Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 03. Júl , 2006, 21:04:12 » |
|
kewin - Walking Streets In The Rain
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 03. Júl , 2006, 21:33:49 » |
|
ja som si vypocul ukazky z webu a teda nic ma neoslovilo. Cakal som nieco sviznejsie naozaj rockove a nie hentie zalubene popove songy, jedna ako druha...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 03. Júl , 2006, 21:36:53 » |
|
ja som peta cmorika pocul spievat stairway to heaven v relacii pod lampou. ortodoxny zeppelinak by si mozno odplul,ale mne sa to velmi pacilo. mne sa ako spevak paci,ale mam obavu,ze zapadne do kolaji showbiznisu a jeho kvality sa naplno neprejavia.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 03. Júl , 2006, 21:53:33 » |
|
iMbUS napísal:Cakal som nieco sviznejsie naozaj rockove a nie hentie zalubene popove songy, jedna ako druha... Ved takto mu aspon nastrocne slecny kupia album, ked uz nikto iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 03. Júl , 2006, 21:54:47 » |
|
To jeho CD je sžubný začiatok. Nepokazí si meno ani na jednej, ani na druhej strane. Texty sú jednoduché o bežnom živote, nemám pocit, že by sa nejako špeciálne venovali láske, spieva výborne. Povedal by som, že je to celé v takom melodickorockovom štýle Bryana Adamsa. Odtiažto sa môže v budúcnosti odpichnúť kam chce.
Posledná vec je tak mierne šmrcnutá kópia Soldier of Fortune od Deep Purple.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 04. Júl , 2006, 08:30:15 » |
|
Co sa tyka toho Wotch!, tak ta prva pesnicka, tusim \"Unicorn\" bola celkom OK, vyzeralo to dost narocne. Ta prerabka \"Maria Magdalena\" je zla, harmonicky nezvladnuta, ten akord pred refrenmi je mimo a trha usi. Peter Cmorik je aj podla mna vynimocny zjav a ma potencial na to, aby to doziahol daleko. Uvidime, ako zvladne popularitu jeho psychika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 04. Júl , 2006, 09:02:36 » |
|
rad sa budem mylit v pripade cmorika, zozeniem, vypocujem aj viackrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Sulo
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
without hope you cannot start a day
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 04. Júl , 2006, 09:07:32 » |
|
Ked sa o Cmorikovi tolko toci stiahol som si a musim uznat ze aj jeho vlastne songy su OK. Pamatam si ho ked spieval covre tusim s brachom alebo s kym tusim so Sexitu. Uz vtedy sa mi javil ako talent. Spieva relat. cisto a aj rozsahovo na tom nieje zle. Farebne mu sedi Adams alebo Cocker asi preto vsadil na taky poprock. A myslim ze trochu ho usmernil aj vydavatel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 04. Júl , 2006, 09:24:56 » |
|
pista58 napísal:ja som peta cmorika pocul spievat stairway to heaven v relacii pod lampou. ortodoxny zeppelinak by si mozno odplul,ale mne sa to velmi pacilo. mne sa ako spevak paci,ale mam obavu,ze zapadne do kolaji showbiznisu a jeho kvality sa naplno neprejavia. stairway to heaven na slovensku moze spievat len SULO, to mi verte..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 04. Júl , 2006, 09:28:05 » |
|
kde sa daju stiahnut ukazky od cmorika? v googli mi nenaslo jeho stranku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 04. Júl , 2006, 09:39:43 » |
|
vlado hudec napísal:kde sa daju stiahnut ukazky od cmorika? v googli mi nenaslo jeho stranku... http://www.cmoro.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 04. Júl , 2006, 09:44:31 » |
|
Šulo má na to hlasové dispozície, ale ešte viac mi to sedí od jeho brata Mira.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 04. Júl , 2006, 09:48:38 » |
|
homar napísal:vlado hudec napísal:kde sa daju stiahnut ukazky od cmorika? v googli mi nenaslo jeho stranku... http://www.cmoro.sk tato stranka nefachciii..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sulo
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
without hope you cannot start a day