Matej
|
|
« kedy: 24. September , 2005, 18:03:45 » |
|
Tak co vravite na tohoto dedka v papuciach? Akurat som po dlhom case oprasil Album Ozzmosis - a musim povedat ze je to jeden z mojich naj albumov. Je super. Aj pohodovy a tvrdy. Mne sa tie jeho starsie moc nelubia. Mozno albumy No More Tears, Down To Earth a klasika Blizzard of Ozz. Ostatne moc nemusim. Nejde mi do hlavy, ako moze byt niekto tak , hmm, aby som to neprehnal, skratka jedinecny, a na druhu stranu sa ledva hybe. Ako moze tak dobre spievat a pritom nevie ani rozpravat. hm.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KoRnAk
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. Január , 2006, 17:49:00 » |
|
no ked este posobobil v blacksabathe to bolo fajn...jeho momentalnu tvorbu nesledujem...
Naposledy upravil kornak, : 30.01.2006 o 17:49
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. Január , 2006, 20:11:28 » |
|
ozzy je fakt exot, a ked niekto odhryzne hlavu netopierovi, tak to je tazky rebel:evil:
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. Január , 2006, 20:34:10 » |
|
ozzmosis je fakt pecka. charakterizoval si ho presne. tvrdy aj makky. a hlavne neuveritelne dobre zaranzovany a zmastrovany. je to album ku ktoremu sa vzdy vratim. zial je to 1 z mala ozzyho veci kt.ma oslovila. Black Sabbath je kultovy najma s Ozzym. terajsia tvorba ma moc neberie. a jeho sukromie...o tom sa nebudem ani vyjadrovat. tazko tomu chapat
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Február , 2006, 10:04:58 » |
|
ozzmosis je jasny. stare veci sa mi tiez nepacia. poznate astrologa menon Hawkins? tiez sa ani nepohne ale za to mozog... Inak kto vie kolko z nas by boli take hviezdy ,keby mame za tatrovku takeho kokainu...
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Február , 2006, 10:32:23 » |
|
Ten človek sa volá Stephen Hawking a je to kozmológ....no a úspech Ozzyho na jeho neskorších nahrávkach spočíva podža mňa dosť aj v tom, že má okolo seba kvalitných muzikantov, ktorí napíšu a nahrajú muziku a potom aj skúseného producenta, ktorý si dokáže poradiť s jeho hlasovými obmedzeniami...byť doprovodným muzikantom Ozzyho je asi dosť náročné, náročnejšie, ako u bežného speváka, lebo pri písaní skladieb musíš mať na zreteli Ozzyho spevácke limity, ktoré sú značné...no a potom kult žije a z neho žije aj Ozzy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Február , 2006, 12:05:40 » |
|
5o - po tej Tvojej hlaske s astrologom sa prave vsetci nezijuci vedci obratili v hrobe a tych zijucich naplo Altostratus - asi tak. Ale robit s Ozzym bude asi predovsetkym dobry kseft
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Február , 2006, 12:16:59 » |
|
no dobereeee sak moc tomu nerozumiem ,ale to nebolo podstatne. bolo to len prirovnanie. dobre, dakujem ,za opravenie. (aj tak nemam rad vedcov.jedna polka zemegule hladuje, aby sa mohla ta druha z ludskej rozmarnosti vystrelit do kozmu.a kam to vedie?budeme zit na inej planete? haha. a nehovorim a vynalezoch skazi ...uz som ticho)
Inak ,veru pravda s tym ze asi vsetky taketo hviezdy maju poriadnych muzikantou okolo seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Február , 2006, 12:37:20 » |
|
noo ja stryka Ozzyho zerem heh... a stary Black Sabbath tiez..mam rad prave tie starsie albumy od Ozzyho ale aj nove nie su na zahodenie. neviem ale na tych starych albumoch je nieco z coho som uplne vyoutovany vzdy ked pozeram Live&Loud a pozeram co tam ozzy vystraja nechaapem... na koncerte z Budokanu je uz kludnejsi hehe... no ale to uz bude aj vekom .. Naposledy upravil Marshall, : 01.02.2006 o 12:50
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Február , 2006, 17:24:50 » |
|
5o napísal:(aj tak nemam rad vedcov.jedna polka zemegule hladuje, aby sa mohla ta druha z ludskej rozmarnosti vystrelit do kozmu.a kam to vedie?budeme zit na inej planete? haha. a nehovorim a vynalezoch skazi ...uz som ticho)
. toto si neodpustím, sorry... 5o...za túto hlášku by som Ti zvesil aj desať kariem, keby to ešte fungovalo:pinch: :pinch: prečítal si si to po sebe?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Február , 2006, 19:15:28 » |
|
ozzyho zeriem aj ja...fakt,ale ostava,ze velku cast jeho uspechu maju nasvedomi skveli muzikanti black sabbath je legenda a ozzy z toho cerpal...ved bol by blazon,keby nie najradsej mam asi Ozzmosis a Ozzman Cometh verim,ze tento tipek to vsetko nerobi len pre prachy...on je fakt uplny magor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. Február , 2006, 11:37:45 » |
|
je to \"blazon\" s genialnym hlasom. myslim ,ze nie len on cerpal. aj z neho cerpali iny asi rovnakym dielom. inak nahral dost veci so Steve Vaiom, ktore ostali v studiu. nemate to niekto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. Február , 2006, 11:43:01 » |
|
ako ich mozeme mat, ked ostali v studiu ? treba, aby po ne niekto skocil
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. Február , 2006, 15:19:51 » |
|
a Steve tu nie je registrovany? aka skoda :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 02. Február , 2006, 16:40:11 » |
|
tusim ze my little man z ozzmosisu robil z vaiom..
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
|