MMhardKy
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 08. November , 2005, 02:10:10 » |
|
Rastis, mal som rocnu prestavku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 08. November , 2005, 09:42:26 » |
|
ja to tiez nechapem ved madal bal ktory je na kriznej je perfektne zeleziarstvo. madal bal na obchodnej je kopa nejakych haraburd. to patri nejakej sekte alebo to je bambusov drist?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 08. November , 2005, 10:13:40 » |
|
Je to siet zeleziarstiev, patriacich Sri Chimnojovej sekte...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 08. November , 2005, 11:08:19 » |
|
Progrocker, tvoju otázku som prehodil do témy o Laughlinovi, predsa len táto téma je o Sign a ich debute.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 08. November , 2005, 16:24:13 » |
|
hej hej progrocker, tu vsetky prispevky, len tie co sa Signu tykaju )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. November , 2005, 22:50:59 » |
|
ja ti, mato, obcas vobec nerozumiem
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. November , 2005, 23:19:46 » |
|
tak ja ti to vysvetlim, proggrockerov prispevok presunul pitu inde, lebo sa netykal signu, ale ked si precitas nejake odkazy dozadu, tak by sa to mohlo volat aj SIGN+ZELEZIARSTVO )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 09. November , 2005, 01:01:49 » |
|
swordy: inak som to myslel. vidi sa mi, ze ti bezne z prispevkov vypadavaju pismenka, ba cele slova, takze im potom nejak nerozumiem. neviem, ci som jediny, alebo co je vo veci
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 09. November , 2005, 01:04:43 » |
|
teraz som tam mal aj navyse (proggrocker) to ze si po sebe nic necitam ,ale polepsim sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 09. November , 2005, 12:33:55 » |
|
dnes som mal strasny sen, takze idem na vas koncert a kupim si cd-cko (ale bez bookletu), vy mi slubite, ze mi ho po kamosovi poslete, on mi ho doniesol a ten booklet bol vytlaceny na ihlickovej tlaciarni a boli tam len same machule, ani SIGN sa nedalo precitat... hrozne, spravte s tym bookletom nieco )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 09. November , 2005, 12:37:12 » |
|
) to je fanda! ) jemu sa o nas este aj sniva )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 09. November , 2005, 12:39:35 » |
|
no curva , moc prijemny sen to nebol :cry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 22. November , 2005, 10:23:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 22. November , 2005, 14:46:52 » |
|
hehehe. a hadaj, kto im robil stranku :razz: uz viem naco dava samo take idiotsky dlhe premenne do kodu. aby nikto nepastoval linky )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. November , 2005, 02:52:44 » |
|
no hej viktor detektiv nas odhalil. Dokonca je aj v novom klipe na music boxe, to je uz len vec
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|