Blecky
nováčik
Príspevkov: 23
|
|
« kedy: 17. Máj , 2016, 08:42:30 » |
|
Zdravím, chcel by som dať na známosť, že predávam jeden lístok na AC/DC do Prahy letisko Letňany 22. máj. Dôvod je, že mám skúšky 3 dni potom takže mi to časovo nesedí. Cena 55€. (btw. je tam Axl, ktorý v Lisabone vcelku dával )
|
|
« Posledná zmena: 31. Júl , 2021, 15:29:16 od Blecky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 17. Máj , 2016, 11:08:24 » |
|
ts ts ts koli skuskam (predpokladam ze v skole) neist na AC DC...kam ta dnesna mladez speje....
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. Máj , 2016, 11:56:44 » |
|
Toto som tiez nikdy nepochopil ale budiz no
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Máj , 2016, 12:56:48 » |
|
Je to hlavne kvoli Axelovi, kvoli ktoremu mam plny FB predaja listkov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Blecky
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. Máj , 2016, 13:32:57 » |
|
Ide mi o prijatie do UK na výšku, takže preto kvôli skúškam :D Každopádne nepopieram, že keby je tam Brian tak asi to risknem a pôjdem aj tak
|
|
« Posledná zmena: 17. Máj , 2016, 13:34:12 od Blecky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 17. Máj , 2016, 13:57:19 » |
|
No podla videi to je s tym Axlom lepsie jak s Johnsonom. Urcite ma hlas blizsie k Scottovi, nebol by som tak trpko zaujaty, bude to super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. Máj , 2016, 14:39:43 » |
|
No podla videi to je s tym Axlom lepsie jak s Johnsonom. Urcite ma hlas blizsie k Scottovi, nebol by som tak trpko zaujaty, bude to super. kks jasne ja keby som mal cas tak idem hned tam. Praveze toto je vec ktoru sa uz mozno nebude dat uvidiet. absolutne jedinecne spojenie, a navyse to ten axl dal velmi slusne ! hej viem ze su aj ludia ktori koli tomu predavali listky, ale tak to su tie klapky na ociach...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 17. Máj , 2016, 14:47:41 » |
|
Tiez si myslim ze sa az teraz da AC DC celkom aj pocuvat
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. Máj , 2016, 14:59:43 » |
|
No podla videi to je s tym Axlom lepsie jak s Johnsonom. Urcite ma hlas blizsie k Scottovi...
toho si uz dnes nikto ani nepamata a ani nespaja s AC DC navyse kukam, ze ma Axl aktualne dochramanu nohu a spieva z vozika byt skalnym fanusikom, tiez som z takeho koncertu frustrovany jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. Máj , 2016, 15:05:20 » |
|
Johnsona som videl v 2009 v Prahe takze mi to az tak zily netrha.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. Máj , 2016, 15:13:16 » |
|
toho si uz dnes nikto ani nepamata a ani nespaja s AC DC navyse kukam, ze ma Axl aktualne dochramanu nohu a spieva z vozika byt skalnym fanusikom, tiez som z takeho koncertu frustrovany jak hovado to si aj tak ci? :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. Máj , 2016, 15:24:12 » |
|
to si aj tak ci? :-D
hej, ale z uplne inych veci... napriklad, ze co ti na to odpovedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Máj , 2016, 15:51:02 » |
|
tak sa idem pozriet v nedelu na nich do Prahy, som zvedavy co to bude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Blecky
nováčik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Máj , 2016, 21:35:22 » |
|
Čiže má niekto záujem o ten lístok v konečnom dôsledku? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Máj , 2016, 07:43:07 » |
|
navyse kukam, ze ma Axl aktualne dochramanu nohu a spieva z vozika byt skalnym fanusikom, tiez som z takeho koncertu frustrovany jak hovado jo... suhlas. spojenie axla s ac blesky dc sa mi paci, znie to dobre, ale "vadi" mi sedenie na podiu v tomto pripade. brian je charizmaticky typek a jednoducho je popri angusovi tvarou ac blesky dc - aj jeho vizual a pohyb, energia. chybal by mi ... nieco ako yes bez andersona, nech uz z akokolvek totoznym dvojnikom - jeho nepritmonosti citit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|