Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 09:10:24
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SHADOW GALLERY v MMC (BA) - 14.10.2010  (Prečítané 6103 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #30 kedy: 22. Október , 2010, 21:09:55 »

co je dolezitejsie? Nadupany a vypiplany zvuk, alebo hudba a jej efekt (dojem, objem, zazitok, info) ako ciel? To by sme potom mohli nepocuvat Beatles, Queen, Hendrixa a co ja viem co vsetko, keby sme stavali na zvukovom dojme. A rok vyroby napr. 1995 vs. 1965 v tomto nehra ulohu.

asi ta to teraz velmi prekvapi, ale co ak to ma pre teba napicu zvuk a SUCASNE  nemas z toho ziadny zazitok, info, objem (toto by som privital este trochu na bicepsy No hanbím sa.. ) , tak potom aky zaver z toho vyvodis?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #31 kedy: 22. Október , 2010, 23:22:00 »

asi ta to teraz velmi prekvapi, ale co ak to ma pre teba napicu zvuk a SUCASNE  nemas z toho ziadny zazitok, info, objem (toto by som privital este trochu na bicepsy No hanbím sa.. ) , tak potom aky zaver z toho vyvodis?  Bavím sa skvele

Hmm... Tak potom mas smolu, ze nedokazes prijat informacie presahujuce tvoju obmedzenu schopnost vnimat.
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #32 kedy: 23. Október , 2010, 08:37:50 »

Hmm... Tak potom mas smolu, ze nedokazes prijat informacie presahujuce tvoju obmedzenu schopnost vnimat.

co sa tyka tejto skupiny, tak takuto smolu beriem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 23. Október , 2010, 10:14:27 »

co sa tyka tejto skupiny, tak takuto smolu beriem  Bavím sa skvele

Obavam sa, ze nemas na vyber.
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 23. Október , 2010, 11:02:41 »

Obavam sa, ze nemas na vyber.

peter nagy je aj tak lepsi  Ja som čert.. Som metlak
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #35 kedy: 23. Október , 2010, 12:07:30 »

peter nagy je aj tak lepsi  Ja som čert.. Som metlak
fotograf
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 23. Október , 2010, 23:33:33 »

Nie vsetci a nie vzdy pracovali v studiach. Stare albumy nahravali svojpomocne a robili si sami vsetko okolo toho. A neboli pod nejakym schopnym vydavatelom.
Ako je mi uplne jedno, ci si to nahravali svojpomocne alebo ci ne/boli pod nejakym vydavatelom. Dovody mi mozu byt uprdele. Ten zvuk je proste velmi zly a na nicom inom nezalezi.

Od zvukovej dokonalosti mali evidentne daleko, o tom sa nehadam, ale chcem sa spytat: co je dolezitejsie? Nadupany a vypiplany zvuk, alebo hudba a jej efekt (dojem, objem, zazitok, info) ako ciel?
Zvuk ovplyvnuje efekt, dojem, zazitok a aj info ....cize ak je ten zvuk uplne o hovne, tak to dost ovplyvni/znehodnoti aj obsah. Ja neviem, ale az mi pride divne vypisovat sem taketo samozrejme veci.

To by sme potom mohli nepocuvat Beatles, Queen, Hendrixa a co ja viem co vsetko, keby sme stavali na zvukovom dojme. A rok vyroby napr. 1995 vs. 1965 v tomto nehra ulohu.
No ved ani nepocuvame, kedze to tak napichu znie.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 24. Október , 2010, 11:07:23 od Misko » Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 04. November , 2010, 21:10:27 »

No... po tychto obmedzenych dristoch si uz spominam, preco som sa doteraz nezapajal do for... Vacsinou to nema vyznam. Bud sa toci o hovne a ked nahodou o niecom, tak sa k tomu nasilu vyjadruju ludia co o tom picu vedia, alebo nemaju co robit tak nasilu rypu do niecoho co im nie je pochuti namiesto toho, aby to ignorovali. Je tu vela tvorov, ktore sa proste musia vyjadrovat svoje plytke nazory hustym sposobom, lebo jednoducho musia a musia. To ego je hnusna vec veru...
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 04. November , 2010, 22:36:08 »

Odporucam sex (najlepsie s niekym) na uvolnenie nahromadeneho napatia a ako zlepsovak nalady.   Zdravíčko
« Posledná zmena: 04. November , 2010, 22:37:02 od Misko » Zaznamenané
Bhlokvva
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 04. November , 2010, 22:38:53 »

Odporucam sex (najlepsie s niekym) na uvolnenie nahromadeneho napatia a ako zlepsovak nalady.   Zdravíčko

Aj ja.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 22 otázok.