Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:58:26
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jim Morrison  (Prečítané 5640 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #15 kedy: 13. Február , 2009, 18:23:29 »

Oliver Stone je Oliver Stone ;)odporucam knihu Nikto to tu neprezije;)alebo biografiu od Henkeho Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #16 kedy: 13. Február , 2009, 18:32:51 »

ten film som videl 10 rokov dozadu. super film.  akurat som uz zabudol co tam bolo musim si ho pozret znova,
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 13. Február , 2009, 18:33:46 »

ten film som videl 10 rokov dozadu. super film.  akurat som uz zabudol co tam bolo musim si ho pozret znova,

Co by tam malo byt - sex, drogy, psychedelia, hippies a rock n roll. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #18 kedy: 13. Február , 2009, 18:36:44 »

ako sa vola ten film?

EDIT: uz vidim :)

Odporucam film Doors od Olivera Stonea. :)

http://www.csfd.cz/film/8752-doors-doors-the/

Doors

Drama / Hudební / Historický
USA, 1991, 140 min

Režie: Oliver Stone
Hrají: Val Kilmer, Meg Ryan
Obsah:

Rok 1965. Začínající básník Jim Morrison založí s hráčem na klávesové nástroje Rayem Manzarkem, bubeníkem Johnem Densmorem a
kytaristou Robbym Kriegerem hudební skupinu, kterou nazvou The Doors. Hrají po různých klubech v Los Angeles, až upoutají pozornost producenta Paula Rotchilda.
Rok 1967. Doors mají velký úspěch na koncertu v San Franciscu a dostávají se do populárního televizního pořadu Eda Sullivana, kde Morrison způsobí skandál, když odmítne cenzurovat jeden ze svých textů. Morrison se dostává do newyorského hédonistického prostředí, jemuž vévodí Andy Warhol.
« Posledná zmena: 13. Február , 2009, 18:41:43 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 13. Február , 2009, 18:37:22 »

aj magia
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 13. Február , 2009, 19:31:06 »

ked som mal 16 rokov, uzasne som ten film zral, ale uz ho vidiet nechcem, pretoze mam tusaka, ze by nefungoval a posobil ako klise...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 14. Február , 2009, 09:26:14 »

ked som mal 16 rokov, uzasne som ten film zral, ale uz ho vidiet nechcem, pretoze mam tusaka, ze by nefungoval a posobil ako klise...

Nemyslim si, ze je chyba vo filme. Dnes celkovo hipicka ideologia a hesla posobia naivne a smiesne. Ten film podla mna dobre vystihol atmosferu tej doby a na hollywoodske pomery tam bolo klise a patetickych scen pomerne malo.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
GHS
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 14. Február , 2009, 13:15:54 »

Zdravíčko Nemam v laske ani jeho ani doors ... Howk
Zaznamenané
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #23 kedy: 15. Marec , 2009, 13:31:54 »

Nemyslim si, ze je chyba vo filme. Dnes celkovo hipicka ideologia a hesla posobia naivne a smiesne. Ten film podla mna dobre vystihol atmosferu tej doby a na hollywoodske pomery tam bolo klise a patetickych scen pomerne malo.
vyborne napisane lepsie sa to snad uz ani nedalo:)Stone vie genialne vystihnut dobu vo filmoch ci uz v Platoon alebo v Doorse dokonale vie vystihnut vietnam,hippie,rock and roll,drugs vsetko...je to u mna jeden z naj reziserov aky zatial boli...A co sa este tyka filmu doors, doteraz nechapem ako sa Val Kilmer nehorazne podoba na Jima:))to musi uznat kazdy...
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 23 otázok.