Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 07:29:40
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Miloš Klas  (Prečítané 34274 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 27. Apríl , 2006, 15:55:52 »

pista58: je zmluva a zmluva,či ti ju pripravi vyrobca/vtedy pozor na každe slovičko/alebo ju maš pripravenu ty.Ale nikoho nenutim aby takto postupoval.Každy sa uči na vlastnych chybach.Komu niet rady,tomu ani pomoci.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #76 kedy: 27. Apríl , 2006, 16:05:59 »

ved jasne ze zmluva je zmluva,ale ide o to ze u niektorych ludi ti je aj ta zmluva na nic,pretoze od nich tie sankcie za nedodrzanie nemas ani ako vymoct. dosiahnut exekuciu a podobne...to obcas trva hooodne dlho.ale pravda je ze kto chce, tak si za svojim tvrdohlavo ide.
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 27. Apríl , 2006, 16:17:40 »

A niekedy tych par slov čo sa stane ked nedodrži zmluvu/a problemy s tym spojene/ je pre vyrobcu \"hnacim motorom\" na jej dodržanie.Ale každy nech si robi ako chce.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #78 kedy: 27. Apríl , 2006, 16:24:05 »

rudy: to je pravda. niekto skusa co si moze dovolit a niekto je bez chbtovej kosti.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #79 kedy: 27. Apríl , 2006, 17:56:29 »

Rudy ma pravdu v tom, ze sme vsetci urobili chybu, ze sme si to zmluvne nepodchytili, ale predpokladam, ze aj tak by to nebolo moc platne, kedze viem aka je prax v takychto pripadoch. Doklady o zaplateni a ucele platby ale mam, takze v pripade, ze by sa to posunulo do inej roviny, tie postacia na spatne vymahanie financii. Ja som bol skutocne v tom, ze Milos Klas je seriozny o com svedcila aj moja prva skusenost s nim, ked mi vynikajuco opravil spominany Les Paul a v zasade s malym oneskorenim dodrzal termin, takze som mu nemal dovod nedoverovat. Bohuzial az neskor som sa dozvedel o tom, ze casto meska viac ako je zdrave a postupne si to coraz viac zazivam.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #80 kedy: 27. Apríl , 2006, 18:19:49 »

Ahoj hovori Pitu, je to u nho bezne, ale stale sa to zhorsuje, cize jedine vychodisko je asi take, stale ho treba hladat, klopat mu nadvere, skusat telefon vsetkych jeho pribuznych, hrozit, domahat sa zdihnutym hlasom ... Ked spravi robotu, dosteneme naspat gitary, sice o rok neskor, tak s nim prerusit spoluparcu a odporucit to aj ostatnym co by o nej uvazovali. A ist proste niekomu inemu, zivot a bieda ho nauci serioznosti, ked nebude mat komu spravit ani dreveny plot. V bratislave je kopu dobrych a serioznych majstrov, Neuser, Larry z trencanskej ... niesme nanho odkazani. Bola to skola do zivota, vsetko zle je aj na nieco dobre. Poucili sme sa. Hou.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 27. Apríl , 2006, 18:26:29 »

A problem je v tom,že nemaš zmluvny termin dodania.Lebo on može tvrdit/pripadne aj pri sude/že dielo doda.Ale kedže neni termin,može to byt o  pol roka rok dva.Doklad o zaplateni ti je malo platny,lebo nemaš dovod odstupit od zmluvy/žiadnu nemaš/.A v tomto pripade je len na p. K. či ti peniaze vrati. /To k tomu prog. prispevku./

Naposledy upravil rudy, : 27.04.2006 o 19:27
Zaznamenané
izi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #82 kedy: 27. Apríl , 2006, 18:44:57 »

rudy napísal:
Citácia
A problem je v tom,že nemaš zmluvny termin dodania.Lebo on može tvrdit/pripadne aj pri sude/že dielo doda.Ale kedže neni termin,može to byt o  pol roka rok dva.Doklad o zaplateni ti je malo platny,lebo nemaš dovod odstupit od zmluvy/žiadnu nemaš/.A v tomto pripade je len na p. K. či ti peniaze vrati. /To k tomu prog. prispevku./

Naposledy upravil rudy, : 27.04.2006 o 19:27

Pozor, Aj ustna dohoda je platna. Tazsie sa to dokazuje, ale keby sa to bralo z pohladu, ze bezna doba na vyrobu nastroja je podstatne kratsia a pridali by sa dalsi poskodeny...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #83 kedy: 27. Apríl , 2006, 18:47:04 »

Rudy, presne tak. Takto je menej pravnych moznosti, ako vymoct peniaze spat, ale nastastie su. Dufam, ze to nedospeje az tak daleko ale. Este stale ma aku taku sancu si aspon trochu zachranit posramotenu povest tym, ze to dorobi a ak ten nastroj bude dobry, ja to aj sem rad napisem, ze je dobry.

Naposledy upravil progrocker, : 27.04.2006 o 19:47
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 27. Apríl , 2006, 18:56:07 »

Izi: velmi mala šanca na uspech.ale treba dufat,že to nedojde tak daleko/sud/ a že sa to vyrieši.Najlepšie by bolo,keby ste sa všetci dohodli a s p.K. sa dohodli na stretnuti a vysvetlili si situaciu.Ved nie je duch,aby ste ho niekde neobjavili.Kdesi musi mat bydlisko.
Zaznamenané
izi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 163

« Odpoveď #85 kedy: 27. Apríl , 2006, 19:04:14 »

rudy napísal:
Citácia
Izi: velmi mala šanca na uspech.ale treba dufat,že to nedojde tak daleko/sud/ a že sa to vyrieši.Najlepšie by bolo,keby ste sa všetci dohodli a s p.K. sa dohodli na stretnuti a vysvetlili si situaciu.Ved nie je duch,aby ste ho niekde neobjavili.Kdesi musi mat bydlisko.

Dakedy byval na Dlhych Dieloch, ci to je este stale tak?
Zaznamenané
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #86 kedy: 27. Apríl , 2006, 19:29:46 »

ako tak citam tak u neho by som si nedal ani zasit ponosku:sick:
Zaznamenané

I hate commercion
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #87 kedy: 27. Apríl , 2006, 20:15:31 »

metalhead napísal:
Citácia
ako tak citam tak u neho by som si nedal ani zasit ponosku:sick:

By si chodil niekolko rokov s jendou nohou bosu. ha ha ha
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #88 kedy: 27. Apríl , 2006, 21:03:33 »

magez napísal:
Citácia
By si chodil niekolko rokov s jendou nohou bosu. ha ha ha

Nuz logicky mi pride lepsie si kupit novu ponozku, nez chodit niekolko rokov s jednou nohou bosou alebo cakat niekolko mesiacov na Klasove zasivanie :D
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #89 kedy: 27. Apríl , 2006, 21:04:41 »

"Dočkaj času, jak hus Klasu" nadobúda nový meaning...Beeee Beeee Beeee
« Posledná zmena: 17. Január , 2007, 15:15:27 od Altostratus » Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.