kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. Júl , 2008, 07:53:14 » |
|
No videl som viac jej koncertov a vzdy to bolo dost zle. Na CD spieva super, ale na koncertoch mi to pride dost odflaknute. ...hroch Karol na bicykli uhana... hmm s tym suhlasim.. ako ten spev jej miestami dost uchadzal a ma miestami (napr aj cely koncert) dost zvlastnu, priam az neprijemnu farbu hlasu.. islo skor kompozicne o celok..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. Júl , 2008, 16:16:53 » |
|
Nahodni znami. Maju nieco, co mnohym SVK kapelam chyba. Spevaka treba zazit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. Júl , 2008, 16:21:58 » |
|
Presne tuto kapelku som tu chcel napisat aj ja.NZ su nazivo neskutocni.Takisto musim spomenut aj The Swan Bride
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
mufto
náhodný pocestný
Príspevkov: 111
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. Júl , 2008, 17:36:03 » |
|
ano ano..The Swan Bride mali u nas v TN v Luci tak neskutocne naslapany koncert ze som len cumel. a este ma napadlo DVD No Name z Prahy 2006 co bolo minule v nejakych novinach..fakt ze pop.ci
|
|
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 17:38:12 od mufto »
|
Zaznamenané
|
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. Júl , 2008, 20:25:36 » |
|
na zivo su dobry polemic,hex,tublatanka a vidiek neznasam sak to je trapne jak hovado neviem jak moze nekdo chdit na ich trapne koncerty
|
|
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 20:30:28 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. Júl , 2008, 20:26:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. Júl , 2008, 20:30:53 » |
|
chikiliki som videl live a bola to neskutocna nuda....nemalo to nic....a nic mi to nedalo...dokonca ani vtipny neboli....
niesu vsetci perfektny ako bob..ja som bol na 3 koncertoch avzdy som bol spokojny...nie vzdy boli vtipny..ale vzdy mali gule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. Júl , 2008, 21:23:19 » |
|
u mna su nazivo naj jednoznacne horkyze slize... potom som zazil aj Paru ktora slusne hrala aj Ine kafe sa drzalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Júl , 2008, 13:38:21 » |
|
smatanova a nu-metal? Vcera som pocul smatanovu v radiu a tak som sa zamyslel, ze o com asi tak su jej koncerty, ked ta pesnicka je nepocuvatelna uz v radiu. Uplne tupe gitarovky, ani len k ohnu nie, lebo tam nebolo nic co by sa z tej skladby dalo zapamatat. Inak nazivo jednoznacne Slize a na Blast Beate bolo zopar kapiel, ktorym to na podiu slusalo a zzili sa s nim. A Andrea to vie v Margot tiez rozbalit, ale to vieme.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Júl , 2008, 14:40:08 » |
|
smatanova ma nezapamatatelne pesnicky ? a co rozbali spevacka z Margotu ? ja som ich tusim raz videl a nic mi take neutkvelo v pamati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Júl , 2008, 14:58:48 » |
|
chiki liki si vzdy rad pozriem...metropolis je tiez fajn adam durica s bandou tiez v pohode (ako to uz vacsinou byva - CD popove, koncerty rockove) a ked je dobre publikum, tak to vcelku vie s ludmi, ale treba hravat na akciach, kde sa predava aj pivo (ze Majo? )
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2008, 15:00:56 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Júl , 2008, 15:51:20 » |
|
ja dufam ze dnes ma potesi ventil rg tak ako pred 25timi rokmi ,dvd randal 2007 je morda
|
|
« Posledná zmena: 25. Júl , 2008, 15:51:45 od waldo42 »
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 26. Júl , 2008, 12:27:34 » |
|
Desmod... technika, personal, nastrojovka, technici, ladici, podavaci cigariet a zapalovacov, ovievaci... vsetko jak americka kapela. bicie, nastroje... vsetko nazvucene jak na CDcku. dojem z normalneho posluchoveho miesta pred podiom: je to cele dost potichu oproti predchadzajucim kapelam, tak uplne akurat potichu, ze sme sice na koncerte, ale ked sa nasereme, tak sa pred podiom aj porozpravame... normalka, POP... aby nahodou kapela nikoho nenasrala. inak zvuk jak z CDcka - Kulyho neprijemny preafektovany slizky spev vysoko 10 kilometrov nad nastrojmi a celou kapelou. nejake gitary ? mozno daleko v pozadi. neskutocna nuda a otrava. dojem z boku podia, defacto podiovy zvuk: vsetky nastroje hraju jak maju, paradny vyvazeny zvuk, gitar pokokot, basy tiez. gitaristi vybavenia za 100tisice a aj ho pocut. a to si uz clovek vsima, ze slapu na 100%, bez chybicky davaju podladene presne riffy, presne unisona, normalny americky nu-metal (jasne ze nie vsetky pesnicky, ale tie 2, ked som tam stal take boli ). aj sa hybali, aj vsetko. uplne ina kapela, jak zpredu. moj nazor je, ze ten tlsty chlap co tam jodluje im to akurat tak poriadne kurvi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 26. Júl , 2008, 12:32:51 » |
|
Najlepsie live je chikiliki tua a Poo. A H16.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
|