Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. November , 2005, 21:50:29 » |
|
rastis napísal:Originally posted by rastis ...Jedna vec je co maval na podiu, druha vec je, na com nahraval albumy. A este dalsia vec je, ze Valvestate sa zacali vyrabat v roku 1991, ked Death fungoval uz 8 rokov... Na koncerte to bol o dost jednoduchsi zvuk...a dobre citatelny... :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
HAMMERFALL
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. August , 2006, 01:47:22 » |
|
VIE NIEKTO NA AKOM MODELI BC RICH HRAL CHUCK?....SOM HLADAL TU GITARU NA NETE A NENASIEL SOM...ANI NA STRANKE BC RICH
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. August , 2006, 10:07:09 » |
|
B.C. Rich Stealth
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 29. August , 2007, 15:32:27 » |
|
Chuck Schuldiner = gitarovy a spevacky boh! spirit crusher je tiez fajn masaker alebo taky zombie ritual z prveho albumu...musim sa priznat ze obcas mam problem zahrat doprovod spolu s originalom a on si este aj skrieka do toho...
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. September , 2007, 19:45:23 » |
|
myslel som ten kocert z vegas..
Aky koncert z Vegas? Ja viem len o L.A a Eindhoven
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kindredgod
nováčik
Príspevkov: 19
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Júl , 2008, 12:45:52 » |
|
Chuck je,bol aj navzdy bude moj hudobny a gitarovy idol
odpocivaj v pokoji
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. August , 2008, 18:04:44 » |
|
Sikovny muzikant-zaujimave harmonie , melodicke linky , aranze skladieb atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. Január , 2009, 16:10:56 » |
|
Bol to genialny gitarista...toto bola brutal skoda co sa stalo...ako tu niekto napisal bol by som aj ja veru zvedavy co by uz dnes robil za muziku ale myslim ze by bol ozaj na svetovej spicke gitaristov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. Január , 2009, 18:07:13 » |
|
a mozno by sa uplne na hranie vysral.... to su take naivne spekulacie, kde by muzikanti boli dnes, keby nepomreli mladi... a pritom na kolkych starych dnes pindame, ze uz im to nehra a nikdy nebude, ako ked boli mladi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. Január , 2009, 17:04:41 » |
|
a mozno by sa uplne na hranie vysral.... to su take naivne spekulacie, kde by muzikanti boli dnes, keby nepomreli mladi... a pritom na kolkych starych dnes pindame, ze uz im to nehra a nikdy nebude, ako ked boli mladi...
Viď príklad metallica. Ako by sa o nich hovorilo keby prestali v 91 po Black albume ? Dnes na nich vela ludi nadava a robi si z nich prču
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. Január , 2009, 19:49:44 » |
|
Viď príklad metallica. Ako by sa o nich hovorilo keby prestali v 91 po Black albume ? Dnes na nich vela ludi nadava a robi si z nich prču neviem ci je toto najlepsi priklad. ale tiez si myslim, ze na tych ktory v najlepsom skoncili sa spomina v dobrom. ostali legendy a pre mnohych vzory. f.mercury, kurt cobain. alebo chuck schuldiner. nechcem byt morbidny, ale osobne som presvedceny, ze keby napriklad mato durinda v roku 1990 zomrel, tak by bol dnes obrovska legenda (cesko)slovenskeho hard rocku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Január , 2009, 21:38:53 » |
|
neviem ci je toto najlepsi priklad. ale tiez si myslim, ze na tych ktory v najlepsom skoncili sa spomina v dobrom. ostali legendy a pre mnohych vzory. f.mercury, kurt cobain. alebo chuck schuldiner.
nechcem byt morbidny, ale osobne som presvedceny, ze keby napriklad mato durinda v roku 1990 zomrel, tak by bol dnes obrovska legenda (cesko)slovenskeho hard rocku.
ako napr Dodo Duban ci ako sa to volal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 28. Január , 2009, 22:43:58 » |
|
Laaaaaaaaaaack oooooooof comprehension
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 29. Január , 2009, 09:12:44 » |
|
Laaaaaaaaaaack oooooooof comprehension CHUCK bol iba jeden,jeho styl hry a skladania bol ukazkou jednoduchosti a krasy,skoda ako dopadol ( mohol este fungovat ) SYMBOLIC je pre mna jeden z najlepsich albumov vobec
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
|