sanraal
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 20. Január , 2006, 11:26:36 » |
|
imbus napísal:ja vzdy tak rad sledujem nove, nezaujate tvare na koncertoch margot ....mna, ostrielaneho fanusika neprekvapi uz nic :silly: chcel by som vidiet tvoju tvar, keby baby dosli v nablistanych brneniach, s gitarami v tvare sekier, na bielych konoch a spustili by strasny power metal :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep on rockin in the free world! :-D
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. Január , 2006, 14:28:26 » |
|
Jake pekne teorie tu vznikaju... S tymi brneniami a konmi to nie je zly napad, ale asi by sa nam trosku tazko hralo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Január , 2006, 22:52:34 » |
|
Ahoj Katka, Jaro(Zigo) mi pisal, ze hrate 16.2. v Trencine v klube Luc....takze sa tam uvidime, pride TN fanklub:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. Január , 2006, 02:04:37 » |
|
noo dnes ste to v mejdane rozjeli. Opat som videl moje anieliky na podiu ...a ukradol som vam plagat s lubom, podpisete nam a dame si do skusobne
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. Január , 2006, 15:25:03 » |
|
Imbus: Ako nas verny navstevovatel koncertov si nemusel plagat kradnut, ale by sme ti ho aj so specialnym venovanim, samozrejme dali... Super, ze ste dosli skoro cely sign, nabuduce my dojdeme, a budeme najviac kricat a skakat na vasom koncerte!B) Stagemaster: Beries mi slova z ust...chcela som vas tam zavolat, ale vidim, ze Jarko to urobil za mna...heh...tak tesime sa na vasu ucast na nasom koncertiku!:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. Január , 2006, 17:06:04 » |
|
veru, ved lubo povedal, ze nechajme aspon podpisat....neva, tak v aligaci nam podpisete a ten si necham doma a nikomu nedam
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Január , 2006, 03:16:02 » |
|
No, takze len pripominam, ze v utorok 31.1. hrame v Aligatore, a tak... mame kopec terminov na februar, takze postupne budem pridavat, lebo este je skoro a vy by ste na to zabudli...Tesime sa seci na vas!!!!B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 01. Február , 2006, 11:58:45 » |
|
Musim prihodit trochu chvaly. Vcera som sa nahodou ocitol na koncerte v Aligatore. Kapela hra velmi dobre (aby sa nehralo dobre s takou rytmikou ). Spevacke to vynikajuco spieva a ma presvedcivy prejav. Sedel som na strane gitaristky Danky, takze jej gitaru som pocul vynikajuco (a ze bolo obcas co pocuvat ). Na Katku som sa mohol bohuzial iba pozerat, ale nepocul som nic. Skoda. Aj ked som presiel na chvilu na druhu stranu, pocul som ju iba len tak tak, zato Danku stale dobre. Ale to uz je stara znama debata hi-end lampovy aparat+2x12\" box vs. tranzistorove kombicko. Ale inak pre mna naozaj kvalitny zazitok !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 01. Február , 2006, 12:06:41 » |
|
veru veru, taky dobry koncik nebol v aligaci od cias stareho dobreho tria dorian gray.
A kde su ti vsetci co slubovali, ze pridu? haaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 01. Február , 2006, 12:09:53 » |
|
Ach jaj,...ja viem Rastis, to moje blondave tranzistorove kombicko nema sancu proti Dankinemu Mesa boogie, ale hodlam to zmenit, dufam, ze uz co najskor...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 01. Február , 2006, 12:55:49 » |
|
no ja sa vazne ospravedlnujem,ale naskytla sa mi sanca ist s bratikom na chopok na tri dni,tak som to uprednostnil pred koncertikom..do ba som dorazil dnes na obed ale ved ked som tak cital: \"plno terminov na februar\",snad sa mi postasti na niektory zavitat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 01. Február , 2006, 12:58:19 » |
|
jooj na kopce by som aj ja isiel, zavidim...mas ospravedlnenie... btw. asi tam bola dost kosa, ze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 01. Február , 2006, 12:59:30 » |
|
Ja som chcel prist, ale zaspal som.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 01. Február , 2006, 13:01:21 » |
|
taku trapnu osprvedlnenku ti ani v skole nespapaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 01. Február , 2006, 13:48:59 » |
|
U nas v skole nepomahaju ani ospravedlnenky od lekara a nemocnice. haha
|
|
|