Ahojte,
chcel by som sa poradiť. Uvažujem nad kúpou multiefektu a z informácii ktoré momentálne mám a podľa toho čo chcem s hrou na gitaru robiť, mi vyšiel ako optimálna voľba Mooer GE 250:
https://www.muziker.sk/mooer-ge-250?gclid=Cj0KCQjwk4yGBhDQARIsACGfAeueei2yfwWX2_va9Yj_hyY316E5ZKa_-BEdEhJlCL5nHfxj1jF1HpcaAkU1EALw_wcB Na gitare hrám cca rok a pól (popri práci, takže nemám možnosť cvičiť hodiny denne
). Gitaru mám momentálne Yamaha EG112 a combo PEAVEY Rage 158. Budúci rok plánujem kúpu novej gitary a tiež comba, no tento rok by som investoval len do multiefektu nech sa s efektami a zvukmi viac zoznámim.
- neplánujem hrať profesionálne, maximálne pri nejakých akciách s kamošmi, preto len online riešenie a prepojení cez zvukovku nezvažujem
- určite by som chcel nahrávanie do PC, ale ak som správne pochopil, tak tento multiefekt ako zvukovka funguje
- investícia tak do 400€, asi viac to nemá zmysel a lacnejšie ako 200, do tých by som nešiel
Môžete ma zo skúseností usmerniť, je to dobrá voľba, alebo by som mal radšej siahnuť po inom multiefekte?