Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 15:28:24
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ibanez Roadstar vs Blazer  (Prečítané 1382 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 15. Máj , 2012, 10:09:28 »

može mi niekto napísat aký je rozdiel medzi roadstar a blazer ibanez robili sa cca  v rovnakých rokoch teda v 80tich v japonsku , mal s tým niekto skúsenosti . VDaka
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #1 kedy: 15. Máj , 2012, 19:25:34 »

može mi niekto napísat aký je rozdiel medzi roadstar a blazer ibanez robili sa cca  v rovnakých rokoch teda v 80tich v japonsku , mal s tým niekto skúsenosti . VDaka

Rozdiel je len v spracovaní, hardvéry a tvare ale určite ti môžem povedať že sa jedna o kópie stratov kedže boli dosť populárne v 80 rokoch.  Popiskujem si

Ak si čakal odpoveď ktorá hra lepšie tak na ti odpovedať neviem.
« Posledná zmena: 15. Máj , 2012, 19:26:30 od Rectifier » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 15. Máj , 2012, 19:49:18 »

Vdaka   Zdravíčko , no dost sa podobajú , to ma zaujímalo ktorí bola vyšia trieda a cenovo ktorí ma asi väčšiu cenu lebo som z toho blazon , robili sa v rovnakých rokoch rovnaký tvar tela hlavy umiestnenie snímačou skoro všetko rovnake
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #3 kedy: 15. Máj , 2012, 19:53:25 »

na roadstar som dávnejšie hral trocha dávnejšie a podľa pamati to bolo celkom schopná gitara, zvukovo hrala pekne.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 15. Máj , 2012, 20:47:03 »

Vdaka   Zdravíčko , no dost sa podobajú , to ma zaujímalo ktorí bola vyšia trieda a cenovo ktorí ma asi väčšiu cenu lebo som z toho blazon , robili sa v rovnakých rokoch rovnaký tvar tela hlavy umiestnenie snímačou skoro všetko rovnake

Takmer každá firma vyprodukovala ten svoj "strat". Čo sa týka ceny myslím si že by si ju kúpil aj za 300 € a hrala by fakt výborne aspoň staré 550 RG sú toho dôkazom. Taký nastroj kvalitu určite nestratí ani po rokoch...
« Posledná zmena: 15. Máj , 2012, 20:49:19 od Rectifier » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 15. Máj , 2012, 21:42:30 »

Vdaka   Zdravíčko , no dost sa podobajú , to ma zaujímalo ktorí bola vyšia trieda a cenovo ktorí ma asi väčšiu cenu lebo som z toho blazon , robili sa v rovnakých rokoch rovnaký tvar tela hlavy umiestnenie snímačou skoro všetko rovnake

myslim, ze su to rozne designy variujuce v podstate strakac modernejsi... myslim, ze pri oboch designoch robili viacej modelovych rad, aj obycajnejsie, aj fajnovejsie... ak si dobre pamatam, tak Blazer sa viac podobal na klasicky Strat, Roadstar uz evokoval Superstrat. ale dost mozne, ze si to vlastne vobec nepamatam a bolo to inac... vygooglit si to mozes aj sam konieckoncov...
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 15. Máj , 2012, 22:35:47 »

A už máš niečo aj na obzore ? Alebo aspoň tu choď odkaz po ktorej pokukuješ  Žmurk
« Posledná zmena: 15. Máj , 2012, 22:36:04 od Rectifier » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #7 kedy: 15. Máj , 2012, 23:21:42 »

www.ibanezregister.com

Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 16. Máj , 2012, 07:33:17 »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=695628&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum
alebo
http://hudebnibazar.cz/index.php?kategorie=0&page=1&fulltext=ibanez+blazer&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum
aj mne to tak pripadá podla toho čo sa píše že blazer bol bližšie klasickemu  stratu
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #9 kedy: 16. Máj , 2012, 10:03:25 »

Stevino: ten prvy Roadstar, co si sem dal, ten chalan predava uz asi 2,5 roka a cena ide asi podla nalady. Celkom by som bol zvedavy ako to hra, ked to nikto nechce. Ani pocas "akcie".
Na zaciatku bolo nejakych 500 eur a v inzerate tvrdil, ze polozi do smutku hocktoreho americkeho strata. Ako cena klesala aj toto tvrdenie nejak vynechal :-).
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 16. Máj , 2012, 11:13:55 »

no ja viem Peter je tak trocha blazon už bola dohodnutá výmena a zrazu cukol hodinu pred prevzatím  ?§!. , mne osobne sa viac pači blazer zda sa mi bit taký hmm viac ako strat ale nakoniec asi aj tak pojdem do niečoho uplne ale uplne ineho len nechcem predbiehat - všetky tieto gitari mam možnosť vymeniť za muzic manRP112 a ešte mi nukaju noveho reverenda alebo Mann telekaster od ibanezu starý alebo ....to si necham zatial pre seba
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.