Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 15:58:48
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenská tvorba live  (Prečítané 67860 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #60 kedy: 27. Júl , 2008, 15:26:53 »

Sere ma, že je kopec garážových kapiel ktoré položia desmod

Povedz tri. Vlastne nie, staci jedna.
p.s. Nie som fanusik desmodu a tiez sa mi ich hudba nepaci, ani ma "nenaplna"
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #61 kedy: 27. Júl , 2008, 22:37:23 »

dojem zo zakovicu kde bola teda v drvivej miere SK tvorba - Polemic jednoznacni krali, na nic sa nehrali, bavili ludi a tancovali hadam este aj dvaja dedovia z obecneho uradu co akoze regulovali dopravu. Para klasika, osvedcene hity, ajked ja budem asi do smrti tvrdit, ze "nevedia" hrat. to "nevedia" hrat - ked sa pozreram ako basak hra, tak neviem ci mam plakat alebo sa smiat, ako divne do posobi. samozrejme, z repraku lezie to co ma, takze vsetko v poriadku, ludia sa bavili, oni tiez. Keks na cele s Kvixom tiez slusne pobavili, ale na polemic sa to nechytalo. Ventil tiez fajn, len nie vsetky pesnicky ludia poznali, ale Janko je Janko. David Koller parada, chcel by som vediet ako casto meni ten chlap blany na bubnoch a cinely, lebo take jeby co tam on dava spolu s druhym bubenikom...no ale neskutocne im to slapalo, rytmika najsamfasa, klavesak robil zaujimave plochy a gitarista s buginou, sem tam riadna tvrdarina.

rasto ked hovoris o tom pristupe podavacov spadnutych susnov atd, neviem kedy si videl naposledy hex a paru? teraz na zakovic open to bolo neskutocne smiesne, ako sa nechavaju obskakovat. nech si ludia oponuju kolko len chcu, pristup ze technik poroznasa vinove pohare ze pridem s rozpazenymi rukami doprostred podia ako kral popu a technik na mna zavesi gitaru bez toho aby som coilen zmenil polohu ruk (ved ma fotia) je uz skutocne za hranicou urciteho pohodlia pri hrani. jedna vec je, ze profik potrebuje profi zazemie, ale pristup hexu a pary mi prisiel obcas az smiesny a v yxovom pripade nenormalne narcisticky. ked mozu chlapci okolo kollera nosit svoje aparaty na podium, naladit a spravit si odposluchy a porovnam to s tym divadlom ake tam par narcisov zo sucasnej sceny hralo...no radsej bez komentara ha ha ha neviem ci tych chlapcov technikov motivuje ten cash alebo moznost si potom zahrat na 15 sekund zaskok, ked sa hviezda hodi do davu.
Zaznamenané

o-yep sro
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #62 kedy: 27. Júl , 2008, 23:04:06 »

ale pristup hexu a pary mi prisiel obcas az smiesny a v yxovom pripade nenormalne narcisticky..
suhlas..
ten debilko si na topfeste na hulvata presiel bez naramku jak primadona medzi sbs-kármi na vstupe..si myslel ze je celebriťka chujko..co ma ale pobavilo tak ani jeden z nich nevedel o koho ide, on sa cely cas tvaril aky je dolezity samozrejme a bol strasne arogantny,som len dufal ze mu jednu vytnu nech sa uvedomi troska..cela ich show bola velkolepa totiž hrali na hviezdy ich formatu megakoncertnych 20 minut ( Huh! Bavím sa skvele  Si píš!!!)..mne to prislo skor trapne ako smiesne Bleee
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 23:05:01 od hangar_18 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #63 kedy: 28. Júl , 2008, 00:23:01 »

pista - Hex som zazil pred 2 tyzdnami v Bojniciach. moc som ich pripravy nesledoval, takze som si mohol nevsimnut, ale ten Desmod som iba cumel :) hrali na podiu hned po nas, ani sme nestihli vypnut aparaty a uz sa nahrnulo na podium 100 ludi s mega obrovskymi kejsami, uplne nemilosrdne, nic ich nezaujimalo, ze tam este odchadza predchadzajuca upotena kapela... normalne jak kuklaci. a ma pobavilo, ked kdesi odprostred shwov dosiel mlady chlapec zhanat zapalovac, ze gitarista si chce zapalit, ze si ho na chvilu pozicia a hned donesie :) som mu vravel, ze na, ale vypytaj mi od gitaristu cigaretu  Bavím sa skvele zostal vo vaznom pomykove, ze to asi nepojde  Bavím sa skvele zlaty bol  :)

hangar_18 - to aj my chodime okolo SBSkarov cez vstup bez pasiek a tvarime sa, ze ich nevidime a nepocujeme, to je normalka  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 01:16:35 od rastis » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #64 kedy: 28. Júl , 2008, 00:24:03 »

jo - Polemic som zazil vcera v Cesku a myslite si, co chcete, ja z ich podioveho prejavu cvrkam pravidelne a stale tusim aj viac :)
Zaznamenané
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #65 kedy: 28. Júl , 2008, 07:45:32 »

jj jednoznacne polemic som videl piatok minuly tyzden piatok, ako rastis cvrkal som z toho aj ja,
tublatanka ma dojala v polke vystupenia odisli a nechali tam topora solovat 15 minut a to nevravim este o zvuceni nazvucili sa  a odisli na 5 minut niekam do pi...,
čo sa týka zvuku, spevu tak aneta langerova bola super,
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 28. Júl , 2008, 07:51:07 »

ked budem slavny tak aj ja sa necham obskakovat  Zdravíčko
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #67 kedy: 28. Júl , 2008, 08:21:14 »

K tomu Desmodu: Hrali sme pred nimi za posledny rok 2 krat, nie festivaly ale normalne koncerty, ich technici aj zvukari boli vzdy uplne v pohode a ani som nemal pocit ze by chceli za kazdu cenu dodrbat zvuk predkapele. Raz si jeden technik dokonca velmi pokorne prisiel pozicat 9V baterku, ze nabuduce vrati. Doteraz cakam :-)
Inak su to tazki profici. Zvukovku zvladnu za 15 minut a znie to ako z CD, takze skutocne jedine co mi na nich trochu vadi, resp. pripada smiesne, je ta stylizacia do nejakeho "metaloveho", resp tvrdeho imidzu, ktory nema nic spolocne s hudbou ktoru produkuju.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 28. Júl , 2008, 08:28:58 »

pista - Hex som zazil pred 2 tyzdnami v Bojniciach. moc som ich pripravy nesledoval, takze som si mohol nevsimnut, ale ten Desmod som iba cumel :) hrali na podiu hned po nas, ani sme nestihli vypnut aparaty a uz sa nahrnulo na podium 100 ludi s mega obrovskymi kejsami, uplne nemilosrdne, nic ich nezaujimalo, ze tam este odchadza predchadzajuca upotena kapela... normalne jak kuklaci. a ma pobavilo, ked kdesi odprostred shwov dosiel mlady chlapec zhanat zapalovac, ze gitarista si chce zapalit, ze si ho na chvilu pozicia a hned donesie :) som mu vravel, ze na, ale vypytaj mi od gitaristu cigaretu  Bavím sa skvele zostal vo vaznom pomykove, ze to asi nepojde  Bavím sa skvele zlaty bol  :)

hangar_18 - to aj my chodime okolo SBSkarov cez vstup bez pasiek a tvarime sa, ze ich nevidime a nepocujeme, to je normalka  Bavím sa skvele

Na poslednej akcii to bolo naopak ... prichádzajúce kapely si mysleli, že ja som SBSkár  ?§!. , každý sa ma pýtal, či sa tu môžu zložiť kombá, kde sa treba nahlásiť, atď atď ... prvých 10 minút mi to pripadalo vtipné a potom ma to začalo srať.  Bavím sa skvele Nechcel by som robiť SBSkára, na to treba niekedy až nekonečnú trpezlivosť, furt po tebe dakto dačo chce.
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 08:29:42 od Predator » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #69 kedy: 28. Júl , 2008, 08:30:54 »

ak si bol zase cely v ciernom tak sa nedivim  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
predator
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 28. Júl , 2008, 08:32:08 »

ak si bol zase cely v ciernom tak sa nedivim  ha ha ha Na zdravie!

No to som bol  ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #71 kedy: 28. Júl , 2008, 08:33:08 »

ak mal Predator zas ponozky v sandaloch tak sa nedivim ani ja :D
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 28. Júl , 2008, 08:34:21 »

Mal som .... to bola tá akcia, čo som hodil fotku od náhodného diváka  Bavím sa skvele Na zdravie!
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 08:36:51 od Predator » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #73 kedy: 28. Júl , 2008, 08:39:38 »

Mal som .... to bola tá akcia, čo som hodil fotku od náhodného diváka  Bavím sa skvele Na zdravie!

tak to vysvetluje vsetko  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #74 kedy: 28. Júl , 2008, 08:40:58 »

mam kamosa admina, tiez casto nosi ponozky do sandalov, takze to bude rovnaka porucha  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.