FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #1155 kedy: 19. Marec , 2014, 19:52:57 » |
|
Je to strasne predvidatelne, strasna nuda. A basak je tam samozrejme opat zbytocny
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #1156 kedy: 20. Marec , 2014, 21:56:57 » |
|
Lars Ulrich je neskutocny multitalent, uz maluje ovela zaujimavejsie ako hra na bicie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1157 kedy: 21. Marec , 2014, 11:37:47 » |
|
jedine pozitivum, co ma napada je ze mi to pripomenulo take casy kill em all zo zaciatku.. prislo mi to sympaticke, taky navrat ku korenom. ale inak fakt nist moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1158 kedy: 21. Marec , 2014, 12:13:21 » |
|
mne to pripada ako hocijaka ina skladba od Metallici z toho ich povodneho (lepsieho) obdobia. keby to bolo trebars na Justice, Master alebo niektorom z tych albumov, uplne by to tam zapadlo a nikto by to nevyhodnotil ako totalnu nudu... respektive ja by som to tak vyhodnotil, pretoze takto som vzdy vyhodnocoval celu Metallicu ano - nikdy som nebol ich fanusikom, priznavam. ale vdaka tomu mozem s nadhlaom napisat, ze tato nova vec je uplne dopohody (na ich pomery )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1159 kedy: 21. Marec , 2014, 12:42:13 » |
|
je to sice podla mna lepsie ako ktorakolvek songa na Death magnetic, ale zas podobna choroba, zbytocne cca 3 minuty vaty a este tam vyse 2 minuty smatlavo, bez hlavy a paty fidlika kirk pritom by to mohla byt celkom fajn max 4min vypalovacka
|
|
« Posledná zmena: 21. Marec , 2014, 12:42:38 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #1160 kedy: 21. Marec , 2014, 13:26:37 » |
|
mne to pripada ako hocijaka ina skladba od Metallici z toho ich povodneho (lepsieho) obdobia. keby to bolo trebars na Justice, Master alebo niektorom z tych albumov, uplne by to tam zapadlo a nikto by to nevyhodnotil ako totalnu nudu... respektive ja by som to tak vyhodnotil, pretoze takto som vzdy vyhodnocoval celu Metallicu ano - nikdy som nebol ich fanusikom, priznavam. ale vdaka tomu mozem s nadhlaom napisat, ze tato nova vec je uplne dopohody (na ich pomery ) to iste som si povedal aj ja
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1161 kedy: 21. Marec , 2014, 14:02:10 » |
|
inak som si po 20 rokoch co som to ozaj nepocul dal z nostalgie kill em all. ano - gule to ma, ale ani dnes ma to nebavi o nic viac, ako predtym na rok 83 to ma fajn zvuk, ale predpokladam, ze som pocul X-ty remaster...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1162 kedy: 21. Marec , 2014, 14:28:17 » |
|
super. uz mi tu chyba len vyjadrenie progyho.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
paldo
|
|
« Odpoveď #1163 kedy: 21. Marec , 2014, 14:35:22 » |
|
Zrovna som dočítal Mustainovu bio a je to fakt husté čítanie , vyrazili ho za chlast a následné neprístojné chovanie, ale chlastali všetci prvú ligu , pre Metallicu bol chlast stimulátorom, avšak pokial ostatní boli "veselí opilci",Mustain bol deštrukčný a nepredvidatelný opilec...určite dôvodom nebol nedostatok talentu. Tiež som si včera pustil po dlhej dobe Kill am all a dostalo ma to....na opilcov slušný výkon. A šéfom kapely bol Burton, nie Lars ani James...to len tak pre zaujimavosť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1164 kedy: 21. Marec , 2014, 14:37:03 » |
|
super. uz mi tu chyba len vyjadrenie progyho.
prepac, ze som Ti pospinil modlu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1165 kedy: 21. Marec , 2014, 14:46:49 » |
|
prepac, ze som Ti pospinil modlu aku modlu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1166 kedy: 21. Marec , 2014, 14:56:20 » |
|
Zrovna som dočítal Mustainovu bio a je to fakt husté čítanie , vyrazili ho za chlast a následné neprístojné chovanie, ale chlastali všetci prvú ligu , pre Metallicu bol chlast stimulátorom, avšak pokial ostatní boli "veselí opilci",Mustain bol deštrukčný a nepredvidatelný opilec...určite dôvodom nebol nedostatok talentu. Tiež som si včera pustil po dlhej dobe Kill am all a dostalo ma to....na opilcov slušný výkon. A šéfom kapely bol Burton, nie Lars ani James...to len tak pre zaujimavosť
ale ved to sa vie, ze lars a james su dve ega, ktore sa biju na jednom smetisku. burtona respektovali vsetci lebo ako jediny mal tusim aj nejake hudobne zaklady nastudovane a co sa tyka tej historky, ked vyrazili mustaina - ked boli popiti, tak dal jamesovi cez hubu, jeho ego to neznieslo, tak ho vyrazil..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1168 kedy: 24. Marec , 2014, 20:24:25 » |
|
toto ma celkom bavilo pocuvat, pripomenulo mi to casy garage inc, load/reload
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #1169 kedy: 27. Marec , 2014, 18:54:05 » |
|
Len škoda že Hetfield je už hlasovo za zenitom. V dobách Load/Reload/Garage/S&M a ešte aj skladby "I Disappear" ho mal vo vrcholovej forme - počnúc St. Anger to už nebolo ono
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|