iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 24. August , 2007, 11:30:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 24. August , 2007, 13:48:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 24. August , 2007, 13:52:03 » |
|
zlate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 24. August , 2007, 14:11:12 » |
|
toto sa tu uz neobjavilo raz nahodou? v povodnom zneni a vsetci sme sa na tom ujebavali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 07. December , 2007, 18:51:49 » |
|
...supervideo ...mala otazka...da sa tim textom aj rozumiet? myslim pocas skladby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 13. Marec , 2008, 12:53:44 » |
|
Mne sa to nepaci. Teda nepaci sa mi ziadny Death Metal. Uznavam, ze tam su bubenici co kopu do kopakov ako AK-47. Gitaristi ma nijako nezaujali a grcajucemu vokalu nejako neviem prist na chut. A zrejme asi ani nepridem iMbUS, mňe sa nepáčiš ty a tiež ta nekomentujem
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 12:57:50 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 13. Marec , 2008, 12:55:36 » |
|
Túto tému som až teraz našiel, no môžem napišať že ma to potešilo, no zároveň aj sklamalo. Presne ako som dúfal. Ak by tu taká téma bola. čo aj je, sa v nej budú hrať pár múdrych ľudí, že len oni vedia čo je umenie a čo nie. Hlavne tí čo to v živote poriadne nepočuli a hádžu to všetko do jedného koša. Pochytám ich a pohádžem ich tam ja. Ale to je jedno, mne osobne sa páči hudba od rock až po brutal death. A sú tiež veci čo nemusím, preto nenavštevujem tie témy, lebo ma nezaujímajú a nemám potrebu niekoho presviedčať, že počúva chujoviny. Ok to by bolo na úvod. Ešte túto tému som nestihol celu prejsť ale zároveň môj prvý príspevok v tejto téme, by patril členeniu a vzniku tohto žánru, ktoré je celkom fajn opísane práve tu: http://sk.wikipedia.org/wiki/Death_metal#Technick.C3.BD_death_metal
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 13:08:56 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 13. Marec , 2008, 13:02:55 » |
|
Tak tato muzika je agresívna a pripomína mi dychovku.Rytmom a tupostou!!!! Mám rád metal ale nie extrémné hovadiny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 13. Marec , 2008, 13:07:51 » |
|
Tak tato muzika je agresívna a pripomína mi dychovku.Rytmom a tupostou!!!! Mám rád metal ale nie extrémné hovadiny.
No vidíš ja nenávidím ľudovky a dychové nástroje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 13. Marec , 2008, 13:19:59 » |
|
podla mna to tam maju uplne nachuja rozclenene. tych skatuliek treba urcite viac a aj tie definicie by sa sikli este poupresnovat. nech je jasno. je tam napriklad deathtrash, ale uz trashdeath tam nevidim, tak neviem, ci to mam brat vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 13. Marec , 2008, 13:24:57 » |
|
podla mna to tam maju uplne nachuja rozclenene. tych skatuliek treba urcite viac a aj tie definicie by sa sikli este poupresnovat. nech je jasno. je tam napriklad deathtrash, ale uz trashdeath tam nevidim, tak neviem, ci to mam brat vazne Hej, všimol som si aj ja niektoré chujovinky. Ale myslím si že, ako približnú ukážku a začiatok pre niekoho, kto sa len teraz začal o túto hudbu zajímať, je to dosť ako postačujúce. Aby sa zorientoval čo a ako... prípadne si spravil prehľad.
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 13:25:43 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 13. Marec , 2008, 13:31:57 » |
|
Ja myslel že to tu je o hudbe nie o členení tohoto pazvuku.To by malo mať zvlášt stránku lebo to s muzikou ma málo spoločné!!!!!!! To je môj subjektivný názor.A ked mi niekto povie že tomu nerozumiem ako už sa stalo v inom temate tak môžem len tolko povedať-ja hrál a živil sa muzikou aj ked len chvilku, ked este vasi fotri sa homplálali medzi stehnami vašim dedkom
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 13. Marec , 2008, 13:36:41 » |
|
Hej, všimol som si aj ja niektoré chujovinky. Ale myslím si že, ako približnú ukážku a začiatok pre niekoho, kto sa len teraz začal o túto hudbu zajímať, je to dosť ako postačujúce. Aby sa zorientoval čo a ako... prípadne si spravil prehľad.
myslel som to ako "for" . henten text pisal nejaky zanieteny pubertak mysliac aku vaznu vec robi. v pohode, ked si to este niekto dalsi precita ako vaznu studiu a bude mat z toho radost, je to fasa, lebo v skutocnosti je to blabol, ale to len sukromne mimo kameru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 13. Marec , 2008, 13:42:01 » |
|
Ja myslel že to tu je o hudbe nie o členení tohoto pazvuku.To by malo mať zvlášt stránku lebo to s muzikou ma málo spoločné!!!!!!! To je môj subjektivný názor.A ked mi niekto povie že tomu nerozumiem ako už sa stalo v inom temate tak môžem len tolko povedať-ja hrál a živil sa muzikou aj ked len chvilku, ked este vasi fotri sa homplálali medzi stehnami vašim dedkom
nerozumies tomu..to len vy, stari fotri, ste hluchi a nepocujete tam hudbu, preto to nazyvate nezmyselny pazvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|