Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 04:57:27
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: UBUNTU  (Prečítané 165158 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #45 kedy: 30. Máj , 2007, 18:50:55 »

Aj ja...mal som ho predinštalovaný na laptope.

Taká otázka ešte: Ak tu ktosi hovorí, že čo sa nedá spustiť pod Linuxom, dá sa spustiť emulácia Wins, pofrčí emulácia XP pod Linuxom lepšie ako samostatné XP? A bude to stopercentná náhrada XP? Hlavne čo sa týka komunikácie so zvukovkou.

Jo a ešte: Načo mi je Timidity ako náhrada MIDI, keď o VSTi si môžem pod Linuxom akurát nechať snívať?

Ten Ardour má okrem audia integrovaný aj MIDI sekvencér ako Cubase?
« Posledná zmena: 30. Máj , 2007, 18:53:13 od Altostratus » Zaznamenané

damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #46 kedy: 30. Máj , 2007, 18:53:23 »

Taká otázka ešte: Ak tu ktosi hovorí, že čo sa nedá spustiť pod Linuxom, dá sa spustiť emulácia Wins, pofrčí emulácia XP pod Linuxom lepšie ako samostatné XP?
poznam manika, ktory to mal tak vytunene, ze mu to ide lepsie ako samotne win... mne sa to ale nepodarilo :D totizto v linuxse sa da nastavit vsetko
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #47 kedy: 30. Máj , 2007, 22:55:53 »

Taká otázka ešte: Ak tu ktosi hovorí, že čo sa nedá spustiť pod Linuxom, dá sa spustiť emulácia Wins, pofrčí emulácia XP pod Linuxom lepšie ako samostatné XP?
poznam manika, ktory to mal tak vytunene, ze mu to ide lepsie ako samotne win... mne sa to ale nepodarilo :D totizto v linuxse sa da nastavit vsetko

to je dalsi problem kolko ludi je asi tak 'manik'??ja sa povazujem za relativne skuseneho uzivatela, ale do linuxu by sa mi, okrem par ready to go dvd editions len tak sa pokochat  by sa mi ist nechcelo..ucit sa nieco nanovo, hladat si alternativy, naucit sa system nastavit..nie, diky..:).
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #48 kedy: 31. Máj , 2007, 01:11:17 »

Teraz si ma uplne zabil  Som frajer. Normalne keby mam cas venovat sa kokotinam, tak si nainstalujem nejaku distribuciu, ze ci som az tak zle, ze mi typci z internetu nezavidia prostredie...  Žmurk. Ale najprv sa dovenujem dolezitejsim veciam...

uff, uprimne prepac, ze som ta obral o kusok zivota a dufam, ze ti z mojich trapnych pripomienok nevypadali aj posledne vlasy...  Na zdravie!
uprimne, po tyzdni uzivania linuxu som bol presvedceny o tom, ze windows je zla platforma na multimedia... zalezi na uhle pohladu
ja osobne som 8 rokov pouzival windowsy (95 az xp), ani jedna zakupena licencia. to iste s cubase - 30 000,- za soft je pre mna este stale dost penazi.
a oprav ma, ak sa mylim, ale nieco mi hovori, ze ani ty si si nan neodkladal korunky do prasiatka. nikto ti nic nevycita, akurat mi pride zvlastne,
ze vedome okradas vyvojarov programu, z ktoreho si sam taky nateseny.
liux nieje svatena voda a nikto ho nikomu nenuti, akurat je dobre si uvedomit, ze je tu alternativa, a nie hocijaka.
apple su ok, akurat asi nie kazdy ma 50 000,- na zakladny model. ja teda urcite nie.
jedno mi nejde do hlavy. windows je kopirka (ci uz apple, alebo casti linuxu), ako je mozne, ze este ani ta blba hlista nema nieco ako beryl na linuxe?
3d desktop, cube, windows manager, decorator? alebo im doba kamenna vyhovuje?
a teraz sa uz radsej chod venovat dolezitejsim veciam, zrejme stracas cas.
 Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #49 kedy: 31. Máj , 2007, 07:33:46 »

Taká otázka ešte: Ak tu ktosi hovorí, že čo sa nedá spustiť pod Linuxom, dá sa spustiť emulácia Wins, pofrčí emulácia XP pod Linuxom lepšie ako samostatné XP? A bude to stopercentná náhrada XP? Hlavne čo sa týka komunikácie so zvukovkou.

dobra otazka..tiez by ma to zaujimalo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #50 kedy: 31. Máj , 2007, 14:43:15 »

shanike - ty ma nejak poznas  Žmurk. Ty vies, ci mam kupeny OS, ty vies, ze som neodkladal peniaze do prasiatka na 30 litrove Cubase, ty vlastne vies, co robim, na com to robim... Vidis to - ja mam pred tebou hendikep, kedze o Tebe neviem nic...

Tu si radsej pozri ceny Cubase, nez nabuduce nastrielas naslepo:

http://www.studio.sk/bindex.php?area=produkty&man=18

A teraz sa idem ospravedlnit vyvojarom, z ktorych som tak nateseny  ha ha ha
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #51 kedy: 31. Máj , 2007, 15:06:54 »

dobra otazka..tiez by ma to zaujimalo

Upravujem otázku. Niejde o to, či je to adekvátna náhrada. Pôjde Lunik X s emuláciou XP LEPŠIE ako samotné XP? Inak totiž nevidím dôvod sa touto alternatívou zaoberať.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #52 kedy: 31. Máj , 2007, 15:22:17 »

Ako moze byt emulacia rychlejsia? Moja skusenost je taka, ze vsetko 2-3x pomalsie. Akoze nemozno to brat takto doslova, po disku sa to hrabalo rovnako rychlo, mozno rychlejsie, ale vsetky tie vykreslovania okien a pod....

Na stranke pisu, ze vsetko bezi cca rovnako rychlo, no moja skusenost je takato (4 roky dozadu). A bola s tym celym strasna babracka.
Zaznamenané

damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #53 kedy: 31. Máj , 2007, 15:38:59 »

chlapiiiii, nerieste tu neriesitelne....

a) windows moze ist spolahlivo. ked si ho vie majitel spravne osetrit od spyware, a virusov a tak dalej...
b) linux je v prvom rade sietovy OS, servery, firewaly a tak... az v druhom rade desktop ( aspon ja to tak vidim)

Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #54 kedy: 06. Jún , 2007, 16:22:48 »

Popiskujem si len tak som sa kutral na ubuntu stranke ze stiahnem a vyskusam a objavil som nehoraznu distribuciu: http://ubuntustudio.org/ .. Na zdravie! ma to aplikacie na pracu s videom, grafikou a zvukom, ktory ma samozrejme samozrejme zaujma najviac Beeee jedina vec, ktora uzivatela obmedzuje je vraj jeho predstavivost Žmurk tak vam mozno z toho ochvilku napisem Na zdravie! ha ha ha
Zaznamenané
shanike
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 06. Jún , 2007, 19:39:06 »

Popiskujem si len tak som sa kutral na ubuntu stranke ze stiahnem a vyskusam a objavil som nehoraznu distribuciu: http://ubuntustudio.org/ .. Na zdravie! ma to aplikacie na pracu s videom, grafikou a zvukom, ktory ma samozrejme samozrejme zaujma najviac Beeee jedina vec, ktora uzivatela obmedzuje je vraj jeho predstavivost Žmurk tak vam mozno z toho ochvilku napisem Na zdravie! ha ha ha

trosku ta schladim, vsetky spominane aplikacie sa daju behom 5minut doinstalovat do zakladnej ubuntu distribucie. ubuntu studio ich ma predinstalovane, + vyzera (tema, setrice, login screen, boot screen, pozadia na dual screen, ikony, zvuky...) ako profesionalna design stanica. cize do istej miery je to eye-candy. i ked, ucel to plni tiez, tak co.
ked uz nejaku special distribuciu ubuntu, tak ultimate - http://ubuntusoftware.info/ultimate/
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Jún , 2007, 20:35:37 od shanike » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #56 kedy: 06. Jún , 2007, 21:52:03 »

uau, to su oeby Ja som čert.. ha ha ha ta ultimate vyzera fajne, diki, uzijem Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #57 kedy: 07. Jún , 2007, 09:57:14 »

vcera mi doslo CD Kubuntu, cez prazdniny to opacim  Popiskujem si
Zaznamenané
shanike
stály hosť

« Odpoveď #58 kedy: 07. Jún , 2007, 11:25:10 »

uau, to su oeby Ja som čert.. ha ha ha ta ultimate vyzera fajne, diki, uzijem Na zdravie!

oebom by som to nenazval. to je skor o tej pohodlnosti - soft mas predinstalovany a nemusis oprobovavat rozne softy a zistovat, ktory je pre teba naj. + esteticke hladisko. prirovnal by som to k winxp media center.
BTW, ako aj programy, tak aj cely ubuntu-studio vzhlad sa da doinstalovat do zakladnej ubuntu distribucie. isty cas som to mal nahodene, potom ma to nejak preslo  No hanbím sa..
holt, ked mas tolko moznosti, tazko sa vybera  Bavím sa skvele
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Jún , 2007, 11:28:17 od shanike » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 07. Jún , 2007, 21:52:33 »

tak nakoniec som supol vedla xpcka to studio a je to teda riadna haluska :) zatial mi z windowsu nic nechyba...na vsetko su tu adekvatne nahrady a daju sa pekne stiahnut jednym kliknutim...parada Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.