asdfg
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 28. Júl , 2008, 21:24:54 » |
|
aky mas notebook? ja ked na hpcku dlhsie podrzim vypinac tak sa natvrdo vypne alebo potom odpojit siet a surovo vybrat baterku)
no vsak ked podrzim dlhsie vypinac sa vypnut samozrejme da, ale keby si pocul ako pri tom disk nechutne klepne, nerad to tak robim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 28. Júl , 2008, 22:05:44 » |
|
no vsak ked podrzim dlhsie vypinac sa vypnut samozrejme da, ale keby si pocul ako pri tom disk nechutne klepne, nerad to tak robim
aha, no asi by som mal byt k tomu mojmu pozornejsi toto som sem chcel zavesit : http://rakarrack.sourceforge.net/ celkom slusne efekty az na skreslenia na tie treba trosku ponocovat.. ladicka, midi, simulacia boxu, moznost vyberu z roznych typov reprakov (ja to este taham cez jack-rack mam tam caps pluginy ( http://quitte.de/dsp/caps.html) medzi ktorymi su 3 velmo dobre pluginy simulacie boxov + mnoho dalsich) zaujmavy soft a dufam ze sa bude dalej vyvyjat som spravil klikatelny screenshot mojich 4roch ploch premenenych na domace studio (4ta tam neni lebo na tej je len opera) gitaru pripajam cez mikrofon, line in nemam, v najblizsej dobe snad pribudnu nejake moje veci do ukazok..odporucam vsimnut si tu cestu ktorou ide signal, uplne bludisko
|
|
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 22:08:26 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 30. Júl , 2008, 21:43:06 » |
|
Ukážka sa asi nedá dať, že?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 02. August , 2008, 17:54:31 » |
|
Jak si ten rakarrack nainštaloval? Nejde mi ani skompiliť a ani posraný deb nejde nainštalovať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 14. September , 2008, 09:02:52 » |
|
.... skusil som ubuntu studio a ani sa mi uz "odtialto nechce vracat domov" . . . ardour a hydrogen su celkom fajn . . . . na ostatne podmazy, basa, klavesy sa mi tam ale nic nepaci . . . co pouzivate?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 01. November , 2008, 16:21:26 » |
|
... tak na podmazy sa ukazal celkom vhodny rosegarden . . . stale vsak postradam nieco ako fruity vo winoch . . . . ardour a hydrogen su fajn nastroje . . . niekedy haluzia veci okolo JACK-a . . . nejde to uplne hladko, ale je jasne, ze pod linuxami sa da v pohode robit domace nahravanie . . . sft-simulacie git aparatov som neskusal....gitaru a basu som supol cez pod2 . . . mala ukazka, skusil som nieco od fermaty napriklad http://www.fero.cepo.sk/ferm.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 01. November , 2008, 16:50:58 » |
|
Parádne to zneje .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 01. November , 2008, 17:11:57 » |
|
frakos: mas CRT monitor?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 01. November , 2008, 17:19:31 » |
|
ano. preco, brum na base?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 01. November , 2008, 17:26:17 » |
|
ano. preco, brum na base?
ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 30. November , 2008, 11:56:30 » |
|
Môj domáci desktop -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 30. November , 2008, 12:07:52 » |
|
Môj domáci desktop -
Pekny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 30. November , 2008, 12:12:58 » |
|
Je to mierne upravené Ubuntu. Funguje tam Ardour a Hydrogen, kupodivu na internej zvukovke AC97 je latencia iba 10ms a to používam len generic jadro. Chcel som skúsiť lowlatency kernel, ale je plný bugov keďže to robilo náhodné problémy pri vypínaní stroja a ani jeden z návodov na nete nezafungoval presne podľa mojich predstáv, vrátil som sa nazad na generic jadro. Aj s ním to však ide pekne bez trhania a výpadkov.
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 12:13:17 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 30. November , 2008, 12:18:17 » |
|
pekne to vyzera, skoro ako na viste
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 30. November , 2008, 12:22:26 » |
|
Podľa mňa to vyzerá skôr ako OS X Leopard ... a je to lepšie ako Vista - funguje tam normálne 3D akcelerovaný desktop (rotujúca kocka, gumové polopriesvitné okná atď ...) na prastarej NVIDIA GeForce 64. Rýchlo, svižne, bez obmedzení, bez neustále šrotujúceho hard disku. A to všetko iba s single core procákom Celeron 2.7 a 1G RAM. O cene vs možnostiach sa asi nemá význam vyjadrovať ... Silne pochybujem, či by som na svojom 4-ročnom kompe rozbehol aspoň Vistu Home ... a ak náhodou aj, asi by nemalo zmysel uvažovať nad rozumným používaním takéhoto kompu pre účely cvičenia a nahrávania nápadov na piesne.
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2008, 12:30:49 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|