Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. Marec , 2026, 11:01:41
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: napad na tremolo  (Prečítané 533 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
AndrejM
nováčik
*
Príspevkov: 14

« kedy: 01. November , 2025, 08:55:10 »

Ahoj gitaristi. Opravte ma ak sa mylim ale podla mojich informacii tremola ktore vedia ladit aj dole aj hore su vecsinou na principe vybalancovania tahu strun pruzinami. ak sa zmeni sila na jednej ci druhej strane gitara sa rozladi. Mam napad na tremolo ktoreho strednu polohu by rovnovaha sil ovplyvnovala v zanedbatelnej miere. Som celkom technicky zdatny a myslim ze by to mohlo fungovat, o tom ze by to drzalo ladenie v dostatocnej miere som na 80% presvedceny ale muselo by sa to overit. Od vas by som chcel vediet ci to ma vobec zmysel, ci by to zjednodusilo zivot ak by sa to na rozdiel od floyd rose ladilo ako pevna kobylka, myslim ze  by to slo realizovat aj so strunami cez telo a neviem ci to ma pre vyspelejsich hracov vyznam ale napriklad by to pri vytiahnuti struny nerozladilo ostatne. Ja som len taky spalnovy hrac ale mozno by to bolo uzitocne len neviem ci ma zmysel sa do toho davat
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16410

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 29. November , 2025, 17:09:28 »

podla mna sa nepytaj blbosti na lokalnom fore, ak mas napad skus ho aplikovat..,.. nic neni nezmyselne v tomto ohlade.
prave asi mesiac dozadu som videl ze vysiel na trhu novy typ tremola co 'ladi' lepsie ked pakujes nadol a nahor.. ze ked zahras akord a zapakujes, tak pri pohybe pakou mas stale ten isty akord a nerozpadne sa ti to.. good luck.. skusaj mozno spravis nieco prevratne..
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.023 sekund, 22 otázok.