|
exhumer
|
|
« Odpoveď #646 kedy: 07. September , 2008, 08:54:04 » |
|
mne sa album lubi nad ocakavania...citim v tom reload, justice a black album a St.anger, ale napriek tomu ma vlastnu tvar. Myslim, ze kapela este nasla motivaciu a mam z tohoto pocinu radost.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #647 kedy: 07. September , 2008, 09:49:54 » |
|
neviete náhodou, ze aké zosilnovace pouzivali?....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #648 kedy: 07. September , 2008, 10:44:24 » |
|
Mne to pripada ako zlatanina. Niektore veci fajn, ale strasne vela vaty, zbytocne nasilu natahana minutaz, malo napadov v speve, samovykradanie... St Anger fakt nemam rad ale prisiel mi prirodzenejsi a sviezejsi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #649 kedy: 07. September , 2008, 10:51:51 » |
|
Uvidim ako sa mi to bude pacit, ked to par krat popocuvam. Ale je to Metallica a ta ma kazdy album iny.
|
|
« Posledná zmena: 07. September , 2008, 10:52:28 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #650 kedy: 07. September , 2008, 20:35:48 » |
|
Tu Unforgiven 3 "trochu" prepiskli. Mali to radsej nazvat inac a nie kazit pokracovani Unforgiven 1 a 2. Je to na mna moc "ouou", "jeje", "uuuu" a Kirk zasa "wau, wah, wau, ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #651 kedy: 08. September , 2008, 04:20:51 » |
|
Mne to pripada ako zlatanina. Niektore veci fajn, ale strasne vela vaty, zbytocne nasilu natahana minutaz, malo napadov v speve, samovykradanie... St Anger fakt nemam rad ale prisiel mi prirodzenejsi a sviezejsi..
presne si to vystihol malo napadov v speve, samovykradanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #652 kedy: 09. September , 2008, 09:49:34 » |
|
celkom v pohode, len tie sola sa mi absolutne nepacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #653 kedy: 10. September , 2008, 11:34:29 » |
|
pocuval som to u kohosi chvilu v aute. spev je cisty Antares a hej - vela vaty tam je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #654 kedy: 10. September , 2008, 11:41:24 » |
|
neviete náhodou, ze aké zosilnovace pouzivali?.... urcite marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #655 kedy: 10. September , 2008, 11:41:57 » |
|
pocuval som to u kohosi chvilu v aute. spev je cisty Antares a hej - vela vaty tam je... vypocuj si to cele a zhrozis sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #656 kedy: 10. September , 2008, 11:43:41 » |
|
urcite marshall Nie ze by ma tato sice legendarna a v minulosti aj dobra kapela nejako trapila, ale na fotkach zo studia bolo vidno rozne aparaty, napr. Diezel, Mesa a urcite cela kopa dalsich. Tiez by ma ale tak trochu zaujimalo ze na co to realne nahravali ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #657 kedy: 10. September , 2008, 11:49:07 » |
|
Nie ze by ma tato sice legendarna a v minulosti aj dobra kapela nejako trapila, ale na fotkach zo studia bolo vidno rozne aparaty, napr. Diezel, Mesa a urcite cela kopa dalsich. Tiez by ma ale tak trochu zaujimalo ze na co to realne nahravali ...
Guitar Rig, alebo Pro Tools...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #658 kedy: 10. September , 2008, 11:55:55 » |
|
Guitar Rig, alebo Pro Tools... no ani by som sa necudoval.... absolutne sa mi nepaci lead zvuk... vobec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #659 kedy: 10. September , 2008, 11:57:40 » |
|
vypocuj si to cele a zhrozis sa je to slabunke mrzi ma že to musim povedat,ale je to urobne nasilu ,spievane jak zly popik, uvidime čo na to svet,možno tomu len nerozumiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|