Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 21:46:04
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenská tvorba live  (Prečítané 67802 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #150 kedy: 21. Január , 2012, 18:16:21 »

naposeldy som videl Chiki liki tu-a a chalani hrali fakt super  Zdravíčko

čikilik hraju super ale hraju presne tak isto už neviem kolko rokov,
 bez novyhc piesni a noveho albumu ,
pesničky na každom koncerte tie iste :)
po tolkych rokoch už sa mi prestávaju páčit :D  ročne ich vidim tak min 4x len v NR  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #151 kedy: 21. Január , 2012, 18:39:43 »

veru, mohlo by nieco vyjst nove  Smútim
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #152 kedy: 21. Január , 2012, 18:41:27 »

Pracuje sa na novej doske a bude famozna ! :)
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #153 kedy: 21. Január , 2012, 18:57:57 »

ja som videl naposledy svk kapelu live hrat Le Payaco. musim uznat ze chlapci stale vedia i ked mali 5rokov pauzu. na Pohode to rozbalili vo velkom style na hlavnom stagei kam na nich prislo o nieco menej ludi nez na vecernych headlinerov.  Zdravíčko
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #154 kedy: 21. Január , 2012, 18:58:42 »

ja som videl naposledy svk kapelu live hrat Le Payaco. musim uznat ze chlapci stale vedia i ked mali 5rokov pauzu. na Pohode to rozbalili vo velkom style na hlavnom stagei kam na nich prislo o nieco menej ludi nez na vecernych headlinerov.  Zdravíčko

asi tak  Na zdravie!
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #155 kedy: 21. Január , 2012, 19:13:23 »

asi tak  Na zdravie!
ja som ich videl este neskor na jesen v bratislavskom MMC klube, kde zozali taktiez velke ovacie. a tusim sme ich vytlieskali 3x s5 na podium. inak ich slovenske texty maju neuveritelnu hravost a lahkost, az sa mi nechce verit potom tym reciam ze so slovencinou sa neda pracovat.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #156 kedy: 21. Január , 2012, 20:07:00 »

Pracuje sa na novej doske a bude famozna ! :)

skvele spravy  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Lazaretus
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #157 kedy: 15. Február , 2012, 16:18:26 »

Karpina ma nazivo fakt dobre koncerty, clovek sa zabavi - napriklad v 2008 ked som ich videl tak mali take krasne video pustene cez projektor ku kazdej pesnicke nieco a fakt som sa na niektorych veciach neskutocne pobavil a k tomu hrali este vyborne aj ludia si to naramne uzivali

najlepsi na slovensku su nazivo podla mna TEAM , tam maju vsetko bez chyby zmaknute

este sa mi paci Slobodna Europa nazivo hraje tiez dost dobre, je tam vidno X rokov skusenosti a caste koncerty a mam pre nich slabost

Zaznamenané

moji top gitaristi: 1. John Frusciante, 2.Steve Clark, 3.Andy McCoy
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 18. Február , 2012, 18:00:17 »

vcera som si kukol Dorian Gray prvy krat live. velky klobuk dolu. kapela slapala ako maloktora, songy vyskladane tak ako sa patri (samozrejme vsetko svk texty), sola lietali jedno za druhym. za 2e (co tam stalo velke pivo) ma dorian vyfackal k dokonalej spokojnosti. jednoznacne radim medzi top svk kapely.   Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #159 kedy: 18. Február , 2012, 18:10:12 »

vcera som si kukol Dorian Gray prvy krat live. velky klobuk dolu. kapela slapala ako maloktora, songy vyskladane tak ako sa patri (samozrejme vsetko svk texty), sola lietali jedno za druhym. za 2e (co tam stalo velke pivo) ma dorian vyfackal k dokonalej spokojnosti. jednoznacne radim medzi top svk kapely.   Zdravíčko

jasne, nazivo vymakana kapela sak aj ma byt preco ked si vezme clovek ze Boris Brna na bicie, do toho Dano Urban exMarduk ci Margot ci co to je a Vadim s echtovnymi  rockovymi kilami, zvukom, spevom a image.. zatial ma v tejto zostave v trojici bavia najviac takze dufam ze sa nic nezomelie ze by zas doslo k nejakej obmene
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #160 kedy: 18. Február , 2012, 18:41:36 »

V British Rock Stars? Mna tam naposledny rozsekali Revoltage (tam je bubenik z Karpiny?)!
Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #161 kedy: 18. Február , 2012, 19:27:45 »

V British Rock Stars? Mna tam naposledny rozsekali Revoltage (tam je bubenik z Karpiny?)!

jo, v britisi to bolo. tusim tam bude mat dorian este jeden koncert v dohladnej dobe, ten si nenecham kazdopadne tiez ujst.
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 05. Marec , 2012, 13:21:50 »

maly navrat k vcerajsim Radiohead awards.
uz dlhsie sledujem zoskupenie Korben Dallas, prijemne aranzmany, svk texty, a skutocne velky hlas frontmana:

vcera hrali tiez live a musim uznat ze chlapcom to ide viac nez dobre.

este ma zaujala kapela ČAD, vcerajsi vitazi Hard & Heavy kategorie:

taktiez zahrali vcera live, prijemne, vierohodne.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #163 kedy: 05. Marec , 2012, 13:29:47 »

čad su naživo užasni, avšak subjektivne už to nieje to čo to byvalo
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #164 kedy: 05. Marec , 2012, 13:42:36 »

Práveže čad zahrali včera jediní dobre podla mna :-D všetci ostatní boli falošní jak sa to len dá :-D všetky spevy zle, zvuk nezorzumitelný za to oni nemóžu, ok..ale tie spevy mali všetky kapely okrem čadu dosť zlé :-) a čad naložili s takou energiou jak nikdo...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.