damned13
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 13. Marec , 2008, 14:00:18 » |
|
Ja myslel že to tu je o hudbe nie o členení tohoto pazvuku.To by malo mať zvlášt stránku lebo to s muzikou ma málo spoločné!!!!!!! To je môj subjektivný názor.A ked mi niekto povie že tomu nerozumiem ako už sa stalo v inom temate tak môžem len tolko povedať-ja hrál a živil sa muzikou aj ked len chvilku, ked este vasi fotri sa homplálali medzi stehnami vašim dedkom
Hej, je mi jasné, že si majster sveta!!! Inak to máš koľko rokov potom? 300? Či si pôsobil v deckom krúžku spievame s Radomírom? Vidím že si moc zaujatý, voči tomuto žánru a len tak ti to nedá. Ale nemyslíš si, že brat hocikoho fotra do papule, je trocha moc?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 13. Marec , 2008, 14:08:15 » |
|
4oci, priserny pokus o vtip.
damned13, neber to osobne.
A vobec, kaslite na to. Komu sa paci, pocuva, komu sa nepaci, nepocuva, tak nech sa nevyjadruje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 13. Marec , 2008, 14:22:03 » |
|
4oci, priserny pokus o vtip.
damned13, neber to osobne.
A vobec, kaslite na to. Komu sa paci, pocuva, komu sa nepaci, nepocuva, tak nech sa nevyjadruje.
Ten príšerný pokus o vtip- malo patriť mne? Ja tu nič proti nikomu nemám. Niesom zaujatý, nikomu a ani voči žiadnemu hudobnému žánru. Jedine prečo som reagoval, ako som reagoval, bolo že som si zastal ľudí . Ľudí čo sem píšu a zaujímajú sa o túto hudbu. A myslím že nikto sem nemusí chodiť, presviedčať mňa a ostatných že počúvajú chujoviny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 13. Marec , 2008, 14:23:03 » |
|
damned.. to bolo mne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 13. Marec , 2008, 14:27:29 » |
|
Inak pozná tu niekto slovensku kapelku Pathology Stench? myslim že celko fajn vec, až na koncertnu uchylku spevaka http://www.pathologystench.sk/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 13. Marec , 2008, 19:15:46 » |
|
Inak pozná tu niekto slovensku kapelku Pathology Stench? myslim že celko fajn vec, až na koncertnu uchylku spevaka http://www.pathologystench.sk/Pathology Stench poznam, kedysi som to trochu pocuval. Koncert si pamatam len jeden, v malom stredoslovenskom mestecku Hnusta. Odstali sme ho ako VIP-kovia vedla bubenika, cize gitary moc pocut nebolo, "spev" tiez nie, ale zato bolo uzasne sledovat pracu bicmena. Zhodou okolnosti tam bol aj MageZ s nejakym Nirvana revival bandom, ale to si uz asi nepamata . Deathmetal je celkom fajn muzika. Oblubenych kapiel je kvantum, tazko konkretizovat. Vypichnut mozem Nile, Cannibal Corpse, Hate Eternal, Suffocation, Behemoth, Decapitated, ..., starsie albumy Vader. Ozaj, nechysta sa niekto z okolia KE na Vader 3.6.2008?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 13. Marec , 2008, 19:37:56 » |
|
A kde ma byt Vader?Ja som na nich uz bol raz v Nitre. Inak hej bubeník z Pathology je nakladač jak delo. Z toho čo si vypísal sa mi naj páči, Suffocation a hlavne Decapitated. Ten môzem moc Behemoth sa mi páčil na albumu satanica a zoskia... no tento novy ani náhodou. Dako neviem dojsť mu na chuť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 13. Marec , 2008, 19:51:25 » |
|
A kde ma byt Vader?Ja som na nich uz bol raz v Nitre. Inak hej bubeník z Pathology je nakladač jak delo. Z toho čo si vypísal sa mi naj páči, Suffocation a hlavne Decapitated. Ten môzem moc Behemoth sa mi páčil na albumu satanica a zoskia... no tento novy ani náhodou. Dako neviem dojsť mu na chuť. Vader bude v Kosiciach, 3.6.2008 v ICCT: http://www.vader.pl/merch-e.html. Pojdem mrknut, naposledy som ich videl v 2001 v LC, este s Doc-om za bicimi. Decapitated boli tiez v KE, 5 rokov dozadu. Bubenik mal vtedy 18 rokov a slapalo mu to jedna basen, ako na albumoch. Skoda tych bicmenov, ale taky je zivot.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 13. Marec , 2008, 20:15:58 » |
|
To hej škoda mal som moc rád, aj jedného, aj druhého R.I.P. Pre mna deathmetaloví bohovia, čo sa týka búchania až na to že som ich nestihol zažit live, ani jedneho. škoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 13. Marec , 2008, 20:53:12 » |
|
Pathology Stench poznam, kedysi som to trochu pocuval. Koncert si pamatam len jeden, v malom stredoslovenskom mestecku Hnusta. Odstali sme ho ako VIP-kovia vedla bubenika, cize gitary moc pocut nebolo, "spev" tiez nie, ale zato bolo uzasne sledovat pracu bicmena. Zhodou okolnosti tam bol aj MageZ s nejakym Nirvana revival bandom, ale to si uz asi nepamata . Deathmetal je celkom fajn muzika. Oblubenych kapiel je kvantum, tazko konkretizovat. Vypichnut mozem Nile, Cannibal Corpse, Hate Eternal, Suffocation, Behemoth, Decapitated, ..., starsie albumy Vader. Ozaj, nechysta sa niekto z okolia KE na Vader 3.6.2008? Ale coby nepamatal.. aj keby som asi najradsej na tu nasu vtedajsiu ucast zabudol :D. Ty si bol ktory? Tiez som tam vtedy stal pri bubenikovi a obdivoval - to som tusim prvy krat videl deathmetaloveho bubenika zblizka v akcii. No a inak tie tebou menovane kapely mam rad tiez, nejde o to, aby sa to kazdemu pacilo, ale pokial ma clovek pri pocuvani dobry pocit, vsetko je tak ako ma byt. Nic viac netreba riesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 14. Marec , 2008, 15:00:57 » |
|
Možno prisilné slova som použil.Metal mám rád.Len tie extremné odnože mi nevonaju.Každý extrém je chorý.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 14. Marec , 2008, 15:24:06 » |
|
DEATH mal niekoľko silných skladieb, najmä na Spiritual...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 14. Marec , 2008, 15:46:26 » |
|
Tak toto nema chybu )))
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 14. Marec , 2008, 16:04:41 » |
|
parádne videjo sem tam som mal dojem že to ani nebola tlama toho psa s takými zubami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|