ale ak mozem povedat, tak na prvy pohlad mam z Hammeta pocit, ze drhne stupnicu bez rozmyslania, fraz a nejakych postupov..proste vypnuta hlava, komaticky stav a ides..
Tak ja si toto praveze vobec ale vobec nemyslim. Myslim si uplne presny opak. Unho ma praveze vzdy bavilo, ze sola ma vacsinou dokladne vystavane, na prvy pohlad pekne pocuvatelne, zapamatatelne a s fajn motivmi.
ale kebyze sa ma opyta niekto ktory je najprecenovanejsi gitarista tak poviem ze on a ani si to nepremyslim
Mne napadne hned petrucci.
ak sa ideme bavit o minulosti a pritomnosti, vacsina z tych majstrov ktory "ich davno predbehli" umelecky vyhoreli po 2 alebo 3 albume... metallica sa neopakovala kolko albumov?
Tak sem davam podpis. Ani som si nikdy nejak neuvedomil, ze metallica vlastne dost velakrat razantne odbocila pocas svojej kariery. A nebala sa.
Vsak ja som ok, ja len chcem povedat, ze ked pocuvam starsie veci od metallica (nove su tiez supa, ale ma to v sebe tu nostalgiu) tak v tej chvili mi pridu tony ostatnej tzv. "modernej technickej metalovej" muziky totalne nepodstatne. Metallicu moc nepocuvam, vlastne uz raritne.
Dalsi moj podpis.
100% suhlas, az na to ze ja mam pocit ze DT su kazdym albumom lepsi a hlbavejsi
Jj,hlbsie sa ladia.