Caute
Diky moc za komenty! Koncert v Bratislave bol super, moc som si to vychutnaval, samozrejme aj dalsie kapelky!
Bol to v podstate moj druhy solo koncert, ak nepocitam mnozstvo vystupeni za bicimi s inymi kapelami.
Pidri: mas pravdu, niektore pasaze mam v umysle hrat nazivo, hlavne viac sol. Druha gitara by bodla (ak by mal niekto chut a cas sa to naucit, tak nech sa mi kludne ozve - mam pripravene samostatne stopy), ale prioritou je teraz pre mna hlavne zaucit basaka a bubenika. S podkladmi hra hodne kapiel, napr. aj Chimp Spanner tam mal na koncerte hodne gitar z playbacku, lebo by tam inak musel mat v urcitych pasaziach dalsich 2-3 gitaristov...
Psychic bol zo zaciatku tiez cisto studiovy projekt, takze som vobec nemyslel na live prezentaciu, do niektorych casti som nahral fakt hodne vrstiev gitar (napr. 2-3 rozdielne vrstvy clean, do toho tapping, podladene sekacky...).
Ak budete mat cas, tak sa stavte na festivale Beseda u Bigbitu v Tasove 3.8. od 18:30, je to kusok za Straznicou, mala by byt uz aj videoprojekcia.