Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:57:05
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Spevaci  (Prečítané 46055 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #180 kedy: 24. Marec , 2007, 03:33:38 »

Iggy - reklamu si na nich spravil peknú. Čo tak prihodiť nejaké ukážky? Žmurk
no prave, ze ukazky neviem ziadne spolahlivo najst a mp3 sa mi nechce uploadovat nejak velmi, ved to je trestne  Nezahrávaj sa  Popiskujem si Žmurk
na stranke sice maju nieco, ale mne to nejde. no mozno niekto bude mat vacsie stastie s codecmi a nastavenim mediaplayeru :
Rainbow Seeker

pozrel som si video mandragora scream a ten chlapik tam len chrcal ?§!.
to video je (ak mas na mysli dark lantern) z posledneho albumu (podla mna najmenej muzikalneho, ale zly nie je) a chrci tam prave ta baba. jedna sa v zasade len o prvy song na tom albume, co je takto odprezentovany. ale nechcel by som mat tvoje pozorovacie schopnosti pri rande na slepo, locksmith  Popiskujem si Fuuha zíram

Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #181 kedy: 24. Marec , 2007, 10:58:13 »

ja by som zas nechcel mat na rande tvoje vyjadrovacie schopnosti Je to frajer

ano mal som na mysli dark lantern. na videu chrcal ten spevak takze neviem o com tocis.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #182 kedy: 24. Marec , 2007, 20:54:19 »

ja by som zas nechcel mat na rande tvoje vyjadrovacie schopnosti Je to frajer
tak tomu ver, ze ked uz nic ine, tak prave tie by si na rande urcite mat chcel  Som frajer pokial teda je uspech cielom  Cmuk chlapci

anyway, mas pravdu, na videu je naozaj zaber na Terryho... ci to naozaj nahraval on, je vsak stale otazka. I ked video je urcitou indiciou, nie je to dokaz. To je vsak uplne fuk, pretoze na taketo schopnosti (v pripade, ze to nahraval on), som sa poukazat nesnazil (i ked teda je zaujimave, ze vie AJ toto). Vypocuj si radsej ten song, co som nan pejstol link.
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #183 kedy: 24. Marec , 2007, 22:30:59 »

Alexi Laiho Popiskujem si sice spev nic moc ale texty zaujmave/chytlave a zaujalo ma hlavne ze ich robi za behu pri nahravani comu nemozem pochopit rovnako ako ked si vybrnkava pri refrenoch (hate crew deathroll) Fuuha zíram ?§!. Bavím sa skvele no priznavam som zaujaty ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #184 kedy: 25. Marec , 2007, 05:44:00 »

Iggy - ty si nejako dosť veríš..  :)

Čo sa týka tej skladby, čo ste spomínali, podľa toho, čo som počul, vyzerá to tak, že tam spieva aj chrčí len tá baba. :) Takže neviem Iggy, odkiaľ máš, že nejaký chlapík tam spieva dobre..  Popiskujem si
Zaznamenané

andy zet
nováčik
*
Príspevkov: 24

show must go on...

« Odpoveď #185 kedy: 26. Marec , 2007, 16:47:45 »

jaj dufam ze ma nezbombardujete ale prihlasila sa vam tu spavacka... Žmurk a ako inak prispejem do sekcie "spevaci"....co sa tyka rockoveho spevu,velmi mi imponuje hlas stevena tylera...ma mierne soulovy nadych a tato "odnoz" rockoveho spievania sa mi velmi paci...ale ak mam pravdu povedat...najviac sa ucim od jazzovych spevakov..al jarreau,kurt elling,bobby McFerrin...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #186 kedy: 27. Marec , 2007, 13:06:01 »

vsetci vitame andy zet, snad sa tu ako negitaristka a nechlap budes citit fajn Beeee
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #187 kedy: 27. Marec , 2007, 13:24:04 »

Staci si natiahnut boxerky a bude mat o krok blizsie  ha ha ha
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #188 kedy: 30. Marec , 2007, 01:24:14 »

Objavil som ruského falzetového speváka - Vitas Bumac, spieva výborne, ale takýto ženský sopránový falzet ma u chlapa až tak nenadchýňa, skôr ma zaujali tie huslistky pri ňom. Žmurk

Live ukážka -
« Posledná zmena: 30. Marec , 2007, 01:26:42 od Pitu » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #189 kedy: 30. Marec , 2007, 07:32:40 »

Tie huslistky by som chcel mať na chvíľu doma :--))
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #190 kedy: 30. Marec , 2007, 09:07:19 »

no je tam toho...chlap, co vie spievat ako zena  Bavím sa skvele ale tie huslistky maju fakt sikovne prstiky  Popiskujem si
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #191 kedy: 31. Marec , 2007, 15:16:52 »

Iggy - ty si nejako dosť veríš..  :)
verim si tak akurat

Čo sa týka tej skladby, čo ste spomínali, podľa toho, čo som počul, vyzerá to tak, že tam spieva aj chrčí len tá baba. :) Takže neviem Iggy, odkiaľ máš, že nejaký chlapík tam spieva dobre..  Popiskujem si
kokos, takyto poloslepy / skleroticky / ignorantsky admin (fakt neviem, co si vybrat), sak to je skoro az hanba...
ked sa pozries vyssie, vsimnes si, ze som na zaciatku tvrdil, ze si mylsim, ze chrci ta zenska a ze ten song s klipom (dark lantern) nie je reprezentativny a ze si MATE VYPOCUT SONG RAINBOW SEEKERS z predosleho albumu, na ktory som pejstol link... obcas ako v skolke to tu je.  ?§!.

Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #192 kedy: 31. Marec , 2007, 15:20:54 »

Objavil som ruského falzetového speváka - Vitas Bumac, spieva výborne, ale takýto ženský sopránový falzet ma u chlapa až tak nenadchýňa, skôr ma zaujali tie huslistky pri ňom. Žmurk

Live ukážka -
v tej live ukazke ide fakt slusne. to video uz som videl asi pred polrokom, vyjadril som sa podobne (huslistky su mnam-mnam, treba potvrdit Som frajer ). bolo mi ale povedane, ze falzetom sa da pekne ukazat, kam az siahaju moznosti plneho hlasu. ze rozsah falzetu sa velmi zvysit neda, je to ako od prirody, kdezto plny hlas sa v tomto rozsahu cvicenim rozsirit da. cize minimalne z tohto pohladu je ten bumas fakt zaujimavy. kedze tebe sa aj kiske paci.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #193 kedy: 31. Marec , 2007, 17:01:43 »

chlapik spieval pekne cisto a dobre to v tej muzike znelo. tento typ spevu mam inak v rovnakej skatulke, ako metalovych tahacov
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #194 kedy: 31. Marec , 2007, 23:35:39 »

Iggy -pomýliť sa môže každý, v tej skladbe, čo spomínal Locksmith spievala aj chrčala len baba, čakal som, že sa na mňa vyvalí výborný chlapský hlas a nič. Keď budem z dovolenky doma,možno, ak nezabudnem, si vypočujem tú druhú ukážku.

A Iggy - nebuď zbytočne moc hustý. Žmurk

Čo sa týka Bumasa, oceňujem jeho štýl spevu, ale moc ma to neoslovuje. Nesedí mi, keď sa zanedbáva normálny hlas na úkor falzetu, podobne ako v ženskom opernom spievaní. Mám rád, keď je kvalitný a silný normálny hlas a keď sa okrem neho výborne rozospieva aj falzet, najlepšie až tak, že prechod medzi nimi skoro nie je poznať, tak je to super. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.