Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:54:41
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Over the rainbow  (Prečítané 3687 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
the rocker
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 30. Jún , 2008, 13:46:47 »

mne sa to paci......len keby to fakt nebol ten dead or alive.....ale inac v pohode
btw. na tomto fore ti nikto nepovie ze je to dobre pokial nie si admin alebo nemas aspon 30 rokov  Bavím sa skvele

Tak 30 rokov uz mam  :)
Je pravda, ze ta akordova struktura je hodne podobna s Bon Jovi, avsak mi to islo z pod prstov nejak podvedome  :)

Inac toto bolo myslene iba ako improvizacia v D dur. Nic seriozne, ziadna skladba z toho nebude, ani instrumentalka.
Navyse aj to solo bolo 'odpalene' na prvy sup, mne sa to celkom pacilo tak som ho tak nechal, aj s chybami. Pochybujem, ze by som ho niekedy vylepsil.

Inac vdaka za vase prispevky.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 30. Jún , 2008, 14:21:47 »

pekne a prijemne. na tu solovu gitaru by som sa posustredil este chvilku dlhsie ale.
Zaznamenané
the rocker
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 30. Jún , 2008, 15:46:44 »

Zopar info ohladom gearu, ktory som pouzil :

Na ten cisty part som pouzil 12 strunovu gitaru Tanglewood prehnanu cez stary Rockman Soloist na clean & chorus nastaveni, priamo do laptopu. Ziadne ine korekcie ani efekty neboli pouzite.

Na a to solo som nahral na mnohymi zatracovanej gitare Hohner G2T (to je to hnusne padlo, ale podla mna je to uplna pecka gitara s perfektnym soundom a univerzalnymi zvukovymi moznostami), je to urcite moja najoblubenejsia.
Tato gitara bola pichnuta do Sansampu GT2 na nastaveni British, z toho to islo uz iba priamo do laptopu. Tam som trochu orezal vysky a pridal basy a stredy a este 450 mS delay - to vsetko v nahravacom programe Multitrack studio.

Este raz chcem pripomenut, ze toto je iba cisto improvizacia, nic seriozne, taky kratky nedelny jam session v uprsanom Dubline.

majte sa a dik za ohlasy
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.