midnightstranger
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. Október , 2005, 10:18:18 » |
|
Zdielam tvoj nazor Tomino. Ja som ich videl dvakrat a moc ma to neoslovilo, jednak tie vlastne veci a metallica uz vobec nie... No a ten bubenik vcelku ujde ale je to strasny traktorista.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 25. Október , 2005, 10:42:58 » |
|
inac co s tyka tych uplne novych kapiel , tak verim , ze su medzi nimi aj talenty, ale zialbohu vela ich je takych co dostali na vianoce Behringer set a v marci uz maju koncert... A novovzniknute kapely sa moc nedaju rozoberat, lebo este nic nespravili. (to bola reakcia na vlada)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 29. Október , 2005, 17:24:26 » |
|
Tak mladez, skuste mi odporucit nejake mlade kapely na ktore by som sa mal ist pozriet a neutiekol by som. Myslim to vazne, chcem si zmapovat, ako to mladej generacii ide. Ako viete, mam rad hard rock, art rock, jazz rock, popripade skomoleninu tychto zanrov s modernymi prvkami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Máj , 2006, 17:36:59 » |
|
Rozhodne Arzen, potom este Chiki liki tu-a , Hex...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
andy zet
nováčik
Príspevkov: 24
show must go on...
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 26. Apríl , 2007, 20:34:47 » |
|
mna velmi mrzi ze slovenske kapely robia malo showky...niektore su na tom instrumentalne fakt dobre a su zohrati,ale chybaju mi tam aj ostatne "pomocne" zalezitosti ako dobre naprogramovne svetla, a dramaturgia celeho priebehu koncertu... viem, ze na to treba "trochu viac" financii ale myslim si ze by sa to dalo...hlavne ked uz je kapela presadena a nemaju problem so sponzormi...prekvapila ma para.som ich videla pred dvoma rokmi na festaku a to nebolo buhvico...ale na nulom majalese v ziline to celkom slusne rozbalili..a samozrejme je vela dobrych kapiel,ale to sa uz nebudem rozkecavat...sak si nebudem chvalit konkurenciu , no nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Atticus182
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. Apríl , 2007, 22:00:16 » |
|
mna v podstate chyti kazda punkrockova kapela,ag dobre odohra.ale vazne len punkrock,klasikov typu zona a im podobnych priam neznasam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Júl , 2008, 12:21:10 » |
|
Tak mladez, skuste mi odporucit nejake mlade kapely na ktore by som sa mal ist pozriet a neutiekol by som. Myslim to vazne, chcem si zmapovat, ako to mladej generacii ide. Ako viete, mam rad hard rock, art rock, jazz rock, popripade skomoleninu tychto zanrov s modernymi prvkami.
chiki liki tua... ...a aj ja to myslim vazne..mam pocit ze budete nazivo prekvapeny ..presne vystihuje to co ste napisal..skomolenina vsetkych zanrov s modernymi prvkami...metal hard rock jazz funky disco
|
|
« Posledná zmena: 13. Júl , 2008, 12:24:57 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Júl , 2008, 12:30:15 » |
|
chiki liki tua... ...a aj ja to myslim vazne..mam pocit ze budete nazivo prekvapeny ..presne vystihuje to co ste napisal..skomolenina vsetkych zanrov s modernymi prvkami...metal hard rock jazz funky disco chikiliki som videl live a bola to neskutocna nuda....nemalo to nic....a nic mi to nedalo...dokonca ani vtipny neboli....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Júl , 2008, 12:39:01 » |
|
Cmorik s doprovodom Buntaj, Tatar, Gaspar a gitaristu som nepoznal - jak z CDcka, cela kapela, aj Cmorik. Ale taka nuda a vata, ze jeden by plakal. Som sa divil, ze nac tam ma muzikantov, keby to dal na halfplayback, tak zobere viacej love a kazdemu je to aj tak jedno, ci tam ma alebo nema slovensku spicku.
Dorota Nvotova - doprovod zvysky LePayaco + gitarista z Vetroplach - to malo gule, drive, nenudil som sa a neutiekol som na pivo jak pri Cmorovi. Aj hudobne to bolo OK.
To su moje postrehy zo vcera a predvcera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Júl , 2008, 12:40:10 » |
|
Rozhodne Arzen, potom este Chiki liki tu-a , Hex...
Toto sú mladé kapely?To už môžeš spomenúť aj Elán a tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Júl , 2008, 12:46:20 » |
|
Zhoda náhod a vandali...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Júl , 2008, 12:53:06 » |
|
ja by som doplnil este aj Zuzku Smatanovu nazivo.. ako.. miestami take songy, ze sme neverili s kamaratmi.. nasup jak cicinaaaaaaaaaa.. povedal by som ze az numetalove veci..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Júl , 2008, 13:01:49 » |
|
Smatanova je nazivo dobra, sem tam zatiahne, ale to vobec nevadi, horkyze kvalita ako vzdy, aj Tublatanka sa mi paci nazivo, ale miestami to Mato az moc prehana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Júl , 2008, 15:03:21 » |
|
Vrbovskí Víťazi to je kapelka :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 14. Júl , 2008, 07:39:10 » |
|
ja by som doplnil este aj Zuzku Smatanovu nazivo.. ako.. miestami take songy, ze sme neverili s kamaratmi.. nasup jak cicinaaaaaaaaaa.. povedal by som ze az numetalove veci..
No videl som viac jej koncertov a vzdy to bolo dost zle. Na CD spieva super, ale na koncertoch mi to pride dost odflaknute. Vrbovskí Víťazi to je kapelka :D
...hroch Karol na bicykli uhana...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
|