pochopil som z toho, ze s TAE si bol spokojny, ale zistil si to az teraz
kupil si nieco ine, lebo Steve ( *** Steve who ?? *** ) to, s cim si bol vlastne spokojny v nejakom rozhovore ofrflal
to nove, co si kupil je v zasade fasa, len to niekedy hra jak ked sa sucha lopatou po piesku a za tie peniaze to nema nejaky USB vstup ? ale pomozes si snad s MOTU M2...
spravne chapem ?
MOTU M2 inak mam, velmi slusne, ale uplne vychytane to este nemaju (myslim drivery... )
ano ano. Je to sialenost, chyta ma to obcas ked objavim nieco zaujimave.
Mal som na mysli Steve Fryette. V jednom interview sa vyjadil o TAE.
Clovek by uz dnes cakal ze do takehoto zariadenia automaticky uz kazdy zakomponuje A/D prevodnik kvoli nahravaniu do PC cez USB ale rozmumiem tomu ze chcel cenu drzat co najnizsie a okrem toho, co aj dava zmysel, sa vela krat vyjadril ze sa snazi konstruovat produkty tak aby rycho nestracali na cene, nespajat kvalitny analog komponent ktory vydrzi dloho s rychlo starnucim digitalom do jedneho produktu., takze asi preto to tam nedal, nech to je kombinovatelne s novymi vecami.
Ten "piesok" z toho normalne pri tom 'edge' nastaveni, prekvapilo ma to ze taky guru ako on to tam dal. Neviem si predstavit kto by to mohol vyuzit.
Takze Motu M2 pochvalujes ? Niesu jedini co hodia vec na trh este predtym ako zdebuguju soft. Kde je problem ? Skusal si to s Cubase alebo niecim podobnym ?