Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. Marec , 2026, 10:40:15
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dweezil Zappa - Eruption + zvukova porovnavacka  (Prečítané 1113 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2263

« kedy: 01. Júl , 2025, 09:23:28 »

normalne som vahal, ci ma este v 2025 roku zmysel otvarat tu novu temu, ale tak dam :)

mladeho Zappu mam uz dlhe roky velmi rad, z viacerych dovodoch, ale to nemala byt pointa tohto. Eruption solo dava na jednicku s hviezdickou, on aj v nejakych videach rozpraval, ze Eddie bol jeho vzor a detsky kamarat, ale ani to som nechcel.

pointa je prave v tej porovnavacke a v tej suvislosti, ktora sa tam okolo toho vlastne nakoniec "odhali", takze komu sa chce, kuknite :)

za seba uz len priznam ze jedna z ukazok sa mi zdala o tolko lepsia, ze som bol presvedceny, ze "to musi byt Marshall" .... a netrafil som :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13050

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 01. Júl , 2025, 16:02:49 »

Az sa cudujem, ze sa este robia tieto porovnavacky. :) Uz pred x rokmi bolo jasne, ze hocijaku farbu/charakter hocijakeho ampu uz dostanes aj z free vst a velakrat aj zaujimavejsiu, i ked v mixe to nie vzdy sadne ako ma.

Vsetko je o pocite, ktory s tym prichadza. Bud si s tym OK alebo nie. Nehovoriac o moznostiach a zanri.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2263

« Odpoveď #2 kedy: 02. Júl , 2025, 08:36:41 »

mne tam prislo zaujimave (ze este nikto na to nepoukazal - aspon som si nevsimol), ze uz len rozdiel medzi roznymi mastrami konkrtnej nahravky zmeni farbu nastroja natolko, ze nejaka napodobnovacka a nasledne porovnavacka aparat / digital v podstate nema ozaj uz vobec ziadny zmysel.
Zaznamenané
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 594

« Odpoveď #3 kedy: 02. Júl , 2025, 13:39:20 »

Ja na remastroch frcim uz nejaky ten rok, ono je to pri albumoch, kde poznas naspamat kazdy jeden ton, ako ked si spravis lavackou namiesto pravacky. Je to taky cerstvy vietor, ale vratis sa aj tak k povodnemu. Fractal sa mi inac tiez pacil viac ako Marshall v tej nahravke.

Dweezil je super a mam rad aj Wolganga, obaja strasni pohodaci.
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2173

« Odpoveď #4 kedy: 03. Júl , 2025, 14:54:57 »

Od 17.55 budem dávať všetkým elektrónkovým prisahačom. Ale viem, že ich nepresvedčí nič, tie debaty sa podobajú debatám o politike alebo náboženstve. Smútim
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.026 sekund, 22 otázok.