Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 16:45:39
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aky mikrofon na snimanie akustickej gitarle s nilonkami???  (Prečítané 3266 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #15 kedy: 25. Január , 2009, 19:17:30 »

vacsinou som hraval nrmalne cez dynamicky a do mixpultu, naposledy som so stanom bol vo viedni a tam bol pekne odposluch , kondikovy miikrofon a bol to uplne o niecom inom...
No a presne viem o com hovoris, len uz viac krat som sa popalil, ze som setril setril a nakoniec som aj tak musel kupit alebo vymenit nieco ine, nerad by som ustril 30 eur a potom kukal, ze co to mam doma, preto sa radsej pytam :) ze ako to je
lebo radsej si kupim normalny mikrofon a ked budem potrebovat nieco nahrat tak pol roka si sem tam budem (od indianka :D ) nieco pozicavat a potom kupim , ked zas bude na to...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 25. Január , 2009, 19:19:41 »

jasne... ja Ti mozem poradit, len to, co poznam - AKGC1000 je z lacnych v pohode, Rode nepoznam...
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #17 kedy: 01. Júl , 2010, 06:02:43 »

Helou , rozmýšľam o nejakom mikrofóne za cca 200 Euro. Chcel by som to na nahrávanie akustických strunových nástrojov-kl. git s nyl. str., lutny.... Dôležitý je fakt, že nemám dostatočne odhlučnenú miestnosť ani štúdio, tak musím eliminovať vonkajšie zvukové vplyvy čo najviac, aby sa mi napr. pri vrstvení stôp nekopil bordel (sused si kýchne, vrzne mi stolička, prejde pod oknom auto....) . Zatiaľ som našiel takýto: http://www.proaudio.sk/mikrofony/kondenzatorove-mikrofony/akg-c-411-pp-mikrofon-pre-strunove-nastroje---3096/  . A aby sa dal zapojiť do mojej zvukovky: Mbox mini 2 http://www.sweetwater.com/store/detail/MBox2Mini/   V mikrofónoch sa vôbec nevyznám, tak dík za rady :-) .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.