Viktor
|
|
« kedy: 07. Október , 2005, 14:21:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2005, 23:04:11 » |
|
Pista58: napriklad.aj neskor unho bolo citit podstatne rytmickejsie hranie,ajked to nemal zrovna idealne,kedze lars si ho nedaval do odposluchu.///////////to važne??? preco??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. November , 2005, 21:02:45 » |
|
lidi sou ruzni a ruzni konicky maj... neviem preco to tak robil.v rozhovoroch s jasonom to bolo casto uvadzane,ze lars hraval s kirkom,basu nemal u seba vobec. neviem ale nakolko je to pravda.tvrdi sa to ale velmi casto a bolo to aj v rozhovoroch pre relativne solidne media.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. November , 2005, 22:33:37 » |
|
Načo sa bavíte v téme Billy Sheehan o nejakom priemernom basákovi. :?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. November , 2005, 09:51:46 » |
|
len odpovedam na otazky:-) a oznacit jasona za nejakeho priemerneho basaka podla mna nieje uplne stastne:-)teda samozrejme zalezi od uhla pohladu a kriterii.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. November , 2005, 15:27:09 » |
|
Asi som náročnejší. Basa v Metallice mi nikdy nič nehovorila. Ale už dosť o tom. :dead:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gadge
nováčik
Príspevkov: 21
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 28. Jún , 2007, 12:13:32 » |
|
Myslím si, že Jason nie je priemerný basák, je to podľa mňa milný názor, aj ked Cliff Burton a aj Rob Trujillo majú väčšie a lepšie hudobné cítenie, ale tiež mal zaujímavé basové linky v pesničkách. a je fakt trápne baviť sa v miestnosti založenej na tému podľa mňa geniálneho basáka Billyho Sheehana o basákovi z metallicy, ktorý s nimi nemá ale absolútne nič spoločné ked som videl na you tube video, tak som nechápal a pozeral som hned na tom homepagi, čo je hore a tam som našiel, že má vydané dve knihy, preto by som sa chcel opýtať, či niekto nevie, kde v okolí SR by som ich vedel zohnať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
paci
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Júl , 2007, 12:26:55 » |
|
cnazdar.nevie mi niekto zohnat od neho jeho cd. alebo to co ma s tym bubenikom terrym boziom, neviem nikde najst
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Júl , 2007, 11:15:04 » |
|
Myslím si, že Jason nie je priemerný basák, je to podľa mňa milný názor, aj ked Cliff Burton a aj Rob Trujillo majú väčšie a lepšie hudobné cítenie, ale tiež mal zaujímavé basové linky v pesničkách. a je fakt trápne baviť sa v miestnosti založenej na tému podľa mňa geniálneho basáka Billyho Sheehana o basákovi z metallicy, ktorý s nimi nemá ale absolútne nič spoločné ked som videl na you tube video, tak som nechápal a pozeral som hned na tom homepagi, čo je hore a tam som našiel, že má vydané dve knihy, preto by som sa chcel opýtať, či niekto nevie, kde v okolí SR by som ich vedel zohnať toto je trochu pomixovana tema a nema vsetky prispevky ktore v nej povodne boli pred zmenou systemu.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Október , 2007, 13:03:17 » |
|
ak sa nemýlim tak Billy Sheehan je ten, čo hrával so Stevom Vaiom. No, tak on je fakt basista s veľkým B. Jeho sóla sú briliantné a aj celkovo hra. Sa mi páči jak ma tú basu vysoko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Október , 2007, 20:24:26 » |
|
basista s velkym B?no budiz, asi sa ti paci ako soluje a podobne. skus si vypocut vaia so starsimi basakmi. to malo podla mna omnoho lepsie basove gule a nie ten ventilator co hra billy.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Október , 2007, 21:19:13 » |
|
jaký ventilátor? Máš na mysli jeho zvuk? Náhodou zvuk je OK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Október , 2007, 21:20:03 » |
|
zvuk, sposob hrania.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Október , 2007, 21:30:32 » |
|
Mne sa páči jeho štýl hrania. Je taký pedantný, basa by mala byť tak vysoko jak ju má on ale to je individuálne. Ale nechajme to tak. Ved aj tak sa navzájom nepresvedčíme tak načo tu budeme toľko vypisovať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. December , 2007, 22:27:31 » |
|
BOL SOM NE KONCERTE TOHOTO TíPKA, TECHNICKY BOL VELMI DOBRý,AJ PRESNý,ALE čO SA TýKA ZVUKU / KATASTROFA/
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
|