Zvukár Andrej
|
|
« kedy: 03. November , 2015, 11:21:49 » |
|
Práve vyrábam maličký jednoduchý midi kontroler. Posiela zariaľ program change vždy po tlačítku. Má iba 2 tlačítka, krátke stlačenie zmení pravú číslicu, podržanie ľavú. Myslíte, že by to mohol niekto potrebovať?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. November , 2015, 11:45:32 » |
|
...a cena je
Nemám to zrátané, ale odhadujem tak 50...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. November , 2015, 12:07:09 » |
|
To chceeeem
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. November , 2015, 12:09:50 » |
|
Dobre vediet, ze nieco take vyrabas!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. November , 2015, 14:49:50 » |
|
Andrej si kral, toto vela muzikantov vyuzije
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. November , 2015, 15:27:39 » |
|
na slovenskom trhu chýba niečo s s midi a hlavne na whammy sa to dá použiť , ja som velmi trpel tým že som si nevedel prepnúť nohou funkciu na whammy :D :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. November , 2015, 15:39:34 » |
|
To chceeeem Dobre vediet, ze nieco take vyrabas! Andrej si kral, toto vela muzikantov vyuzije na slovenskom trhu chýba niečo s midi a hlavne na whammy sa to dá použiť...
To vážne? Mám uvažovať o viacerých kusoch?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. November , 2015, 15:48:27 » |
|
Robim na niecom podobnom ale vo vacsom :-)
|
hm... :-D
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. November , 2015, 17:14:01 » |
|
mne praveze staci maly, iba hore a dole...Andrej to bude normalne cez midi komunikovat hej? Ak budes robit urcite so mnou rataj !
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. November , 2015, 17:21:52 » |
|
Par rokov dozadu som tu ( http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,81059.0.html ) vytvoril temu... pekne citanie po rokoch. Skoda, ze som vtedy nevedel o Andrejovi a o dalsich, pretoze vyroby sa ujal MarioBross, ktory tu zrejme uz ani nechodi... a moc s tym spokojny nie som... asi 3krat som mu to daval naspat, vkuse sa cosi drbalo... Ale tak... bolo to davno a dnes uz viem, koho kontaktovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. November , 2015, 19:25:17 » |
|
... Akorat by to chtelo trosku dotahnout tu architekturu prepinani....
Napíš, ako a čo mám zmeniť, ten tvoj pravdepodobne mení postupne všetky hodnoty od 0 do 127, ten môj vždy v rámci desiatky (napr. 30 - 39). Mne sa to zdá výhodnejšie, hlavne keď sa chceš napr. z 22 na 85.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. November , 2015, 22:59:18 » |
|
Andrej, napr. pre pouzivatelov Strymon produktov ako Mobius, TimeLine, BigSky by sa hodil BankUP/BankDOWN midi prepinac. Len pre upresnenie, Banky nie su standartne po 10, ale po 2 (kazda BANKa ma dva presety: A a B).
Koli tomu som ako nahradne riesenie pouzil Tech21 MidiMouse, aj ked to je standartny midi prepinac, akurat v mensom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. November , 2015, 07:56:36 » |
|
Banky nie su standartne po 10, ale po 2 (kazda BANKa ma dva presety: A a B).
Neviem, či som správne pochopil, stačila by možnosť, že prepína iba párne čísla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. November , 2015, 10:11:13 » |
|
Neviem, či som správne pochopil, stačila by možnosť, že prepína iba párne čísla?
Skor mi to pride ako listovanie BankUP/DOWN, bez moznosti priamo zapnut cislo presetu. Pozri tu: On tym externym ovladacom robi Bank UP a DOWN, priamo Preset zapne az na Strymone. BANK UP a DOWN je na Strymone riesene tak, ze musis stlacit dva krajne nozne spinace a to je dost nesikovne na stage-i. Doma v obyvacke je to jedno, to ma clovek cas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|