ?/ neviem ani ako sa piše/    jak hra jazz a vzapäti jak mydlí metal. Obdivujem ho. Je to frajer

jo, Alex Skolnick hra v Testament-e
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
much
stály hosť

« Odpoveď #85 kedy: 22. September , 2008, 21:38:47 »

hej hej ma take jazz trio dokonca robia celkom zaujimave upravy rockovych skladieb od black sabbath.....proste ho bavi aj jazz to je vsetko...dobry je....ale uzivil by sa aj keby hral len metal  :)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #86 kedy: 23. September , 2008, 00:05:38 »

Najlepsie ma Attention Deficit. To je taky fusion. Basa jak z Cynic, bicie kusok do jazzu a gitara taka rozna :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.