Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 05:04:02
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 81 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MetallicA  (Prečítané 310371 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #60 kedy: 02. Január , 2005, 12:00:52 »

metalhammer: ride the lightning si kde nechal? :))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #61 kedy: 02. Január , 2005, 12:10:46 »

Metallica bola genialna na prvych piatich albumoch (Kill, Ride, Master,Justice a Black)no potom je uz len vynikajuca.Aj ked vela ludom sa nepaci od Justicu, ale praveze po justice Metla zacala robit zlozitejsiu hudbu(Load, Reload)aj ked je to taky ROCK,ale hudba je prepracovana.No a ST. Anger, ten sa da pocuvat, no ked ho pocuvam, tak si vravim ze to Metla nieje a ze to nieje ich album:cry:
Zaznamenané
malmsteen1
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #62 kedy: 06. Január , 2005, 16:15:49 »

Metallicu nemusim....je to trosku divna muzika, ale tak pre mnohych klasika takze nic proti :)
Zaznamenané
Ivoss
pravidelný návštevník
Príspevkov: 154

« Odpoveď #63 kedy: 08. Január , 2005, 16:37:53 »

Prvych 5 je uplná lahoda pre uši... LOAD,RELOAD?-to nevie pochopiť ani J.Hetfield prečo take niečo nahral:-( čest,nejake pesničky su cool(FUEL,MEMORY...) GARAGE je uplne super album no metallica to nieje,ale je super:-)SnM podla mna chcel poopraviť Load a Reload a podarilo sa... ANGER po dlhej dobe a vymene basaka musel byt no podla mna je to dost podivná hudba... Ale aj tak je METALLICA pre mna 1 :-))
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 08. Január , 2005, 18:15:51 »

ja si nemozem pomoct ale mne tam ten basak vbec nesedi. mal ostat u ozzyho. so Zakkom a bolo by dobre. takto tam na mna posobi ako past na oko :hm:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #65 kedy: 08. Január , 2005, 18:54:43 »

To máš pravdu,Jason bol viac METALLICA než je tento Rob aj ked čo sa týka hrania je Rob možno o niečo lepší ale trošku mi tam chýba spev a napr:Whiplash bez Jasonovho spevu ani nieje Whiplash
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #66 kedy: 08. Január , 2005, 19:10:03 »

ked som videl na mtv koncert mtv icon s novym basakom, tak som bol nedseny. bol to orvy koncert co som ich videl s novym bosmanom a boli super. hrali len tie stare veci, dokonca zahrali velu battery, co inak nerobia.. boli zase rychly a tvrdy. myslel som si ze to bude novy trend ale nic z toho. ked vysiel st. anger tak som bol a zostal znechuteny. ale este to vedia a ten koncert to dokazuje!
Zaznamenané
Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 08. Január , 2005, 19:34:27 »

Oni to vedia dokonale len pod tlakom komercie su v poslednej tvorbe taký nijaký...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #68 kedy: 08. Január , 2005, 20:07:34 »

ked podlahne metalova ikona tlaku komercie, prestava byt u mna ikonou !! :! :! :!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #69 kedy: 08. Január , 2005, 20:14:28 »

Tak to si sa musel v METALLIKE sklamat asi ako ja Smútim aj tak je to pre mna 1,teda aspon prvych 5 albumov...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #70 kedy: 08. Január , 2005, 20:28:59 »

ja som nikdy metallicu moc nepreziva a teda ani to sklamanie ma nezrazilo na kolena :) len nemam rad ked sa niekto /napr. Lars/ hra na ""superhero"" a pritom by namiesto robenia opicich ksichtov mohol zacat konecne riadne bubnovat. a Hetfield s tou ciapkou na hlave /ciernou bavlnenou/ tak to je koniec sveta. nenosi nieco take aj E. Iglesias? :))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 08. Január , 2005, 21:10:34 »

Kamarat bol na Metallice v Prahe,(ked česko prehralo ten rozhodujuci zapas)tak prekvapivo hrala za svetla aby si ludia mohli pozriet zapas.Horko ako v p..i a on na hlave zimnu čiapku... To je ta komercia... kedysi mal mastné háro a roztrhane rifle a nič mu nevadilo a teraz nagelovany?? :)) Neviem,asi preto ze prestal chlastat :)
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #72 kedy: 08. Január , 2005, 21:27:16 »

Myslim ze je uplne jedno ako Hetfield vyzera, ved o to pri hudbe nejde. Ma nove konicky, zblaznil sa do West coast choppers. Ludia sa v priebehu zivota menia, keby este stale mal dlhe vlasy, roztrhane rifle tak by vyzeral dost smiesne (a nie preto ze uz je chudak skoro bez vlasov). Ja som tiez na ten posledny album nadaval ked som ho pocul prvy krat, preklinal ked som ho pocul druhy a treti krat s mesacnymi pauzami, potom som si ho kupil a to dvd-cko ma dostalo. Ked ich vidim ako hraju tie jednoduche garazove songy tak mam pocit ze ich to bavi, nie su v ""krci"" ako na S&M.
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #73 kedy: 08. Január , 2005, 22:00:11 »

Juraj_T: pises ze nejde o t ako vyzera, tak potom preco nosi tu ciapku. ved nikomu by navedilo keby bol a plesaty. hlavna vec ze mu zo zadku trci retiazka akoze je stale ""heavy"" mne by bol rozhodne smpatickejsi radsej vo flanelovej koseli ako v tej debilnej ciapke, aku nosia raperi. sak t je ktastrofa. naco robit zo seba debila?? nato, aby tu hudbu kupovali aj debily. bohuzial trhovy mechanizmus funguje. :hm:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #74 kedy: 08. Január , 2005, 23:02:32 »

vynara sa otakza, ci je lepsie 20 rokov hrat stalo to iste ako ac-dc, manowar, iron maiden, alebo sa nebranit istemu vyvoju, niekedy prirodzenemu, niekedy trendovemu. ja si myslim, ze je dolezite v sprvnej chvily prestat. kedy metla skoncila po black albume napr, bola by to legenda legiend, pre mnohych. takto ich mnohi fans starsej tvorby odsudzuju. ja si myslim, ze je to fajn, aspon je o com kecat :) a podobnych zmien je vela v mnohych inych kapelach a svet hudby je preto taky bohaty :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 81 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.029 sekund, 23 otázok.