Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 06. Marec , 2006, 16:55:36 » |
|
Tak keď som už niečo nahrával, konkrétne ukážky zvuku PODxt Live, tak som si tak narýchlo nahral aj Let čmeliaka, bohužiaž bez podkladu, takže je to trochu suché, keď hrá len sama gitara. S dobre urobeným podkladom to bude určite zaujímavejšie, aj sa s tým potom trochu viac pohrám:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 06. Marec , 2006, 16:58:57 » |
|
Vyborne, toto sa mi fakt paci. Skvely napad a o hrani a technike ani nema vyznam pisat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 06. Marec , 2006, 16:59:00 » |
|
Paradicka....aj zvuk... :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 06. Marec , 2006, 19:05:33 » |
|
perfektne
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 06. Marec , 2006, 19:19:56 » |
|
Peto, si sikovny a urcite motivacia pre mnohych clenov fora
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Marec , 2006, 20:17:48 » |
|
Díky. Treba makať stále, inak to nejde. A keď niekoho motivujem, tak je to fajn. Roberto - už by to chcelo nejaké ukážky aj od teba, verím, že si sa po dvoch rokoch určite posunul dopredu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 06. Marec , 2006, 21:26:49 » |
|
let cmeliaka je velmi vdacna \"shrederska\" tema . a ak ti pochvala robi dobre, tak ok , je to vyborne :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 06. Marec , 2006, 21:32:12 » |
|
skvely napad, zvuk, technika, skratka nieco uzasne:woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 06. Marec , 2006, 21:33:37 » |
|
bubla15 napísal:let cmeliaka je velmi vdacna \"shrederska\" tema . a ak ti pochvala robi dobre, tak ok , je to vyborne :lol: jo mam rad nindža korytnacky ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Marec , 2006, 21:58:48 » |
|
mne sa let cmeliaka nepaci - teraz nemyslim tento, ale vseobecne. Taka bezducha onania....a nemam rad chromatiku Chcel som byt strasne kriticky, lebo aj pitu vzdy je. V prvom raze sa mi zdalo, ze z tych 1479 tonov boli 2 nedobre a potom na druhy krat som ich uz nenasiel, takze smola )) Naposledy upravil imbus, : 06.03.2006 o 22:00
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. Marec , 2006, 22:47:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 06. Marec , 2006, 23:55:50 » |
|
Vobec nie nahodou je to skladba cast opery Car saltan kt. Napisal Rimskij Korsakov a znie to ako cmeliaak lebo to tak ma zniet. Pitu, ja by som to na gitare nezahral, ale chybaju ti tam nejake noty a kolis eti tempo - ale to asi tym nevhodnym delayom. o prednese uz nehovorim. Mozno postnem jak to hram na klarinete, ale to by bol offtopic jak svina ) Ps. Nehnevaj sa na mna chcel som len trochu popichnut, nemoze ta kazdy chvalit Naposledy upravil midlo, : 07.03.2006 o 00:21
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 07. Marec , 2006, 00:06:40 » |
|
nooo pekne, paci sa mi to pitu Neviem co ma to napadlo, ale aky si mal sklon brnkatka, ked si to hral? Imbus-Let cmeliaka je ovela zmyselnejsi ako 95% vsetkych srederskych sol ake su vobec. Furt sa niekto snazi pouzivat motyvy z klasickej hudby a zakomponovat to do svojich sol... Keby si mozno pocul, jak to hra orchester, mozno by si zmenil nazor...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
moDeee
nováčik
Príspevkov: 59
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 07. Marec , 2006, 00:37:42 » |
|
ako vzdy :woohoo: pecka
|
|
|
Zaznamenané
|
\"Sex, drugz, rock\'n\'roll !\"
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 07. Marec , 2006, 00:56:00 » |
|
swordy, ale to tak bude asi z kazdym, ze ked to na seba nabali milion pozlatka, tak to znie pekne.
proste sa mi takato chromatikova nahanacka nepaci, ...radsej sa budem ucit malmsteenove harmonicke behy....i ked uznavam, ze po tomto cviceni uz ma clovek zmaknutu chromatiku tip-top.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|