marrtin
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. December , 2009, 07:41:24 » |
|
A kurňa, to ma potešilo, idem sicher.
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Hephaisto
náhodný pocestný
Príspevkov: 104
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. December , 2009, 12:18:54 » |
|
nevesaj to na klinec, tu z fora urcite pojda partia, skus sa popytat, niekto ta uz prichyli
No ak by tu bol niekto z okolia Martina alebo Žiliny, a ide tam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. December , 2009, 08:54:35 » |
|
.. prave som sa docital, ze tento fest / a identicky lineup bude aj vo Warsawe. UK lineup bude iny : Motley crue, slayer, anthrax, alice cooper, iggy pop, cult, Iron maiden a rammstein
Ked si zakupite tickety na UK SS, free dostanete listky do Warsawy, to je dobre deal, stoji za zvazenie
Kua to ma zaujima.Daj link ,lebo som s to ho volajaky zmäteny no a uz tam hraju aj Metly f cruhu .... Valla ides,ne ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. December , 2009, 11:33:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. December , 2009, 11:09:01 » |
|
jede seeeeeeeeeeeee...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. December , 2009, 12:00:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. Máj , 2010, 20:33:08 » |
|
koli komu tam idete lidi? u mna to je metalika, potom sa tesim aj na slayer a stone sour. celkovo vsetci budu stat za to skoda len toho dia, celkom som sa tesil ze zazijem legendu , rip
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Jún , 2010, 17:51:13 » |
|
Bol niekto na Sonisphere? Celkom ma bavili Fear factory, to som si aj po sto rokoch zaskakal :)a Corey Taylor zo Stone sour/Slipknot je najvacsi pan spevak!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. Jún , 2010, 21:55:51 » |
|
Bol niekto na Sonisphere? Celkom ma bavili Fear factory, to som si aj po sto rokoch zaskakal :)a Corey Taylor zo Stone sour/Slipknot je najvacsi pan spevak!!! ake boli tie nove veci ? Ja som Stone Sour videl par rokov dozadu live a je to bomba, masina. Som zvedavy na novu dosku
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Jún , 2010, 22:22:44 » |
|
ake boli tie nove veci ? Ja som Stone Sour videl par rokov dozadu live a je to bomba, masina. Som zvedavy na novu dosku
Takto na prve pocutie celkom dobre songy, tesim sa na ten novy album. Inak paradoxne pre mna bola najvacsia nuda prave tie najvacsie hviezdy. Neviem ci bola vacsia nuda AIC alebo Slayer, z oboch koncertov som odisiel. Zo Slayeru som radsej isiel do toho stanu na cesky Wohnout, ta kapela mala 10x vacsie gule ako Slayer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tomino11
nováčik
Príspevkov: 66
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Jún , 2010, 22:29:17 » |
|
ja som tam bohuzial prisiel neskoro, takze som nevidel anthrax ani fear factory.. velmi sa mi pacil Megadeth a konecne som si splnil sen vidiet Metallicu najprijemnejsie ma ale prekvapili Stone Sour, naozaj vynikajuci koncert a Corey spieval genialne a presne ako pise Semish, Alice In Chains ma moc nebavili aj ked ich mam velmi rad a Slayer bol fakt uplne o nicom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|