Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 16. Jún , 2006, 18:07:55 » |
|
animus napísal:NAle mal som napriklad celkom rad aj Chrisa Normana - vid \"Don\'t Play Your Rock R\'n\'R To Me\". . -som ho nedavno videl nazivo v ziline na staromestskych a pohoda, akurat som nevedel ze to je on. To moj foter pocuval smokie a pod. je to dobry spevak s velmi zaujimavym hlasom, akurat keby tam este ta hudba bola genialna , ale co uz. Inak ani Serj Tarkjan? zo SOAD nieje zly.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 16. Jún , 2006, 18:51:48 » |
|
Chris Isaak
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. Jún , 2006, 19:04:27 » |
|
ten zo SOAD nieje zly to hej, vie pekne zaspievat aj dobre dvojhlasy maju porobene obcas
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 21. Jún , 2006, 15:33:42 » |
|
iMbUS napísal:ten zo SOAD nieje zly to hej, vie pekne zaspievat aj dobre dvojhlasy maju porobene obcas -aj ked na novych albach to s nimi uz trocha dost prehanaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 21. Jún , 2006, 17:59:36 » |
|
hej...ani by som sa velmi necudoval,keby sa malakian o par rokov vydal vlasnou cestou...jeho prinos v SOAD je viac nez vyrazny,ale to uz je ina tema
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
magic-dragon
náhodný pocestný
Príspevkov: 87
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 21. Jún , 2006, 18:06:00 » |
|
Elvis Presley
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 01. Júl , 2006, 23:01:59 » |
|
No, Janis Joplin bola vyborny \"spevak\".... ale najnovsie ma velmi zaujala Katie Melua.Obycajne ma taketo jemne hlasy nebavia, ale ona ma vazne zaujala svojim jemnym vybratkom v hlase, vybornym frazovanim aj feelingom...spieva taku zmes blues-jazz-pop;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 01. Júl , 2006, 23:21:37 » |
|
Beatles
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 01. Júl , 2006, 23:50:07 » |
|
Bruno Pelletier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. Júl , 2006, 08:00:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
jozef2
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 02. Júl , 2006, 09:15:09 » |
|
Najlepší spevák na slovensku je SPIEVAJúUCI KADERNÍK. hahahahahahahahahahahaha A Robo Papp hahahahahahahahah
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 02. Júl , 2006, 19:47:08 » |
|
jozef2 napísal:Najlepší spevák na slovensku je SPIEVAJúUCI KADERNÍK. hahahahahahahahahahahaha A Robo Papp hahahahahahahahah no nehadzal by som do jedneho vreca Roba Pappa a Martina Kitnera, to je dost rozdiel:whistle:
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 02. Júl , 2006, 19:56:00 » |
|
homar napísal:jozef2 napísal:Najlepší spevák na slovensku je SPIEVAJúUCI KADERNÍK. hahahahahahahahahahahaha A Robo Papp hahahahahahahahah no nehadzal by som do jedneho vreca Roba Pappa a Martina Kitnera, to je dost rozdiel:whistle: len teraz neviem,kto z nich je lepsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 02. Júl , 2006, 19:56:31 » |
|
-jo martin kittner - precitaj list, to je skutocne nadcasova skladba- svojou pohlcujucou depresivnou atmosferou ma skutocne vysoky potencial priviest cloveka aspon s naznakom hudobneho sluchu k sebevrazde. Dalo by sa podla mna skor hutat nad tym, ze k to je v tomto u nas najlepsi. Moji favoriti su: Robo Opatovsky, MK, Lobo, a este ten typek co sa zabil v tom aute minuly rok a co sa potom v kuse ta jeho hitovka- ked nestaci slovencina pustala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 02. Júl , 2006, 20:03:33 » |
|
Treba sa trošku fundovanejšie zapájať do takýchto debát, nie len bez rozmyslu špliechať rôzne výroky. Alebo potom píšte len - tento sa mi páči, tento nie a dôvod.
Robo Opatovský vie spievať a naozaj vežmi dobre. S ním sa ale bohužiaž bude už asi vždy ťahať tých pár popových známych pesničiek (ktoré sú aj podža mňa o ničom). Výborne spieva aj jazzové a swingové veci. Robo Papp - aj keď mi lezie svojim spevom na nervy, nedá sa mu uprieť, že vie spievať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|