Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
04. December , 2024, 20:54:26
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sieťový adaptér na 9V.  (Prečítané 18363 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 08. August , 2011, 14:39:04 »

neviem presne ako to je ale viem že rozbočovač na jeden adapter  nie je dobrý hlavne ked niečo kolísa v sieti /že by napätie neviem /   , hotovo
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 08. August , 2011, 14:47:05 »

kde si sa dozvedel ? ked kolise napatie v sieti, tak je uplne jedno, ci tam je rozbocovac alebo nie a nema to s tym ziadny suvis. ked sa robia zdroje, tak sa to stabilizuje na 9V z vyssieho napatia, cim je zarucene, ze aj ked napatie na vstupe kolise, tak je tam rezerva. a potom zalezi od prudu, ktory ten napajaci adapter vie zvladnut
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #47 kedy: 08. August , 2011, 15:40:17 »

kde si sa dozvedel ?

Vieš, skúsenosti...
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
the_zako
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

...and the blowjob is perfect last minute gift!

« Odpoveď #48 kedy: 27. September , 2011, 22:24:37 »

Aký je (v praxi) rozdiel medzi klasickym adapterom a pulznym adapterom?
Zaznamenané

Drevo, káble, kde - tu žiarifka a dajaké tlačítka...
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #49 kedy: 28. September , 2011, 08:27:55 »

Aký je (v praxi) rozdiel medzi klasickym adapterom a pulznym adapterom?

V principe ti oba dodaju zhodne napetie ale pracuju inak a co je pre teba podstatne: aj ked je pulzny adapter lahsi a akoze stabilizovany bude s efektom brumiet viacej ako klasicky stabilizovany adapter. Pulzny nie je tak odolny voci rusivim vlivom zo siete. Proste ak chces bezproblemove napajanie hociakeho efektu cez adapter urcite si nekupuj pulzny adapter. Mam to odskusane.

Ak chces dobry zdroj moze byt aj toroidny transformator.
« Posledná zmena: 28. September , 2011, 11:45:32 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
the_zako
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #50 kedy: 28. September , 2011, 11:55:31 »

Dik Na zdravie!

Je mozne ze efekty mozu zacat brumiet ked je adapter blizko pri nich? Pocul som ze sa to komusi stalo, no co pozeram obrazky pedalboardov chockto ma psika s adapterom v boarde pri efektoch tak si myslim ze to bude trocha penisovina...
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #51 kedy: 28. September , 2011, 13:59:24 »

Dik Na zdravie!

Je mozne ze efekty mozu zacat brumiet ked je adapter blizko pri nich? Pocul som ze sa to komusi stalo, no co pozeram obrazky pedalboardov chockto ma psika s adapterom v boarde pri efektoch tak si myslim ze to bude trocha penisovina...

ked som si dal do pedalbordu whamy pedál od digitechu tak on mal valstny adapter ten sm si zapojil do predlžovačky hend pri efektoch a zaščal mi cel ybord brumet a cela chyba bola len v tom že brum šiel z toho adapteru ked som ho dal dalej nebol roblem ale ked bolblizko už aj tieneneho kabla brumelo to jak svina , aj noise gait sa mi nedobra aztváral ......

ja mám pulzny zdroj a som s nim spokojny porovnával som ič efekty hraji inak ked im dám normálny transformátorovy stabilizovany a rozdiel som enpočul .....

ideto o to že ked maš n aefektoch aj kondenzátor kt ti udržuje napeti eked ej nabity stači mu dodávat impulzy a stále napetie neklesne a efektu to sači  ...  ja mám roland pulzny malinky zdroj napojenmy na 10 efektov a meral som či kleslo napetie pod 9V a  nič take som nenameral .. ale pri trafákovych adapetoch to bolo horšie aj ked boli dobre dymenzove kleslo to 8.8 a podobne a pri takej charakteristike neviem no ...... pulzny sa nezohrieva , je chraneny aj proti skratom ,
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #52 kedy: 28. September , 2011, 15:52:58 »

V principe ti oba dodaju zhodne napetie ale pracuju inak a co je pre teba podstatne: aj ked je pulzny adapter lahsi a akoze stabilizovany bude s efektom brumiet viacej ako klasicky stabilizovany adapter. Pulzny nie je tak odolny voci rusivim vlivom zo siete. Proste ak chces bezproblemove napajanie hociakeho efektu cez adapter urcite si nekupuj pulzny adapter. Mam to odskusane.

Toto tvrdenie nemôžeš zovšeobecňovať. Pulzný zdroj, ktorý brumel, nebol dobrý pulzný zdroj.

Na to je dobrý pulzný zdroj, lebo z neho nelezie brum. Drahé a kvalitné štúdiové gerety majú práve preto napájače pulzné.
Zaznamenané
the_zako
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #53 kedy: 28. September , 2011, 21:21:26 »

Teda pokial chcem adapter zakonponovat do pedalboardu (pod pedalboard) mal by som si zohnat pulzny?
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #54 kedy: 28. September , 2011, 22:21:10 »

Teda pokial chcem adapter zakonponovat do pedalboardu (pod pedalboard) mal by som si zohnat pulzny?

ano uričte s nim nebudeš mat problem  aby si bol spokojnejši daj si do nejakeho efektu kondik an napajanie napr 100u /15V lebo neiktore efekty nemaju tieto kondiky a mezdi pulzami rychle padne napetie tak to kondik vyrovnáva a  potom neni problem ked maš aj 20 efketov zapojenych .....

skus najst rolad alebo rocktron on tak oba su male a dodávaju 2A

TOTO JE ONO Si píš!!! Si píš!!!

http://www.bigmusic.sk/roland-psb-230eu-adapter-ac-9v-2a?ItemIdx=4&id=2706
« Posledná zmena: 29. September , 2011, 20:38:47 od tipek » Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 22 otázok.