hangar_18
|
|
« kedy: 18. Október , 2005, 22:10:10 » |
|
cakam vase nazory na tuto znacku (ako vlastnik Blazer-a 158 uz nejake 2-3 roky), som kukol na web peavey, som zistil ze vyrabaju aj gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. November , 2005, 17:20:25 » |
|
ja som používal marshalli a teraz mám peavey clasic 30 a nedá sa to porovnať. Peavey je oveža leší.čo sa tíka gitár tak to tiež nie je zlé.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. November , 2005, 17:25:17 » |
|
hral som na gitare peavey - aky model neviem, ale maju ju v musik-produktive. Telo a krk boli z jedneho kusu, hmatnik bol makkucky, za tu cenu to bolo v pohode (400 eur)...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Január , 2006, 22:42:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Január , 2006, 12:07:41 » |
|
ja mam doma tranzisoraka studio pro 112 (myslim e je to 75 W)uz cca 5 rokov a som spokojny...hra to tak pekne......umelo..... :D ale nie,neviem cim,ale ten zvuk co z toho lezie sa mi celkom paci..ma to daku simulaciu elektronky ci co..neviem a je mi to jedno,prezilo inak vselico uz to kombo,ale sak od tranzistorky sa caka,ze zvladne kadeco..toto kombicko mi to zatial potvrdilo.. a gitary som od nich videl len vazne lacne..uz sa celkom nepozeram po takych cenovych skupinach,takze tp neviem objektivne posudit v tejto chvili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Január , 2006, 12:26:28 » |
|
Tak ja som hral bud na rage alebo blazer - neviem presne, je to ten isty model len jeden ma reverb a na tom som nejake tri mesiace hral... na tu cenu to nebol zas tak zly zvuk, malo to transtube technologiu (co ma napodobnit elektronku), ked porovnam mg15 maršál a toto, tak mi subjektivne ako vitaz vychadza tento peavey... Na gitarach peavey sa mi zda ze hra gitarista z rammsteinu a aj max cavalera jedneho casu hraval na gitarach peavey:
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2007, 15:13:08 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Január , 2006, 12:30:38 » |
|
podal mna je to ako ked firma, co robi odjakziva chladnicky zacne robit mobilne telefony...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Január , 2006, 12:56:29 » |
|
v tom pripade si radsej nechcem predstavit ako by vyzerala chladnicka od Marshallu
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Január , 2006, 13:06:07 » |
|
alebo mardhall mobilny telefon s lampovym koncakom :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Január , 2006, 13:35:28 » |
|
jolan napísal:Na gitarach peavey sa mi zda ze hra gitarista z rammsteinu a aj max cavalera jedneho casu hraval na gitarach peavey: a este aj edward van halen
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2007, 15:12:48 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Január , 2006, 14:18:37 » |
|
tieto Wolfgangy sa uz nerobia, Eddie Van Halen odisiel z Peavey a vraj sa vratil naspat k musicmanom. Uz sice nie ako endorser ale ako normalny hrac.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Január , 2006, 15:43:15 » |
|
kubriel napísal:podal mna je to ako ked firma, co robi odjakziva chladnicky zacne robit mobilne telefony... Co? :blink: :woohoo: :woohoo: Peavey existuje uz viac ako 40 rokov a od pociatku bola zamerana na hudobne odvetvie. Zacali s aparaturou a postupne sa pridavali dalsie a dalsie veci (ale vsetko v ramci hudobneho odvetvia). Gitary a basy vyrabaju uz urcite o dost viac ako 20 rokov. Dost dlhu dobu uz maju americke custom shopy. EVH Wolfgang gitary a Peavey Cirrus basy su uz legendarne nastroje... Historia ich natrojov ej velmi bohata a momentane vyrabaju vo vsetkych kategoriach. Peavey je hudobny gigant. http://en.wikipedia.org/wiki/Peavey_Electronics
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Január , 2006, 16:20:08 » |
|
peavey robia aj bicie dokonca... Yamaha tiez vyraba vsetko mozne a nikto ju nekritizuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Január , 2006, 16:23:17 » |
|
tak yamaha je ina kategoria.. oni vyrabaju vsetko od lodnych motorov az po koncertne kridla.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Január , 2006, 16:23:33 » |
|
Hej, Peavey je naozaj tak trochu firma na vsetko. Odjakziva boli hlavne masovka. Ziadny pruser, ale ani hi-end. Spolupraca s halenom im v gitarovom odvetvi trochu pomohla - 5150 hlavy sa stali docela legendou. Myslim, ze niekedy v tom obdobi zacali aj s vyrobou serie Classic - standardny lampovy zvuk za dobre peniaze. Dnes su uz v tomto odvetvii asi ovela viac doma, ako este pred 15-timi rokmi.
Tranzistorove komba s Transtube technologiou dobre poznam - su to podla mna jedni z tych lepsich lacnych tranzistorov na trhu. Urcite to hra lepsie, ako nejake podobne Fendre, ci Marshally.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|