rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1170 kedy: 25. September , 2016, 22:27:49 » |
|
kukol som si cele vystupenie a musim povedat, ze sa mi celkom pacilo: ... hlavne Hetfield nema chybu, uplne vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1171 kedy: 26. September , 2016, 07:59:22 » |
|
vyborni su stale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1172 kedy: 26. September , 2016, 14:20:16 » |
|
mne sa lubi, ze maju svoj "herny rukopis"... ani nemusia otvorit hubu a hned ich poznat podla hry a nemyslim tym Hammetove rozladence
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1173 kedy: 26. September , 2016, 15:16:51 » |
|
jasne, ja tam Hametta vzdy nejak prerpim, ale bavi ma Ulrich a James
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1174 kedy: 26. September , 2016, 16:13:02 » |
|
ja som tejto kapele nikdy neprisiel na chut. Ked som bol na strednej tak sme sa so spoluziakmi ucili hrat na gitare a oni ich obdivovali, no akokolvek som sa snazil si vypocut aspon jeden album vcelku tak som to nedal. ale musim uznat ze maju svoj "trademark" zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1175 kedy: 26. September , 2016, 19:01:13 » |
|
Hetfield ide jak ked mal 22 kokos... basakovi sa vyprala basa na 90 stupnov ci co? a zvuk maju otrasny, ale to uz par rokov odkedy presedlali na diezle a randal a podobne srandy.. najbohatsia kapela po maidenoch a toto co je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1176 kedy: 27. September , 2016, 12:55:56 » |
|
novy song
nejak ma ten prvy song - Hardwired az tak nebral, ale toto je vcelku fajn.. IMO lepsie ako Death magnetic, ktory som viacmenej odignoroval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1177 kedy: 27. September , 2016, 13:10:08 » |
|
ktovie ako dlho sa hammet ucil ten uvodny riff
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1178 kedy: 27. September , 2016, 15:55:12 » |
|
Toto sa pozdava aj mne..metallica uz seba samu neprekona, ale dobre to je kua stale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1179 kedy: 29. September , 2016, 07:18:13 » |
|
metla je mi stale velmi sympaticka - srsi z nich entuziazmus a to je to hlavne, su stale inspiraciou. vobec pri nich neriesim imnstrumentalizmus - bavia ma cely zivot ich pesnicky, sound a su to super ludia podla toho co vidim a citam. takze novym veciam fandim, aj ked tieto dva nove kusky su fajn a urcite ma zaujali viac ako death magnetic, chyba mi tam (osobne) este o kusocek viac "rozletenosti" v harmoniach, nejaka nosnejsia melodia, niceo co definovalo skladby z cias ride, alebo master... dost sa tocia okolo zakladneho akordu, harmonie oba songy. inak pomerne casto si pustam metallicu v tychto mesiacoch, rokoch, hlavne lajfky z YT, fakt pre radost, na prijemne nenarocne pocuvanie, ich klasicke veci pre mna doslova zludoveli :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1180 kedy: 29. September , 2016, 07:26:20 » |
|
Hetfield ide jak ked mal 22 kokos... basakovi sa vyprala basa na 90 stupnov ci co? a zvuk maju otrasny, ale to uz par rokov odkedy presedlali na diezle a randal a podobne srandy.. najbohatsia kapela po maidenoch a toto co je ...jo ten zvuk nejak extyra neriesia - a mozno to nieje v tych rukach ako sa vravi Inak, ked spominas Maiden - u nich sa mi teda nepaci uz dost dlho zvuk na albumoch - tiez by som pouzil slovko otrasny oproti klasikam -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #1181 kedy: 29. September , 2016, 09:15:51 » |
|
K tomu koncertu - čo z toho, že Metla ide ako namydlený blesk, keď ako pozerám tak 90% publika to vôbec nezaujíma? Chlapci sa snažili zbytočne, pretože ľudia čakali na Rihannu a Ellie Gouldning K tej pesničke - je super. Verím silno že to bude mocný album A čí sú chlapci skvelí ľudia? Hetfield povedal, že keby sme vedeli čo všetko v živote urobil, tak by sme ho nemali tak radi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1182 kedy: 29. September , 2016, 09:54:11 » |
|
K tomu koncertu - čo z toho, že Metla ide ako namydlený blesk, keď ako pozerám tak 90% publika to vôbec nezaujíma? A čí sú chlapci skvelí ľudia? Hetfield povedal, že keby sme vedeli čo všetko v živote urobil, tak by sme ho nemali tak radi tam nešlo o to mať plné publikum fanúšikov Metallici, keďže to nebol ICH koncert - bola to akcia viacerých žánrov pre ľudí všetkých kultúr. Fandov, alebo aspoň sympatizantov som tam videl dosť, potlesk po ich vystúpení myšlím tiež hovorí sám za seba. skvelí ľudia - hovria to o nich iní muzikanti a ja to vnímam pri ich stretnutí s fandami, pri pohľade na ich výraz, emócie, kontakt s publikom, podľa akcií ktoré robia, ktorých sa zúčastňujú. Samozrejme chýb v živote sme spravili všetci mnoho, ale o tom sa tu nebavíme :-), smerodajný je v kontexte mojho uznania ich vzťah k fandom, hudobnej branži, médiám...
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2016, 09:55:04 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KirkHammettWah
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #1183 kedy: 05. November , 2016, 14:35:45 » |
|
Nový song od nich , ako sa vám pozdáva ? Na sóle si Kirk nedal záležať , vôbec tam ani nemuselo byť. Rozhodne najhoršie sólo z týchto troch songov z nového albumu Ale zase od 4:24 do 4:47 to má grády , pripomína mi to trošku Iron Maiden
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vladis
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #1184 kedy: 05. November , 2016, 14:56:54 » |
|
U mna sklamanie tato pesnicka. Z tych novych troch mi sadla len ta Moth into the flame, tam aj gitary maju dobry sound, James tam konecne oprasil Mark 2c+....teda aspon sa mi podla zvuku zda. Kirkove sola su zial stale horsie,bez napadov a aj jeho hra live, neviem co sa s nim porobilo, asi ma ten koks predsa len aj zle vedlajsie ucinky Minule som si pustil daky koncert z 1986 a padla mi sanka, ze ako vyborne a presne hraval, wah-wah tusim ani raz nepouzil..a to tie pesnicky vtedy hrali este rychlejsie. Fakt bol kedysi dobry, darmo ho ludia hatuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|