Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:19:11
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater - Vieden - 27.7.2011  (Prečítané 3299 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 16. Marec , 2011, 14:57:39 »

Ono je to skor tak, ze iba u nas a v Cechach je lacne.
polsko je tiez narovnako s nami
Zaznamenané
mando_diao
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

Hagström Guitars

« Odpoveď #16 kedy: 17. Marec , 2011, 09:39:22 »

polsko je tiez narovnako s nami
V Krakove na feste to mali zaujimavo riesene. Pivo predavali, ale dalo sa pit len v takej "ohradke", kde boli stanky s jedlom. Pri vstupe SBS-kar a kontroloval co ludia nesu v poharoch von a s pivom nikoho nepustil. Prazdne pohare to sice neriesilo, ale aspon tam nebolo x ludi na kasu. Zas na druhej strane som stretol chlapika (30+), ktory vacsinu casu stravil pri stankoch s pivom a toho muselo pekne srat, ze nevidi na podium pri tom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo

Mando Diao rules
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #17 kedy: 17. Marec , 2011, 11:42:57 »

V Krakove na feste to mali zaujimavo riesene. Pivo predavali, ale dalo sa pit len v takej "ohradke", kde boli stanky s jedlom. Pri vstupe SBS-kar a kontroloval co ludia nesu v poharoch von a s pivom nikoho nepustil. Prazdne pohare to sice neriesilo, ale aspon tam nebolo x ludi na kasu. Zas na druhej strane som stretol chlapika (30+), ktory vacsinu casu stravil pri stankoch s pivom a toho muselo pekne srat, ze nevidi na podium pri tom  Bavím sa skvele

Ano, toto je zo zakona. Na jednom koncerte vo Varsave som zazil taku nemilu vec, boli sme velka partia, nejakych 8 ludi a dvaja sme sa vybrali do tej klietky, ze zoberieme piva pre vsetkych. Nevedeli sme ze nas nepustia von, tak sme zostali "uvazneni" v klietke, dvaja, samozrejme bez telefonov, s desiatimi pivami  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 17. Marec , 2011, 12:17:31 »

Ano, toto je zo zakona. Na jednom koncerte vo Varsave som zazil taku nemilu vec, boli sme velka partia, nejakych 8 ludi a dvaja sme sa vybrali do tej klietky, ze zoberieme piva pre vsetkych. Nevedeli sme ze nas nepustia von, tak sme zostali "uvazneni" v klietke, dvaja, samozrejme bez telefonov, s desiatimi pivami  Bavím sa skvele
nehnevaj sa, ale dvaja s desiatimi pivami sa mi nijako nespaja dokopy s nemilou vecou  Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #19 kedy: 17. Marec , 2011, 12:24:52 »

nehnevaj sa, ale dvaja s desiatimi pivami sa mi nijako nespaja dokopy s nemilou vecou  Bavím sa skvele

no ak to bol Zywiec tak to pivko je asi tak dvakrat silnejsie ako nase  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 17. Marec , 2011, 12:41:08 »

no ak to bol Zywiec tak to pivko je asi tak dvakrat silnejsie ako nase  Bavím sa skvele
isto? chutnal som tam zywiec, tyskie a neviem co este a neprislo mi to ako nejako extra silnejsie ako nase piva
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #21 kedy: 17. Marec , 2011, 19:32:39 »

V Krakove na feste to mali zaujimavo riesene. Pivo predavali, ale dalo sa pit len v takej "ohradke", kde boli stanky s jedlom.
Toto mi trochu smrdi obdobim pred rokom 89. Ja som bol v Katowiciach na Metal Hammer Festivale a tam tiez nevpustali do haly s pivom v ruke aj ked som ho zakupil v "oficialnom" stanku v areali. Neviem presne, co akoze tieto obmedzenia mali riesit, ale ak to bolo kvoli tomu, aby nebol v sale bordel a najebani ludia, tak to je potom smutne, ze co su vlastne Poliaci za "ludia", ked na to, aby sa spravali normalne, potrebuju nejake obmedzenia. ( vetu s 8 ciarkami som uz dobre dlho nenapisal  ?§!. )
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.