Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1005 kedy: 26. Október , 2011, 10:10:35 » |
|
Tak som si akurat pustil pesnicku St. Anger ze tomu dam znova sancu. Ale nie, neda sa to pocuvat, uz len ten tisickrat vsade rozoberany hrncovy rytmicak je otrasny, po tom uvodnom dvojkopaku co zrazu pride uplne ina pesnicka s prisernym spevom ... ach jaj, kde su casy Master, And justice, Black album?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1006 kedy: 26. Október , 2011, 10:11:16 » |
|
ale vsak preboha preco mu este nikto nepovedal ze jezis je len vymysleny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1007 kedy: 26. Október , 2011, 10:12:34 » |
|
ale vsak preboha preco mu este nikto nepovedal ze jezis je len vymysleny?
Jezis, nejezis, uz aj tym satanistom vsetkym by niekto mohol povedat ze aj Satan je vymysleny tak ako aj Santa Klaus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #1008 kedy: 26. Október , 2011, 10:13:24 » |
|
Tak som si akurat pustil pesnicku St. Anger ze tomu dam znova sancu. Ale nie, neda sa to pocuvat, uz len ten tisickrat vsade rozoberany hrncovy rytmicak je otrasny, po tom uvodnom dvojkopaku co zrazu pride uplne ina pesnicka s prisernym spevom ... ach jaj, kde su casy Master, And justice, Black album?
Pohoda, ber to tak, ze je to o vkuse, je v tom nielen hudba, ale aj pre mna dobovy stret. ale vsak preboha preco mu este nikto nepovedal ze jezis je len vymysleny?
Halford mu to hovoril, ale James to potom zamietol s tym, ze mu nebude radit nejaky buzerant
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1009 kedy: 26. Október , 2011, 10:17:54 » |
|
st.anger a death magnetic by som nazval poeticky - the thing that should not be
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #1010 kedy: 26. Október , 2011, 10:21:30 » |
|
vymysleny tak ako aj Santa Klaus
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1011 kedy: 26. Október , 2011, 10:22:12 » |
|
To si dojebal, Semish... Co teraz poviem bratovi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1012 kedy: 26. Október , 2011, 10:24:28 » |
|
To si dojebal, Semish... Co teraz poviem bratovi... Povedz mu nech nechodi von v papuciach ked je zima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1013 kedy: 26. Október , 2011, 10:26:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1014 kedy: 26. Október , 2011, 10:32:02 » |
|
... ach jaj, kde su casy Master, And justice, Black album?
v prdeli. tiez mam pocit, ze dneska musi vsetko byt bud jednoduche ako divak markizy, alebo prekombinovane ako svina, inak to bude ofrflane, ze uz to tu bolo a nikto to pocuvat nebude. teda okrem mna, mne sa ta stredna cesta furt paci najviac.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1015 kedy: 26. Október , 2011, 10:52:40 » |
|
Zas na druhej strane musime chapat istu dobu, ktora ubehla od tych starych dobrych albacov. Zmenila sa hudba, nazory, zvuky, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1016 kedy: 26. Október , 2011, 12:45:20 » |
|
Co ja Ti viem, Branko? Aj mas pravdu, aj to vnimam pre seba tak, ze sa nezmenila, ale vznikla nova. Nemam problem s koexistenciou roznych zanrov a nepotrebujem im davat nalepky "stare" alebo "moderne". Moj dojem je skor taky, ze metelica prisla nie len s nejakou zanrovou a zvukovou novinkou, ale to boli aj velmi silne songy, co mali.
A tak nejak sa nadejam, ze keby dajmetomu bratislavski Kamorthoni, co maju podobny zvuk a zaner (alebo aspon mali, ked som bol naposledy - uznavam davnejsie, ale to teraz nie je podstatne) mali rovnako silne songy, napriek tomu, ze zanrovo a zvukovo neprinesu nic nove (lebo sak to sa asi neda cakat od kazdej, ani od kazdej 10-tej kapely), tak budu uspesne, pocuvane a pozitivne hodnotene.
Tym chcem povedat, ze pre mna ako posluchaca a niekdajsieho fandu Metly nemusia vymyslat hudobne prevraty, len komponovat pekne, premyslene a fungujuce veci. To asi Semish chcel povedat, ze uz sa u nich nedeje. ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #1017 kedy: 26. Október , 2011, 13:01:49 » |
|
Co ja Ti viem, Branko? Aj mas pravdu, aj to vnimam pre seba tak, ze sa nezmenila, ale vznikla nova. Nemam problem s koexistenciou roznych zanrov a nepotrebujem im davat nalepky "stare" alebo "moderne". Moj dojem je skor taky, ze metelica prisla nie len s nejakou zanrovou a zvukovou novinkou, ale to boli aj velmi silne songy, co mali.
A tak nejak sa nadejam, ze keby dajmetomu bratislavski Kamorthoni, co maju podobny zvuk a zaner (alebo aspon mali, ked som bol naposledy - uznavam davnejsie, ale to teraz nie je podstatne) mali rovnako silne songy, napriek tomu, ze zanrovo a zvukovo neprinesu nic nove (lebo sak to sa asi neda cakat od kazdej, ani od kazdej 10-tej kapely), tak budu uspesne, pocuvane a pozitivne hodnotene.
Tym chcem povedat, ze pre mna ako posluchaca a niekdajsieho fandu Metly nemusia vymyslat hudobne prevraty, len komponovat pekne, premyslene a fungujuce veci. To asi Semish chcel povedat, ze uz sa u nich nedeje. ci?
To je teoretizovanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #1018 kedy: 26. Október , 2011, 13:14:10 » |
|
st.anger a death magnetic by som nazval poeticky - the thing that should not be
no st. anger, to súhlasím s tebou, ale death magnetic je konečne album, ktorý po justice stojí za to
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1019 kedy: 26. Október , 2011, 13:19:38 » |
|
ja is zase myslim, ze radsej nez tie moderne experimenty (st.anger) a navraty ku "korenom" (death magnetic) mohli pokracovat v trande ktory naznacili albumami black/load/reload
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|