Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Apríl , 2006, 18:50:20 » |
|
o townshendovi som akurat teraz niekedy cital v muzikuse, ze to bol riadne hovado- ze vymyslal jednu picovinu za druhou. pocul som od nich akurat won`t get fooled again, ale chystam sa zohnat daco viac- ta skladba ma celkom oslovila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dude
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Apríl , 2006, 22:03:27 » |
|
neviem preco ale ak sa spomenie Who tak kazdy na Townshendove rozbijanie gitar:huh: sice to je ich poznavacia znacka. ......vybornu muziku robili ako alba Tommy a Whos Next su cista paradaaa B) a este Behind blue eyes je nice ak tomu rozbijaniu....tu robija LP pre charitu :lol: http://www.modernguitars.com/archives/001029.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 20. September , 2007, 21:09:44 » |
|
ludia zhánam nejakého dobráka čo by mi zavesil who na sendspace alebo hodil cez icq... čo najviac, najlepšie ak všetko.... nedá sa mi ťahať cez torrenty a na rapidshare sťahovanie po jednom súbore za x hodín nemám absolútne nervy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. September , 2007, 16:40:42 » |
|
Ja by som k tomu este pridal ze kopiruju KURTA a JIMIHO...ved aj JIMI rozbijal ne ?! kua, ako mohli The Who kopirovat Kurta Cobaina? toto uz co je za logiku
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. September , 2007, 16:56:33 » |
|
Kurt: cele who bolo skladanim hudby nastastie uuuplne inde ako cobain
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. September , 2007, 17:07:30 » |
|
Zle si to pochopil HOMAR myslel som ten starsi prispevok... ze ty mladi kopiruju THE WHO KURTA JIMIHO... tak keby si to napisal takto, tak to uz ma logiku
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. September , 2007, 17:08:27 » |
|
Zle si to pochopil HOMAR myslel som ten starsi prispevok... ze ty mladi kopiruju THE WHO KURTA JIMIHO... kurt oni ťa kopírujú?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. Október , 2007, 11:49:01 » |
|
No konecne som sa ku tejto kapele dostal a napocuval som tak zbezne celu diskografiu, a niektore veci su hodne dobre, najviac sa mi paci asi koncepcny album Tommy, hlavne ta uvodna skladba nema chybu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. Marec , 2008, 14:19:51 » |
|
je to strare, anglicke a bolo to hlasne...cize co je to?je to "kto"... "banda" anglickych chalaniskov sa v 64´poskladali a zalozili si legendarnu kapelu (zjednodusene)...The Who snad netreba predstavovat...(dufam) clenovia (zprava): Roger Daltrey (spev), Pete Townshend (gitara), John Entwistle (basa), Keith Moon ("stare" bicie) spevak Roger Daltrey mi az tak nesedi, no za to gitara a gitarova hra Peta Townshenda mi sedi dokonale...nehovoriac o divokom spravani na javisku Pete striedal predovsetkym Fender Stratocaster, Gibson LP a SG...pricom ma zo vsetkych svoje "signature modely" videa nejake: web: http://www.thewho.com/wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/The_WhoPete´s gear: http://www.thewho.net/whotabs/equipment/index.htm#ptlinks ...je tam toho dost vela... sranda ze Pete nakoniec skoncil pri Fender gitare aj aparate...asi sa mu uz nechce do toho tak mlatit... i ked:
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 14:23:16 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. Marec , 2008, 14:42:01 » |
|
who je moja srdcovka, ale len do '73.
najlepsie songy spravili v dobe mods - 64-66. z tych novsich ma uz vsetko, tak nebere a ten najnovsi album ten sa nechyta na starsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. Marec , 2008, 14:48:11 » |
|
sranda ze Pete nakoniec skoncil pri Fender gitare aj aparate...asi sa mu uz nechce do toho tak mlatit... i ked: Uz to zdaleka nema tie gule ako ked hral s Hiwattmi. Inak Townshend bol dost "captavy" gitarista, sola vzdy na koncertoch domrvil, ale jeho surove riffy boli takmer bezkonkurencne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 13. Marec , 2008, 14:53:29 » |
|
who je moja srdcovka, ale len do '73.
najlepsie songy spravili v dobe mods - 64-66. z tych novsich ma uz vsetko, tak nebere a ten najnovsi album ten sa nechyta na starsie.
ja by som mozno to ich plodne obdobie potiahol este k 80. rokom ale to je uz vec vkusu...ale jedno je pravda ze tie nove ich albumy jednoducho stratili gule...ale to musi ist s vekom podla mna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. Marec , 2008, 14:55:01 » |
|
Behind blue eyes- krasna skladba
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 14:56:11 od ydur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. Marec , 2008, 14:56:13 » |
|
...Inak Townshend bol dost "captavy" gitarista, sola vzdy na koncertoch domrvil, ale jeho surove riffy boli takmer bezkonkurencne...
je pravda ze u Peta by clovek asi marne hladal nejake dlhsie vydarene solo...no mne celkovo pride jeho hra skor taka ze "buchni kolko mozes a ono to musi zniet"...ziadne piplanie sa s vytahovackami alebo s detailami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. Marec , 2008, 14:57:38 » |
|
krasna skladba
Trosku uz otrepana, ale ujde. Celkovo je skoda, ze dnesne vacsinou zdochliacke rockove kapely sa ani z 1/10 energiou nehrabu na tieto legendy. Zazit koncert The Who v rokoch 1968-1975 musela byt riadna show.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|