Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 11:36:09
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GIBSON LES PAUL STUDIO EB CH LH vs. Epiphone LPCSTL-EB  (Prečítané 3008 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #15 kedy: 02. Máj , 2010, 04:59:05 »

a este k tomu strasne skareda, ja by som ju nechcel ani za 300  Bavím sa skvele
...hlavne, ze je gitarista fesak . . .
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #16 kedy: 02. Máj , 2010, 05:03:10 »

Vo vseobecnosti su inzeraty zavalene gitarami pre lavakov... aj ked imho skor efektami a aparaturou pre lavakov.  Je to frajer

Zdravim, som lavak a hravam nejaky ten rocik, ale vzdy som mal gitaru Squier Stratocaster. Je to stara sunka, pomaly sa rozpadava a potrebujem prejst na podstatne vyssi level. Mohli by ste sa prosim vyjadrit pre a proti ti, ktori mate skusenosti s tymito gitarami (aj pravackymi verziami)? Velmi by mi to pomohlo, pretoze seriozne si vyskusat zahrat na tychto gitarach nemozem, vzhladom na to ze lavackych je v predajniach sakra malo (ak vobec nejaka). Dakujem.

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-LPCSTL-EB&nid=20016&nparams=kod_id;8210

http://www.skacel.sk/3022-sk/gibson-les-paul-studio-eb-ch-lh-elektricka-gitara-lp-model-lavoruky.php?mnu=33

...mam gibson LP studio z roku 1995, ale predpokladam, ze to bude podobne tomu, co sa teraz predava . . . zozenies ju v pohode na inzerat za fajn peniaze . . . silny zvonivy ton, celkom univerzalny nastroj, dobra gitara

Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #17 kedy: 02. Máj , 2010, 05:04:32 »

za tie peniaze sa radsej naucit hrat ako pravak  Bavím sa skvele

...predrazene . ..
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.