Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:02:43
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Spevaci  (Prečítané 46126 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 02. Júl , 2006, 20:11:21 »

Robo Opatovsky je urcite dobry spevak,to bez debaty..kto ho pozna iba z tych par popovych veci,co hraju v radiach,moze mat iny nazor.
Co sa tyka Pappa,tak ten podla mna nevie spievat. Vo vacsine veci,co som ho pocul to bolo dost podpriemerne podla mna.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #61 kedy: 02. Júl , 2006, 20:16:31 »

myslim ze Papp vie spievat, aj ked jeho hudba ma nejak neberie, kazdemu sa paci nieco ine predsa
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #62 kedy: 02. Júl , 2006, 20:23:27 »

Aj Papp aj Opatovsky su vyborni spevaci.Tym myslim ich umelecke interpretacne vykony-nie skladby atd.....Opatovsky ma vybornu intonaciu a skvely sluch....apropo.....je to vystudovany klasicky gitarista.Robo Papp ma zase skvely cit pre melodiu a vyraz.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #63 kedy: 02. Júl , 2006, 21:53:33 »

v tyvhto dnoch som pocuval na radiu devin relaciu o robovi opatovskom. taky prierez vsetkym co naspieval. jeho vlastne skladby sa mi nepacili, ale spev bol dobry. co bolo ale vyborne, to boli take po anglicky spievane akoby swingove veci. parada.
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #64 kedy: 02. Júl , 2006, 22:04:23 »

Opatovsky ma vobec neberie . Nemozem vystat ten jeho afektovany prejav a taktiez ma mrzi ,ze na Slovenaku v sucastnosti ,v modernej muzike , nemame ziadnu \"hlasovu individualitu\".Smútim
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #65 kedy: 02. Júl , 2006, 22:40:59 »

zvuk napísal:
Citácia
Opatovsky ma vobec neberie . Nemozem vystat ten jeho afektovany prejav a taktiez ma mrzi ,ze na Slovenaku v sucastnosti ,v modernej muzike , nemame ziadnu \"hlasovu individualitu\".Smútim

Pocul som skladbu \"v dolinach\" ako duet Marcela Palondera a Berca Balogha.Tam nebolo o com....parada!
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 02. Júl , 2006, 22:44:05 »

Ale ja som momentalne hotovy z Devina Townsenda.......to je cista genialita a cista psychiatria zaroven.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #67 kedy: 02. Júl , 2006, 22:48:24 »

Ja som uz asi 10 rokov hotovy z Bobbyho Mc Ferrina. Ak uz toto nie je najvacsi hlasovy a zvukovy experimentator , tak neviem kto .B)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #68 kedy: 02. Júl , 2006, 23:25:57 »

jimi, to by som chcel pocut.
Dnes som si vypocul aj album \"Na srdci mi hraj\" od Karola Duchona a velmi dobre sa mi to pocuvalo a to som neni ziadny repetak. Pesnicky a hlavne spev bol super.
Co sa opatovkseho tyka, tak podla mna je v pohode spevak a pesnicky mi vobec nevadia....a ze je konzervatorista to tiez viem :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #69 kedy: 03. Júl , 2006, 00:32:14 »

Opatovskeho nesledujem, ale pamatam sa, ze som kdesi zacul nejaku jeho pesnicku, tusim nieco plny energie alebo co...pamatam si to koli tomu, ze bol dost casto pod tonom, inak ma jeho veci neberu

Bobby McFerrin je uz tak daleko ze  uz pomaly ani nie je spevak, ale cosi viac :) Darmo odintonovat cisto preludium C dur nie je ziadna sranda

Konecne niekto spomenul aj Palondera - kde ten chlap je? Produkuje vobec nieco?

Ps.: vivat Duchon!

Naposledy upravil midlo, : 03.07.2006 o 01:33
Zaznamenané
magic-dragon
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 87

« Odpoveď #70 kedy: 03. Júl , 2006, 00:55:36 »

iMbUS napísal:
Citácia
jimi, to by som chcel pocut.
Dnes som si vypocul aj album \"Na srdci mi hraj\" od Karola Duchona a velmi dobre sa mi to pocuvalo a to som neni ziadny repetak. Pesnicky a hlavne spev bol super.
Co sa opatovkseho tyka, tak podla mna je v pohode spevak a pesnicky mi vobec nevadia....a ze je konzervatorista to tiez viem :)

no Karol Duchon bol jeden z najvacsich slovenskych spevakov vobec..podla mna..
neuveritelne ma stve..ked pocujem ako nejaky Kuli spieva jeho song..to ma nekonecne vytaca
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #71 kedy: 03. Júl , 2006, 08:43:41 »

midlo napísal:
Citácia
Konecne niekto spomenul aj Palondera - kde ten chlap je? Produkuje vobec nieco?

to by aj mna zaujimalo...este ako na potvoru neviem najst jedine CD love 4 money.velmi dobry spevak.asi netreba hladat dovody preco su v popredi priemerny spevaci a o tych kvalitnych poriadne ani pes nezakopne...
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #72 kedy: 03. Júl , 2006, 09:18:27 »

pista58 - ty si pletieš vynikajúceho speváka Marcela Palondera, ktorý myslím niekde študoval aj operný spev (nechcem tresnúť, ale zdá sa mi, že buď v Argentíne alebo Austrálii) s Tomášom Palonderom (jeho myslím synovcom) z Love 4 Money, ktorý má fajn hlasové dispozície, len ešte podža mňa potreboval dozrieť spevovo. Tiež neviem ani o ňom, čo robí.
Marcel Palonder je fakt jeden z najlepších spevákov u nás, nerozumiem prečo sa nič s ním nedeje, len prednedávnom som ho počul si zahosťovať jednu jazzovú vec s kapelkou Martina Valihoru a Jura Grigláka, tak som sa ho pýtal a vraj niečo už konečne chystá. Uvidíme.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #73 kedy: 03. Júl , 2006, 09:19:30 »

ajajaaj.no dobre sa mi podarilo zadelit:laugh: :silly: :silly: :silly:
Zaznamenané

o-yep sro
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #74 kedy: 03. Júl , 2006, 11:06:35 »

No, aj mne je luto, ze jedine, co je teraz od Marcela Palondera pocut, su znelky na radiu Viva...:dry: Neviem, ci ste poculi od neho skladbu Ave Mama, krasa... spev, vokaly aj gitary... Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 22 otázok.