Iggy
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Máj , 2006, 23:01:14 » |
|
martinlm napísal:Z mojho pohladu je \"revival\" velmi nestatne oznacenie, lebo ja by som to prelozil ako \"znova zivy\". Cize nemoze byt Dream Theater Revival, ak este Dream Theater hraju. Potom sa da pouzit oznacenie Tribute. http://gitaristi.sk/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=&func=view&catid=49&id=16529#16529ako uz som bol spominal... martin, velmi si nepozorny B)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Máj , 2006, 23:02:32 » |
|
Ten prispevok si pamatam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Máj , 2006, 23:05:38 » |
|
martinlm napísal:Ten prispevok si pamatam. aaale, priznaj rovno, ze ta velmi inspiroval. :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Máj , 2006, 10:19:35 » |
|
Kruspe: nie som proti Arielu-je to ich vec čo robia. A revival ešte existujucich kapiel-no mna to vobec nelaka-ked chcem vidiet a počut DP no tak si pustim DVD.Alebo ked som silny fanda,tak idem na ich koncert trebars aj do zahr.A nemusim pozerat-počuvat plagiat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Máj , 2006, 11:08:27 » |
|
rudy napísal:Kruspe: nie som proti Arielu-je to ich vec čo robia. A revival ešte existujucich kapiel-no mna to vobec nelaka-ked chcem vidiet a počut DP no tak si pustim DVD.Alebo ked som silny fanda,tak idem na ich koncert trebars aj do zahr.A nemusim pozerat-počuvat plagiat. Vsak jasne, aj ja som ochotny cestovat za originalom do zahranicia (co sa uz aj stalo), ale ked mi pride kvalitna kapelka hrajuca moju srdcovku rovno do mesta, tak nie je o com. :woohoo: ... a ze to je plagiat, s tym sa nic uz neurobi, myslim, ze v dnesnom svete su o doooost horsie veci btw ide aj ten technicky zazotok z pozerania pre mna ( predsalen som na Petrucciho ja este gitarovo nedorastol )... a videt Ariel hrat nazivo je fakt plnohodnotny zazitok, bol som z nich velmi milo prekvapeny...
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Máj , 2006, 12:11:02 » |
|
Kruspe napísal:rudy napísal:Kruspe: nie som proti Arielu-je to ich vec čo robia. A revival ešte existujucich kapiel-no mna to vobec nelaka-ked chcem vidiet a počut DP no tak si pustim DVD.Alebo ked som silny fanda,tak idem na ich koncert trebars aj do zahr.A nemusim pozerat-počuvat plagiat. Vsak jasne, aj ja som ochotny cestovat za originalom do zahranicia (co sa uz aj stalo), ale ked mi pride kvalitna kapelka hrajuca moju srdcovku rovno do mesta, tak nie je o com. :woohoo: ... a ze to je plagiat, s tym sa nic uz neurobi, myslim, ze v dnesnom svete su o doooost horsie veci btw ide aj ten technicky zazotok z pozerania pre mna ( predsalen som na Petrucciho ja este gitarovo nedorastol )... a videt Ariel hrat nazivo je fakt plnohodnotny zazitok, bol som z nich velmi milo prekvapeny... Ale ked sa na to pozriem z ineho uhla.\"Vždy lepšie\" toto ,ako ked sa belosi snažia napodobovat čiernych raperov,hip-hopakov a čo ja viem čo ešte.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kandown
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. Júl , 2006, 17:41:57 » |
|
Ako hip hop ? to co je ? B) B) B)
|
|
|
Zaznamenané
|
. <-----------------------------------------------------------------------------------Tu je bodka
|
|
|
kandown
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. Júl , 2006, 17:42:16 » |
|
toho gitaristu poznam osobne.. Niekedy za nim budem musiet skocit na par lekcii sa dohodnut.. snad ma nieco priuci... snaaaaaaaaad... Naposledy upravil kandown, : 14.07.2006 o 18:46
|
|
|
Zaznamenané
|
. <-----------------------------------------------------------------------------------Tu je bodka
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Október , 2006, 11:35:55 » |
|
Caute. Chcete ist dakto kuknut zajtra na Ariel do Nitry z BA?Mame 2 volne miesta v aute.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pajo
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 12. Október , 2006, 11:39:12 » |
|
misko: ja idem na 100%
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
steve68
nováčik
Príspevkov: 55
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. August , 2007, 22:44:09 » |
|
Takže 22. septembra 2007 v Šuranoch! Super! Konečne ich môžem vidieť/vypočuť (lebo tie ukážky sú o ničom). Už sa teším! A SOM STRAŠNE ZVEDAVÝ!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. August , 2007, 11:42:07 » |
|
Odkial mas tu info? Uz maju zasa nejaky web? Kde to presne je, atd...?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
steve68
nováčik
Príspevkov: 55
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. August , 2007, 17:47:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. August , 2007, 00:32:27 » |
|
jj, sledoval som ich stranku, ze kedy sa im tam nieco nove objavi, Mino vravel, ze chcu trochu klidek, tak ok, ale my sa chceme uz na nich aj pozret zase , na druhej strane, ziadny termin mi nevyhovuje , snad nabuduce, alebo aj v Brne
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku