Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 11:23:48
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ENGL e530 pls help  (Prečítané 3093 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 09. Júl , 2010, 08:39:54 »

Určitě ne, ale někde jsem zaslech že mu vyhořel rack :-)  tak to byla příleřitost vyměnit stáj. Pravděpodobně s ohledem na to že začali používat také více samply, takže přibyly do té koule další zvuky. Navíc Jirka má Triaxis, takže při té rychlosti sol se stejným zvukem se to určitě taky strácí a volume doprava to neřeší :-)
Engl je podle mě fakt čitelnější a taky Messománie - basyvýškový zabijácký tlak a noční můra zvukařů ( neplatí pro všechny !   :-)    je už taky pryč.   

presne ako vravis, vyhorel mu rack.. a to uz druhykrat v poradi :) ten Engl si myslim ze je fajn, ale neviem ci tam neni trochu problem s tym ze to ma myslim spolocne korekcie na niektorych kanaloch, viem ze som to aj chvilu riesil a par ludi spominalo ze to maju skor na nahravnie, lebo zvuk ktory sa natoci na doprovod nie je zakonite dobry aj na sola a  vacsinou ho donastavuju (co live nejde samozrejme) ale tak to je na kazdom zvlast ako si to predstavuje..z nahravok a ukazok z YT sa mi to velmi pacilo
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 02. September , 2010, 08:31:07 »

Ja som v zivote nehral na nom ani som nepocul ten preamp, tak dufam ze budem spokojny ked si ho kupim
mal by mi prist behom par dni, tak ked budes mat cestu okolo KE, tak sa kludne ozvi a nejako sa dohodneme s jjaannkkoom a mozes si to vyskusat
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #17 kedy: 02. September , 2010, 11:16:48 »

mal by mi prist behom par dni

hej? ej ale mam dobru zenusku...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #18 kedy: 20. September , 2010, 21:30:07 »

tak uz dosla hracka...zatial len narychlo som skusil priamo zo sluchatkoveho vystupu na PC repraky. prekvapivo dobre to zneje a vcelku rychlo sa da najst zvuk, ktory je ok, cize velmi dobry simulator boxu to ma. lepsie jak simulacie (tam niekedy najdenie normalnejsieho zvuku dalo zabrat).

co sa tyka cisteho, ten ma nejak neoslnil, naopak ocenujem ficuru preamp defeat, ktora bypassne preamp a ked isla gitara priamo na vystup, tak sa mi to pacilo viac .

co sa tyka skreslenia, tak velmo fajnuo. konkretne, gainu habadej, vcelku ucinne korekcie, az na jednu malickost, a to, ze s tym oznacenim 4ch preamp by som bol mozno trosku opatrny, pretoze ked si tam clovek nastavi nejaky zvuk, tak potom akekolvek prepinanie ci uz hi/lo gain alebo contour to iba dojebabre, takze live sa to ani velmi neda pouzit.ale mozno existuje nejaky sweet spot, len som ho nenasiel. a vlastne, vseko co sa o tom pise na forach je pravda zistujem. kto hlada vynikajuce skreslenie na metal, tak bude s tymto preampom spokojny. :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.